המיסים קטנים משמעותית זה תלוי ברמת השכר.נייט רובינסון כתב: ↑13 יולי 2022, 16:03המיסים של מתאזרח הם יותר קטנים משמעותית. בגלל זה היו כל הריבים על הסיפור הזה. מספרים אני לא יודע הכל כמה אני משער
יש 7 רמות לפי ההכנסה.
המיסים קטנים משמעותית זה תלוי ברמת השכר.נייט רובינסון כתב: ↑13 יולי 2022, 16:03המיסים של מתאזרח הם יותר קטנים משמעותית. בגלל זה היו כל הריבים על הסיפור הזה. מספרים אני לא יודע הכל כמה אני משער
מה הקשר בין ווריק שהוא 2-3 לדולינסקי? ווריק מגיע לתת קצת דקות בליגה והוא שחקן טוב יותר מרז אדם. וגם, אנשים פה הוזים על מקל, סשה קיליה ג'ונס... קחו אוויר
רק שאלתי אחי לא הזיתי, שאלה קטנה סך הכלמקורב לצלחת כתב: ↑13 יולי 2022, 21:06מה הקשר בין ווריק שהוא 2-3 לדולינסקי? ווריק מגיע לתת קצת דקות בליגה והוא שחקן טוב יותר מרז אדם. וגם, אנשים פה הוזים על מקל, סשה קיליה ג'ונס... קחו אוויר
לאגדה מספרים הרבה יותר טובים:
ווריק משחק 3, וגם דולינסקי אם רוצה להתקדם צריך לשחק 3, יש לו יד טובה מהשלוש ושחרור מהיר, מצד שני הוא לא מספיק פיזי לשחק 4.מקורב לצלחת כתב: ↑13 יולי 2022, 21:06מה הקשר בין ווריק שהוא 2-3 לדולינסקי? ווריק מגיע לתת קצת דקות בליגה והוא שחקן טוב יותר מרז אדם. וגם, אנשים פה הוזים על מקל, סשה קיליה ג'ונס... קחו אוויר
מה זה לא מספיק פיזי? הוא 2.04 בגיל 17, אם הוא יחליט שהוא רוצה להיות בעמדה מספר 4 הוא יהיה בעמדה מספר 4. בעיני הוא יותר קרוב לסנטר מאשר ל-3.beny כתב: ↑14 יולי 2022, 00:21ווריק משחק 3, וגם דולינסקי אם רוצה להתקדם צריך לשחק 3, יש לו יד טובה מהשלוש ושחרור מהיר, מצד שני הוא לא מספיק פיזי לשחק 4.מקורב לצלחת כתב: ↑13 יולי 2022, 21:06מה הקשר בין ווריק שהוא 2-3 לדולינסקי? ווריק מגיע לתת קצת דקות בליגה והוא שחקן טוב יותר מרז אדם. וגם, אנשים פה הוזים על מקל, סשה קיליה ג'ונס... קחו אוויר
9 נק' (3 מ-6 מהשדה), 15 ריב' (10 בהתקפה), 3 אסיסטים ושתי חטיפות בניצחון על הוויזרדס
ממה שראיתי הזכיר לי ג'ורדן פול לעניים. גארד אקספלוסיבי עם קליעה טריקית לשלוש + בונוס בדמות חטיפות. 1.92 עם ווינגספן של 1.96 אמור לתת לו לשחק גם 3 בארץ, אבל פיזית אני לא יודע כמה זה יכול לקרות. נראה כמו גארד שיכול לעזור באירופה מהספסל ולהיות זה שלא נרשם בליגה אלא אם כן ג'ייקובן בראון לא כשיר. בהנחה והוא לא יושב כבד על התקציב ואולי אפילו מפנה יותר כסף לזרים האחרים נראית לי החתמה טובהכוח עליון כתב: ↑14 יולי 2022, 01:02 אחרי בדיקה זריזה על הגארד המדובר-
משחק בעמדות 1-2 בעיקר.
אוהב להוביל כדור ולנסות לייצר אבל יש לו מוגבלויות ברורות שבגללן הרזומה שלו דל מאוד,
קודם כל הוא מאבד הרבה כדורים - בסביבות ה4 איבודים למשחק, רובם כתוצאה מקבלת החלטות פזיזה במשחק המעבר וקושי להתמודד כשלוחצים אותו.
בעיה שניה - אחוזי הקליעה משלוש נמוכים - 29 אחוזים ביורופקאפ העונה, ובעיקר הרבה פעמים התעקש לזרוק גם אם השלשות לא נכנסו.
גם מהקו הוא באחוזים רעים ביורוקאפ- 61 אחוז לגארד זה חלש מאוד.
הגנתית הוא חוטף טוב (שני ביורופקאפ) אבל לפעמים מהמר על זה מדי ועושה עבירות לא חכמות,
הבעיה המרכזית שלו בהגנה היא העדר פיזיות - לכן הוא לא מצליח לעבור על החסימות ומתקשה מול גארדים זריזים ואתלטיים (מאחר לחילופים ולפעמים חולם ומשאיר אותם פנויים מתחת לסל או על הקשת.
לדעתי הוא עוד לא בשל לרמה שאנחנו מחפשים וצריך עוד שנת התחשלות בקבוצת ביניים באלופיבא/ קבוצת אמצע ומטה בארץ כדי להשתפר, הוא צריך להתקדם בקריאת המשחק וקבלת ההחלטות וגם לשפר משמעותית את ההגנה שלו.כרגע לא מתאים לנו
ג'ורדן פול לעניים זה לא מעולה לליגת העל והיורוקאפ?סכין_בבטן_האומה כתב: ↑14 יולי 2022, 08:46ממה שראיתי הזכיר לי ג'ורדן פול לעניים. גארד אקספלוסיבי עם קליעה טריקית לשלוש + בונוס בדמות חטיפות. 1.92 עם ווינגספן של 1.96 אמור לתת לו לשחק גם 3 בארץ, אבל פיזית אני לא יודע כמה זה יכול לקרות. נראה כמו גארד שיכול לעזור באירופה מהספסל ולהיות זה שלא נרשם בליגה אלא אם כן ג'ייקובן בראון לא כשיר. בהנחה והוא לא יושב כבד על התקציב ואולי אפילו מפנה יותר כסף לזרים האחרים נראית לי החתמה טובהכוח עליון כתב: ↑14 יולי 2022, 01:02 אחרי בדיקה זריזה על הגארד המדובר-
משחק בעמדות 1-2 בעיקר.
אוהב להוביל כדור ולנסות לייצר אבל יש לו מוגבלויות ברורות שבגללן הרזומה שלו דל מאוד,
קודם כל הוא מאבד הרבה כדורים - בסביבות ה4 איבודים למשחק, רובם כתוצאה מקבלת החלטות פזיזה במשחק המעבר וקושי להתמודד כשלוחצים אותו.
בעיה שניה - אחוזי הקליעה משלוש נמוכים - 29 אחוזים ביורופקאפ העונה, ובעיקר הרבה פעמים התעקש לזרוק גם אם השלשות לא נכנסו.
הגנתית הוא חוטף טוב (שני ביורופקאפ) אבל לפעמים מהמר על זה מדי ועושה עבירות לא חכמות,
הבעיה המרכזית שלו בהגנה היא העדר פיזיות - לכן הוא לא מצליח לעבור על החסימות ומתקשה מול גארדים זריזים ואתלטיים (מאחר לחילופים ולפעמים חולם ומשאיר אותם פנויים מתחת לסל או על הקשת.
לדעתי הוא עוד לא בשל לרמה שאנחנו מחפשים וצריך עוד שנת התחשלות בקבוצת ביניים באלופיבא/ קבוצת אמצע ומטה בארץ כדי להשתפר, הוא צריך להתקדם בקריאת המשחק וקבלת ההחלטות וגם לשפר משמעותית את ההגנה שלו.כרגע לא מתאים לנו
תלוי כמה העניים עניים חחחאוהד כורסא כתב: ↑14 יולי 2022, 09:02ג'ורדן פול לעניים זה לא מעולה לליגת העל והיורוקאפ?סכין_בבטן_האומה כתב: ↑14 יולי 2022, 08:46ממה שראיתי הזכיר לי ג'ורדן פול לעניים. גארד אקספלוסיבי עם קליעה טריקית לשלוש + בונוס בדמות חטיפות. 1.92 עם ווינגספן של 1.96 אמור לתת לו לשחק גם 3 בארץ, אבל פיזית אני לא יודע כמה זה יכול לקרות. נראה כמו גארד שיכול לעזור באירופה מהספסל ולהיות זה שלא נרשם בליגה אלא אם כן ג'ייקובן בראון לא כשיר. בהנחה והוא לא יושב כבד על התקציב ואולי אפילו מפנה יותר כסף לזרים האחרים נראית לי החתמה טובהכוח עליון כתב: ↑14 יולי 2022, 01:02 אחרי בדיקה זריזה על הגארד המדובר-
משחק בעמדות 1-2 בעיקר.
בן כמה הוא? יכול להיות שעל העונשין ו האיבודים אפשר לעבוד ולשפר.כוח עליון כתב:אחרי בדיקה זריזה על הגארד המדובר-
משחק בעמדות 1-2 בעיקר.
יליד 96. יהיה בן 26 בקרובChegi כתב: ↑14 יולי 2022, 09:37בן כמה הוא? יכול להיות שעל העונשין ו האיבודים אפשר לעבוד ולשפר.כוח עליון כתב:אחרי בדיקה זריזה על הגארד המדובר-
משחק בעמדות 1-2 בעיקר.
4 איבודים למשחק זה מטורף.
החתמה לא מרגשת בעליל.אוהד כורסא כתב: ↑14 יולי 2022, 11:09 ברוך הבא ווריק.
אז חתמנו סגל ישראלי: גינת, בר, זלמנסון, ווריק, בני ואמסלם. אחלה סגל ישראלי.
למה ציפית? יש לנו שלושה שחקני נבחרת בסגל. זה מעל ומעבר. טרוויס משלים אותנו בנקודות שאנחנו צריכים.ארבעת המופלאים כתב: ↑14 יולי 2022, 11:10החתמה לא מרגשת בעליל.אוהד כורסא כתב: ↑14 יולי 2022, 11:09 ברוך הבא ווריק.
אז חתמנו סגל ישראלי: גינת, בר, זלמנסון, ווריק, בני ואמסלם. אחלה סגל ישראלי.