איהאב גאנים
-
- קיבל.ה 289 לייקים
לא שחקן רע. צריך קשר אתלטי לידו
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 1046 לייקים
גרזן נטו. התקפית הוא כלום בואך נזק
- כרובית
- קיבל.ה 877 לייקים
איטי, מחצית ראשונה כל מסירה שלו הגיעה לריינה
מחצית שניה היה קצת יותר סביר, במיוחד אחרי שאיינבינדר יצא
בכל מקרה, מבחינתי הוא אכזבה, ציפיתי ליותר...
מחצית שניה היה קצת יותר סביר, במיוחד אחרי שאיינבינדר יצא
בכל מקרה, מבחינתי הוא אכזבה, ציפיתי ליותר...
-
- קיבל.ה 580 לייקים
חבל שלא זכינו לראות אמצע שלו ושל חוסה, הקטע הוא שאיהב לצערי לא מספיק טוב התקפית, אבל עדיין הוא שדרוג הגנתי מובהק לעומת אייבנדר & אל ים...
- רדפוקס
- קיבל.ה 4334 לייקים
בחיים שלי לא ראיתי גרזן שכל שחקן של היריבה עובר אותו כאילו הוא אוויר ושלא יוצא עם הכדור מאף תיקול.
לא גרזן, אפילו מצ'טה לא הייתי נותן לו, מקסימום סכין יפנית חלודה.
-
- קיבל.ה 220 לייקים
-
- קיבל.ה 349 לייקים
אחי אתה משחק כדורגל מקצועי 20 שנה כזה? איך אתה לא יודע לתת פס?
- SickleCell
- קיבל.ה 424 לייקים
נתן יופי של פאסים. תראו את רבע השעה הראשונה של המשחק (להערכתי), הוא דווקא היה פעיל התקפית וקידם את המשחק. כמו במרבית משחקינו אחרי אותה רבע שעה הפסקנו לעמוד גבוה והתחלנו להתברבר עם הכדור בין הבלמים והמגנים תוך שליחת כדורים מיותרים למעלה. הוא סיים את המחצית הזו נורא אבל בשלב הזה כולם נראו כמו כדורגל בתיכון בלי תנועה. איך אפשר לבוא בטענות לכל אחד מהם כשחבריו מסתתרים מאחורי שחקני היריבה?
-
- קיבל.ה 246 לייקים
יש עליו יותר מדי מעמסה של להיות הקשר האחורי היחיד. הוא לא מספיק לזה.
עם שחקן יותר דינמי מאייבינדר הוא יראה אחרת.
עם שחקן יותר דינמי מאייבינדר הוא יראה אחרת.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4334 לייקים
לא רק אחרת, אפילו יהפוך להיות סילון ליד שחקן אחר, ברור.
איך אני אוהב את זה שממציאים תרוצים לשחקנים גרועים - "זה לא שהוא גרוע, זה שלידו עושה אותו גרוע", "הרצפה עקומה".
אל תתנו לי לעצור אותכם בבקשה תמשיכו ואם במקרה הוא ישאר פה בעונה הבאה (נו ברור שכן) נזכר בזה בערגה.
- Shacham
- קיבל.ה 677 לייקים
עם כל הכיף והסיפוק בלגמור שחקנים אחרי 5 משחקים, ברור ששחקן יכול להיראות רע במערך וליד שחקנים שלא מתאימים לו.רדפוקס כתב: ↑18 פברואר 2024, 00:13לא רק אחרת, אפילו יהפוך להיות סילון ליד שחקן אחר, ברור.
איך אני אוהב את זה שממציאים תרוצים לשחקנים גרועים - "זה לא שהוא גרוע, זה שלידו עושה אותו גרוע", "הרצפה עקומה".
אל תתנו לי לעצור אותכם בבקשה תמשיכו ואם במקרה הוא ישאר פה בעונה הבאה (נו ברור שכן) נזכר בזה בערגה.
אחרי העזיבה של רודריגס יש לנו את מרכז השדה הכי חלש בליגה. אז כן, יש לגנאים חתיכת נסיבות מקלות. כמה קשרים יש בליגה שהיית שם אותם בקישור של 2 ליד אייבינדר והם היו נראים מצוין? כמעט ואין.
הוא באמת איטי אבל לא חסר קשרים איטיים שמשתלבים ברמות הכי גבוהות. ברור שכדי שיצליחו שמים לידם שחקנים שיכולים לרוץ ולשרוף שטחים, ולא את דן אייבינדר בן 35.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4334 לייקים
כן ברור שיש לנו את מרכז השדה הכי חלש בליגה, הוא חלק ממנו.
והוא לא סתם איטי, הוא פאקינג אוויר, שחקנים עוברים לידו והוא מצלם אותם במקום, אפילו לא מלווה שיירות כמו אל-ים. וזה עוד שחקן שהטיקט שלו זה "גרזן"
אני הייתי בעד ההחתמה שלו אבל עד עכשיו הוא מצליח לתת פייט ממש ממש טוב לאיינבינדר ואל ים על מי הקשר האחורי הכי גרוע שלנו.
אגב,
גם רודריגז הוא שחקן אמצע איטי וגם לו היה מחמיא יותר אם היו מביאים לצידו עלי מוחמד לעניים שהיה משלים אותו ועדיין הוא היה נראה טוב ברוב המשחקים ששיחק לצד העלובים שאיתו.
וזה ההבדל בין שחקן כדורגל לעוד איזה נפיל שעד עכשיו עוד לא הבנתי במה הוא מצטיין, כרגע הוא נראה פשוט גרוע בהכל.
והוא לא סתם איטי, הוא פאקינג אוויר, שחקנים עוברים לידו והוא מצלם אותם במקום, אפילו לא מלווה שיירות כמו אל-ים. וזה עוד שחקן שהטיקט שלו זה "גרזן"
אני הייתי בעד ההחתמה שלו אבל עד עכשיו הוא מצליח לתת פייט ממש ממש טוב לאיינבינדר ואל ים על מי הקשר האחורי הכי גרוע שלנו.
אגב,
גם רודריגז הוא שחקן אמצע איטי וגם לו היה מחמיא יותר אם היו מביאים לצידו עלי מוחמד לעניים שהיה משלים אותו ועדיין הוא היה נראה טוב ברוב המשחקים ששיחק לצד העלובים שאיתו.
וזה ההבדל בין שחקן כדורגל לעוד איזה נפיל שעד עכשיו עוד לא הבנתי במה הוא מצטיין, כרגע הוא נראה פשוט גרוע בהכל.
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
הוא לצערי משחק כמו בן 40, מקווה מאוד(וגם מאמין) שחלק מזה ניתן לשפר מכיוון שלא שיחק תקופה ארוכה.
האיטיות לא מפוצה במיקום מכיוון שהוא גם לא תזזיתי ולא זז על שטח גדול אם בהוראה מכוונת או שזה מה שמסוגל כרגע.
מעבר לזה, לא חד והמסירות בעצלתיים. מקווה שהוא ישפר עם הזמן והכושר את האלמנטים.
כרגע הקישור חייב לקבל דינמיות וכושר לדעתי אל ים(באין בנימין) יכול לשפר מהבחינה הזו.
האיטיות לא מפוצה במיקום מכיוון שהוא גם לא תזזיתי ולא זז על שטח גדול אם בהוראה מכוונת או שזה מה שמסוגל כרגע.
מעבר לזה, לא חד והמסירות בעצלתיים. מקווה שהוא ישפר עם הזמן והכושר את האלמנטים.
כרגע הקישור חייב לקבל דינמיות וכושר לדעתי אל ים(באין בנימין) יכול לשפר מהבחינה הזו.
-
- קיבל.ה 833 לייקים
ההבדל בין רודריגז לבין שני הנגרים האלה, הוא שלשחקנים היה ביטחון למסור לו גם בסיטואציות קשות כי הוא ידע להשתחרר ולמסור קדימה גם תחת לחץ.רדפוקס כתב: ↑18 פברואר 2024, 01:58 כן ברור שיש לנו את מרכז השדה הכי חלש בליגה, הוא חלק ממנו.
אגב,
עכשיו לך תבנה משחק כשיש לך שני צבים שמאבדים כדורים תחת לחץ, וקיבלת התמסרויות אינסופיות בין שלושת הבלמים שלנו.
- Shacham
- קיבל.ה 677 לייקים
רודריגז את הרוב המוחלט של המשחקים אצלנו עשה באצמע של 3 עם רן בנימין/קנצפולסקי בנוסף לאייבינדר.רדפוקס כתב: ↑18 פברואר 2024, 01:58 כן ברור שיש לנו את מרכז השדה הכי חלש בליגה, הוא חלק ממנו.
אגב,
וגם אם רודריגז היה נראה טוב באמצע כשלידו רק אייבינדר (לא חושב ששיחקנו ככה אי פעם איתו), נראה לי שכולנו מסכימים שהוא שחקן טופ לליגה אז להגיד שאם הוא הסתדר גם גנאים צריך להסתדר זה לא נכון.
יכול להיות שאין בגנאים כלום, אני לא יודע להגיד, לא הכרתי אותו אפילו ברמת השם לפני שהתחיל להיות מקושר אלינו. אבל אין מה לגמור אותו אחרי 5 משחקים כשברור שהסגל והמערך מדגישים מאוד את החסרונות שלו + שהוא לא שיחק חצי שנה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4334 לייקים
איזה יתרונות יש שלו זה אתה יודע להגיד?
כי אני עדיין מנסה להבין.
כי אני עדיין מנסה להבין.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 18 פברואר 2024, 11:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1443 לייקים
מאכזב מאוד ואני די מסכים עם רדפוקס..
בסוף אולי לאור מצוקת שחקני ההגנה, הייתי מנסה אותו בתור בלם, אם כי הוא מסוגל לעשות מלא פנדלים. או החלפה בעמדות בינו לבין ארצ'ל..
בסוף אולי לאור מצוקת שחקני ההגנה, הייתי מנסה אותו בתור בלם, אם כי הוא מסוגל לעשות מלא פנדלים. או החלפה בעמדות בינו לבין ארצ'ל..
-
- קיבל.ה 688 לייקים
לא יודע איפה אתם רואים מאכזב, בעיניי היה אתמול מספר אחד בהפועל בטח בחצי השני. לןקח כדור קדימה, דריבל, אגרסיבי
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
כן בוא ננסה אותו בלם. אין כמו לשים שחקנים לא בעמדות שלהם. בזה אנחנו מובילים בארץ.
- הפוסט קיבל לייק אחדRed Wolf
- רדפוקס
- קיבל.ה 4334 לייקים
עוד מישהו רוצה לטעון שהוא מסכן, קורבן של הנסיבות או שתפנימו שהוא מרכיב יחד עם אל ים ואיינבינדר את הקישור הגרוע והאיטי ביותר שהליגה הזאת ראתה?
-
- קיבל.ה 833 לייקים
סקאוטינג טופ קלאס יש לנו. הוא נראה כמו גרסת wish של בירם כיאל
- כרובית
- קיבל.ה 877 לייקים
הכי גרוע בפער ענק מכל מה שש לנו באמצע, גם גם מאיינבינדר שאני לא יכולה לראות כבר
איזה רכש נוראי, איום ונורא
איזה רכש נוראי, איום ונורא
- הפוסט קיבל לייק אחדRed Wolf
- סומך
- קיבל.ה 1111 לייקים
-
- קיבל.ה 1090 לייקים
העובדה שאייבינדר נראה קארל לואיס לעומתו אומרת הכל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 877 לייקים
שאני מנסה לחשוב בצורה קרה ומקצועית איפה נקודות החולשה בקבוצה הזו, שמתחזקות ממשחק למשחק
הרבה מתחיל ממנו
הכבדות המטורפת שמונעת ממנו לחטוף
חוסר היכולת לבצע מהלכים פשוטים
חוסר היכולת להתמקם נכון ולהיות בסביבת האירועים
השחקן הזה הוא אסון לקבוצה בכל שניה על המגרש
ואין לו תחליף
וזה יכול להביא לאסון שהוא בקנה מידה אחר לגמרי
הרבה מתחיל ממנו
ואין לו תחליף
-
- קיבל.ה 349 לייקים
היית יכול לכתוב את זה באשכול של כל שחקן אחר בקבוצה וזה היה מרגיש נכוןצ'ימבויקה כתב: ↑05 מרץ 2024, 00:42 שאני מנסה לחשוב בצורה קרה ומקצועית איפה נקודות החולשה בקבוצה הזו, שמתחזקות ממשחק למשחק
הרבה מתחיל ממנו
ואין לו תחליף
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 877 לייקים
InFlames כתב: ↑05 מרץ 2024, 01:05היית יכול לכתוב את זה באשכול של כל שחקן אחר בקבוצה וזה היה מרגיש נכוןצ'ימבויקה כתב: ↑05 מרץ 2024, 00:42 שאני מנסה לחשוב בצורה קרה ומקצועית איפה נקודות החולשה בקבוצה הזו, שמתחזקות ממשחק למשחק
הרבה מתחיל ממנו
ואין לו תחליף
מבין מה אתה אומר ועדיין
זובאס, מגנים חלוצים כל אלה משפיעים על המשחק
אבל בסוף, כשאתה קבוצת תחתית
אתה הרבה מאוד פעמים קם ונופל דרך מה שקורה במרכז
השדה וגם ההגנה. קשר אחורי לא יכול להעלם. מגן יכול. אם לא עובדים מהצד שלו.
הרביעיה של פסי, בלוריאן, גנאיים ואייבינדר
היא סופר בעייתית
היו לי הרבה ציפיות ממנו, אולי זו האכזבה שלי גם
- 7even
- קיבל.ה 2282 לייקים
נשארו לו 9 משחקים (אם ישחק בהם) להוכיח למה עדיין אפשר לסמוך על היילייטס ביוטיוב.
יחד, רק יחד!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4334 לייקים
הדבר היחיד שחשוב זה לדעת אם בסוף הכניסו לחוזה שלו את האפשרות להיפרד בקיץ או לא.
לפי הפרסומים שהיו הסעיף הזה היה עיקר המחלוקת במו״מ עם השחקן.
לפי הפרסומים שהיו הסעיף הזה היה עיקר המחלוקת במו״מ עם השחקן.
-
- קיבל.ה 745 לייקים
-
- קיבל.ה 797 לייקים
הכי חלש והכי מאכזב בהפועל.
איפה הוא ואיפה מה שחשבנו שנקבל כשהוא הגיע
איפה הוא ואיפה מה שחשבנו שנקבל כשהוא הגיע
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
ניסיון שלו לעזור בסגירה אלכסונית
מהר לשלוח לקורס שיפור התנועה והזריזות
מהר לשלוח לקורס שיפור התנועה והזריזות
-
- קיבל.ה 463 לייקים
הוא גם ככה איטי מאוד אבל בנוסף נראה בלחץ אדיר במשחק
חסר בטחון ומאוד לא מדוייק
אין לי בעיה שהוא יהיה מחליף עונה הבאה (שלישי בהיררכיה)
ושיגיעו 2 קשרים רציניים להרכב
מעדיף אותו על אייבינדר שסיים את הקריירה
חסר בטחון ומאוד לא מדוייק
אין לי בעיה שהוא יהיה מחליף עונה הבאה (שלישי בהיררכיה)
ושיגיעו 2 קשרים רציניים להרכב
מעדיף אותו על אייבינדר שסיים את הקריירה
- הפוסט קיבל לייק אחדSickleCell
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
כרגע קישור האמצע שלנו נוראי
צריך לחכות שבנימין יחזור ויוסיף המון דינמיות ביחס לאיינבינדר וגנאים
במצב הקיים בנימין הוא באנקר. איינבינדר ובעיקר גנאים הם תקועים כמו שתי תותחים ממלחמת העולם הראשונה שאין להם מסיע
הם לא יכולים לשחק ביחד, במצב הפצועים היה צריך לצוות שם את ארצל. אבוקסיס תקוע עליהם.
צריך לחכות שבנימין יחזור ויוסיף המון דינמיות ביחס לאיינבינדר וגנאים
במצב הקיים בנימין הוא באנקר. איינבינדר ובעיקר גנאים הם תקועים כמו שתי תותחים ממלחמת העולם הראשונה שאין להם מסיע
הם לא יכולים לשחק ביחד, במצב הפצועים היה צריך לצוות שם את ארצל. אבוקסיס תקוע עליהם.
-
- קיבל.ה 814 לייקים
כמה אנשים עפו פה על הבינוני הזה כשהתחיל המו"מ איתו.
לא השחקן שהיינו צריכים, וזה בעדינות. המחשבה שהוא ימלא את הבור שהשאיר רודריגז היא מעליבה.
מעדיף אפילו את רן בנימין, לפחות שחקן שרץ קדימה מדי פעם.
לא השחקן שהיינו צריכים, וזה בעדינות. המחשבה שהוא ימלא את הבור שהשאיר רודריגז היא מעליבה.
מעדיף אפילו את רן בנימין, לפחות שחקן שרץ קדימה מדי פעם.
-
- קיבל.ה 246 לייקים
לא מה שציפינו, אבל ללא ספק ציוות עם אייבינדר זה נורא.
עם קשר אחורי שאשכרה רץ, הוא באמת היה נראה טוב יותר. קישור חייב להיות מגוון מבחינת הפיזיות של הקשרים. קשר כמו גנאים יחד עם קשר מהיר ותזזיתי כמו מוחמד יגרום לזה להיראות סביר.
עדיין - איזה נפילה.
עם קשר אחורי שאשכרה רץ, הוא באמת היה נראה טוב יותר. קישור חייב להיות מגוון מבחינת הפיזיות של הקשרים. קשר כמו גנאים יחד עם קשר מהיר ותזזיתי כמו מוחמד יגרום לזה להיראות סביר.
עדיין - איזה נפילה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4334 לייקים
גם אתה היית נראה יותר טוב ליד רודרי מאשר ליד איינבינדר, נו בחיאת חלאס עם התירוץ המסריח הזה.
מדובר באפס.