אלן אוז'בולט 23/24
-
- קיבל.ה 2078 לייקים
-
- קיבל.ה 1046 לייקים
אתם רוצים להגיד לי שחלוץ מוכח ששמים אותו על הספסל בשביל איזה עב"מ שהסוכן שלו עדיין בשוק מהעקיצה שהוא עשה פה, מאבד בטחון ופחות פוגע?
לא יכול להיות
לא יכול להיות
- הפוסט קיבל 7 לייקיםהפועל • לירון האדום • Niro • Asafasraf • blackwater • אדום • יהלום14אדום
-
- קיבל.ה 1090 לייקים
חלוץ של דו ספרתי בשלוש עונות האחרונות לא טוב לפורום.אוגוסטוס היל כתב:מה אתם רוצים להגיד לי שחלוץ מוכח ששמים אותו על הספסל בשביל איזה עב"מ שהסוכן שלו עדיין בשוק מהעקיצה שהוא עשה פה, מאבד בטחון ופחות פוגע?
לא יכול להיות
לעומת זאת, שחקן שייבש את היציע במ.ס אשדוד ועשה דריבל וחצי בנוער הוא החלום הרטוב כאן.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 833 לייקים
כשהוא על הספסל כולם זועקים "למה הוא לא פותח". כשהוא פותח והוא נראה כמו קספר רוח הרפאים הידידותית - שקט ודממה.
חבל שלא הובא לו מחליף ראוי בינואר.
חבל שלא הובא לו מחליף ראוי בינואר.
- Shacham
- קיבל.ה 677 לייקים
נראה כמו רוח רפאים?
היה לו אתמול הרבה נגיעות יפות בבילד אפ פליי, הוא עושה תנועה כל הזמן גם כשלא מוסרים לו כדורים נורמליים.
בעיניי הוא היה בסדר אתמול יחסית לזה שהוא לא פתח כבר חודשיים, רחוק מלהיות הבעיה שלנו.
היה לו אתמול הרבה נגיעות יפות בבילד אפ פליי, הוא עושה תנועה כל הזמן גם כשלא מוסרים לו כדורים נורמליים.
בעיניי הוא היה בסדר אתמול יחסית לזה שהוא לא פתח כבר חודשיים, רחוק מלהיות הבעיה שלנו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4334 לייקים
״היו לו אתמול הרבה נגיעות יפות״, לא היו לו אתמול הרבה נגיעות בכלל, יפות או לא יפות, במחצית הראשונה הוא היה השחקן שנגע הכי מעט פעמים בכדור במגרש.
הייתה לו נגיעה אחת לא רעה שנתן כדור עם הגב ללאיוס על הקו במחצית הראשונה, חוץ מזה אני זוכר עוד שתי מסירות פשוטות ישר לרגליים של פתח תקווה ובמחצית השנייה אני זוכר שני איבודי כדור ותו לאו.
לא מדבר בכלל על חוסר החשק המופגן שלו לרוץ לעבר כדורים שמסתובבים באזור שלו או חס וחלילה לרדוף אחרי שחקן בהגנה.
דחליל סלובני פר אקסלנס.
- Shacham
- קיבל.ה 677 לייקים
אם הייתי שונא את עצמי הייתי מסתכל על המשחק שוב פעם וכותב לך את הדקות של מהלכים טובים שלו.רדפוקס כתב: ↑14 אפריל 2024, 16:31״היו לו אתמול הרבה נגיעות יפות״, לא היו לו אתמול הרבה נגיעות בכלל, יפות או לא יפות, במחצית הראשונה הוא היה השחקן שנגע הכי מעט פעמים בכדור במגרש.
הייתה לו נגיעה אחת לא רעה שנתן כדור עם הגב ללאיוס על הקו במחצית הראשונה, חוץ מזה אני זוכר עוד שתי מסירות פשוטות ישר לרגליים של פתח תקווה ובמחצית השנייה אני זוכר שני איבודי כדור ותו לאו.
לא מדבר בכלל על חוסר החשק המופגן שלו לרוץ לעבר כדורים שמסתובבים באזור שלו או חס וחלילה לרדוף אחרי שחקן בהגנה.
דחליל סלובני פר אקסלנס.
בסטטיסטיקה הרשמית יש לו 2 מסירות מפתח, שזה כבר יותר ממה שאתה מתאר פה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4334 לייקים
איפה אתה רואה סטטיסטיקה אישית של משחק ספציפי? אין את זה כבר באתר של המנהלת מתחילת העונה.
אתה תיארת שהיו לו הרבה נגיעות יפות בזמן שלא היו לו הרבה נגיעות באופן כללי, אני חושב שזה קצת יותר חמור וגניבת דעת מאשר זה שפספסתי את אחת משתי המסירות הטובות שלו במשחק.
אתה תיארת שהיו לו הרבה נגיעות יפות בזמן שלא היו לו הרבה נגיעות באופן כללי, אני חושב שזה קצת יותר חמור וגניבת דעת מאשר זה שפספסתי את אחת משתי המסירות הטובות שלו במשחק.
- Shacham
- קיבל.ה 677 לייקים
היו לו 24 נגיעות, זה מספיק כדי שיהיו לו לא מעט נגיעות יפות.
אגב במחצית הראשונה לדעתי היה מצב שהוא השאיר במכוון כדור ארוך ללאיוס(?) בלי לגעת בו, זה הטעה את ההגנה של פתח תקווה ונוצר מזה מצב. כאמור לא טרחתי לראות את המשחק שוב פעם כדי לאשר שזה באמת מה שקרה, אבל ככה היה נראה לי מהיציע. אז גם הסטטיסטיקה של "נגיעות בכדור" לא בדיוק מדד.
יש סטטיסטיקות באתרים כמו 365score וSofascore, הם לוקחים את זה מחברות כמו רדווד.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4334 לייקים
אפילו זובאס נגע 25 פעמים בכדור וזה במשחק שבקושי הייתה לו עבודה.
אבל הנתון הזה לא מפתיע כאשר הוא מסרב לרדת להגנה להרוויח כדורים או לרוץ לכדורים שמגיעים לסביבתו אבל לא במדויק לרגל שלו.
אבל הנתון הזה לא מפתיע כאשר הוא מסרב לרדת להגנה להרוויח כדורים או לרוץ לכדורים שמגיעים לסביבתו אבל לא במדויק לרגל שלו.
- הפוסט קיבל לייק אחדL.S
-
- קיבל.ה 1090 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2282 לייקים
הוא ממתין בכיליון עיניים לסיום העונה וכך זה נראה.
אני בספק הוא יישאר פה יום אחרי שהיא תסתיים. לדעתי המזוודות כבר ארוזות.
אוזבולט לא רוצה לשחק, טמבאדו לא יודע לשחק. נשאר רמות. כרגע עדיף על שנים. יש לו מוטיבציה פי כמה משניהם.
אני בספק הוא יישאר פה יום אחרי שהיא תסתיים. לדעתי המזוודות כבר ארוזות.
אוזבולט לא רוצה לשחק, טמבאדו לא יודע לשחק. נשאר רמות. כרגע עדיף על שנים. יש לו מוטיבציה פי כמה משניהם.
יחד, רק יחד!
-
- קיבל.ה 585 לייקים
שפת הגוף שלו לא השתנתה מאז שהגיע אלינו.
זה אופי של שחקן.
אני משוכנע שהוא עושה הכי טוב שהוא יכול. השאלה מה ביקש ממנו המאמן.
הוא עושה תנועה שמתישה אצ ההגנה שמולו, ואם יקבל כדורים נורמליים יוכל גם לאיים יותר על השער.
החלפתו בשבת לא שיפרה את הקבוצה, להיפך!
זה אופי של שחקן.
אני משוכנע שהוא עושה הכי טוב שהוא יכול. השאלה מה ביקש ממנו המאמן.
הוא עושה תנועה שמתישה אצ ההגנה שמולו, ואם יקבל כדורים נורמליים יוכל גם לאיים יותר על השער.
החלפתו בשבת לא שיפרה את הקבוצה, להיפך!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- Hapolo
- קיבל.ה 699 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4334 לייקים
יאללה ביי.
היה בלתי נסבל גם בעונה שכביכול שיחק בה טוב וכבש שערים.
דחליל אדיש זורק זין מגעיל, לא רוצה שחקנים מהסוג הזה בהפועל בחיים.
היה בלתי נסבל גם בעונה שכביכול שיחק בה טוב וכבש שערים.
דחליל אדיש זורק זין מגעיל, לא רוצה שחקנים מהסוג הזה בהפועל בחיים.
- הפוסט קיבל לייק אחדadom4
-
- קיבל.ה 580 לייקים
עזובתך, גולים הוא יודע לתת, צריך להגיד הרבה תודה לחן סול שגמר אותו סופית, העביר פה את הזמן עד סוף העונה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4334 לייקים
כן כן, חן סול הרשע גרם לו לא לכבוש העונה.shaolin232 כתב: ↑11 מאי 2024, 22:15עזובתך, גולים הוא יודע לתת, צריך להגיד הרבה תודה לחן סול שגמר אותו סופית, העביר פה את הזמן עד סוף העונה
אין קשר לזה שהוא שחקן חסר טכניקה ומוח שעושה טובה שהוא זז על המגרש.
- הפוסט קיבל לייק אחדHapolo
- Hapolo
- קיבל.ה 699 לייקים
נגר אמיתי, שם זין על הקבוצה. אולי תשירו לו יותר חזק אנחנו נצטרך אותו בשיא המוטיבציה עונה הבאה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4334 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2282 לייקים
הוא שיחק בהפועל מאז הניצחון בטדי?
יחד, רק יחד!
- כרובית
- קיבל.ה 877 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2282 לייקים
- כרובית
- קיבל.ה 877 לייקים
אה בוודאי, הוא היה גרוע העונה בלי קשר
אני פשוט חושבת שבמקום למנף בזמנו את הניצחון על אשדוד, עשו בדיוק ההפך...
- Hapolo
- קיבל.ה 699 לייקים
דיי עם הגניבת דעת הזו שמישהו אחר אשם על היכולת שלו. מגדולי המשתכרים אצלנו עם גישה מחורבנת כאילו לא שחררנו אותו לליגה איטלקית . היה פיגוע לכל אורך העונה זה נגר בן נגר שלא הפסיק להחמיץ בצורות הכי עלובות שיש והראה את רמת המחוייבות מהנמוכות בקבוצה תחת הזו.
אשמח ללחוץ על הכפתור של הטיל שמעיף אותו מפה
- הפוסט קיבל לייק אחדL.S
- כרובית
- קיבל.ה 877 לייקים
Hapolo כתב: ↑12 מאי 2024, 00:11דיי עם הגניבת דעת הזו שמישהו אחר אשם על היכולת שלו. מגדולי המשתכרים אצלנו עם גישה מחורבנת כאילו לא שחררנו אותו לליגה איטלקית . היה פיגוע לכל אורך העונה זה נגר בן נגר שלא הפסיק להחמיץ בצורות הכי עלובות שיש והראה את רמת המחוייבות מהנמוכות בקבוצה תחת הזו.
אשמח ללחוץ על הכפתור של הטיל שמעיף אותו מפה
-
- קיבל.ה 2078 לייקים
מאז הריב איתו הוא הפסיק לשחק כדורגל
מזל שהביאו לו מחליף בדמות של טאמבאדו
מזל שהביאו לו מחליף בדמות של טאמבאדו
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
מקצועית, עזבו רגע עניין מנטלי בצד, זה חלוץ עם מגבלה גדולה בעניין המאבקים הפיזיים. מבחינת גוף הוא בסדר, לא דחליל, אבל טכנית הוא לא מסוגל ולא יודע לשים גוף על שחקן, הוא יעוף גם מול בלם מנערים ב׳ במאבק פיזי, הוא פשוט במגבלה בעניין הזה על גבול החוסר מקצועיות
בעניין הזה אתמול אלטמן היה תורם לנו הרבה בהשתלטות על כדורים, אם הוא לא היה מרגיש קצת רגישות ברגל
בעניין הזה אתמול אלטמן היה תורם לנו הרבה בהשתלטות על כדורים, אם הוא לא היה מרגיש קצת רגישות ברגל
- סומך
- קיבל.ה 1111 לייקים
שחקן הכי לא מתאים לליגה לאומית, הוא רך ופחדן, כל משחק יקבל כניסה חזקה על ההתחלה ויעלם מהמגרש
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
שחקן חלש עם שהיה לו קצת מזל לאורך הקריירה. אין שם כלום וגם כשהוא היה יותר בכושר הוא היה סתם בינוני מינוס.
- הפוסט קיבל לייק אחדRed Ghost
-
- קיבל.ה 814 לייקים
החתמה מטופשת בסכומים מופרכים. שחקן חסר אופי וחסר נשמה.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
שחקן שהיה לו הכל, עד שעבר התעללות על ידי הצוות המקצועי ופשוט איבד כל חשק להיות בישראל.
הוא ספר את הימים. גם במשחק האחרון. אין לי מילה טובה להגיד עליו, כמו על כולם. אני רק מודה שיש למועדון אחריות ענקית בכישלון שלו. הוא שווה הרבה יותר ממה שנתן.
הוא ספר את הימים. גם במשחק האחרון. אין לי מילה טובה להגיד עליו, כמו על כולם. אני רק מודה שיש למועדון אחריות ענקית בכישלון שלו. הוא שווה הרבה יותר ממה שנתן.
- הפוסט קיבל לייק אחדAsafasraf
- רדפוקס
- קיבל.ה 4334 לייקים
בהחלט שחקן שהיה לו הכל: טכניקה נוראית, אדישות מחליאה, רכיכת על במאבקים פיזים, אחד שכמעט כל נגיעה שלו בכדור מחוץ לרחבה היא אסון.
- הפוסט קיבל לייק אחדHapolo
-
- קיבל.ה 220 לייקים
שמע, הכל נכון. הפגמים שלו באמת התבלטו בנסיבות של העונה, אבל אי אפשר לקחת ממנו את זה שהוא חלוץ ליגה טוב, הראשון שהיה פה מאז דמארי, ולראיה 99% מהפורום (ומהקהל הרחב) שמח מאוד שהוא נשאר פה בקיץ.
-
- קיבל.ה 33 לייקים
שמחו שהוא נשאר פה בקיץ כי האמינו שחלוץ בעונה השניה במועדון, שמקבל את הגב אחרי עונה לא וואו - יעשה קפיצת מדרגה.. בטח שהוא כבר לא לבד בהתקפה אלא עם לאיוס,ציבוטה,אלטמן. התקפה של מליון יורו ומעלה לעונה בשכר....נגמר הנוער כתב: ↑13 מאי 2024, 06:59שמע, הכל נכון. הפגמים שלו באמת התבלטו בנסיבות של העונה, אבל אי אפשר לקחת ממנו את זה שהוא חלוץ ליגה טוב, הראשון שהיה פה מאז דמארי, ולראיה 99% מהפורום (ומהקהל הרחב) שמח מאוד שהוא נשאר פה בקיץ.
אבל לצערנו כמאמר הקלישאה שהגלים חזקים החלשים מתגלים .. והגלים בהפועל זה צונאמי ואוזבולט חלש
- הפוסט קיבל לייק אחדרדפוקס
-
- קיבל.ה 120 לייקים
משיחות אישיות שלי איתו - אחלה גבר.
אוהב הפועל יותר ממה שאתם יודעים וחושבים.
-
- קיבל.ה 406 לייקים
- Hapolo
- קיבל.ה 699 לייקים
כל כך אהב אותנו שלא היה מוכן אפילו לרוץ אחרי איבודי כדור רשלניים (שבחלקם קיבלנו גול והפסדנו משחקים)אנחנו בתהליך כתב: ↑13 מאי 2024, 11:41 משיחות אישיות שלי איתו - אחלה גבר.