האדס כתב: ↑11 אוגוסט 2022, 11:15
הוקיץ' כתב: ↑11 אוגוסט 2022, 10:25
ממה שזכור לי ממנו בעונה שעברה, אני דווקא התרשמתי שמדובר בשוער לא רע. הוא ספג בערימות, אבל זו חוכמה מאוד קטנה כשמדובר בקבוצה כל כך חלשה. בכל מקרה כמות הספיגות מושפעת הרבה יותר מההגנה מאשר מהשוער.
בשורה התחתונה, היה פה בכי ונהי על ההחתמה שלו כאילו החלטנו לבנות על סרנבסקי לעונה נוספת. בינתיים, דגש על בינתיים, אני לא רואה במה הוא נופל מלבקוביץ'/שטקוס ושות'.
אתה בעצמך רשמת באשכול הזה -
טוב ראיתי עכשיו כמה תקצירים מהעונה החולפת.
הוא לא שוער טוב.
אז לא הבנתי למה אתה מלין על בכי ונהי.
עומיט לשאלתך, ראיתי תקצירים וזה הספיק לי.
בינתיים הוא בדיוק מה שחשבתי שהוא יהיה, שוער פוזאיסט ובינוני.
דווקא בעמדה שבה יש היצע כל כך רחב, היה אפשר להביא טוב יותר.
אני רשמתי בהתחלה שממה שזכור לי הוא היה לא רע. אחר כך ראיתי כמה תקצירים ופחות התרשמתי, אבל זה כולה תקצירים, זה כלום. מאז שהוא הגיע ההתרשמות שלי דווקא דומה להתרשמות הראשונית שלי. בכל מקרה, בשום שלב לא כתבתי שהוא קטסטרופה ובדיחה ושערורייה כמו שרבים פה כתבו, למרות שברור שאף אחד פה לא באמת ראה אותו לאורך זמן, אבל העיקר לרשום.
אם כבר אתה באמת רוצה לדבר על מי רשם מה, אז אתה רשמת בעמודים הראשונים שמדובר בשוער חלש שיעלה לנו בהרבה נקודות, אחר כך שוער גרוע מאוד, ולבסוף כדי לגוון שמדובר בשוער בדיחה. לעומת זאת, עכשיו אתה רושם שהיה ברור שלא מדובר ביגאל בקר אבל כולם ידעו שהוא שוער בינוני. ברקס מרשים דפקת.
זה היופי בפורום, כולם פה יודעים ללכלך ולטנף עד אינסוף, אבל אף אחד לעולם לא יצטרך להודות בטעות כי גם ככה לא שמים לב מי רשם מה.