לא צריך גלטיקוס בשביל לעלות ליגה
אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
-
- קיבל.ה 1848 לייקים
ההון שלו מוערך בכמליארד דולר , בערך כמו עופר ינאי לא ?
-
- קיבל.ה 1818 לייקים
לא יודע כמה ספרא, אבל ינאי זה בשקלים לדעתירק הפועל כתב:ההון שלו מוערך בכמליארד דולר , בערך כמו עופר ינאי לא ?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 284 לייקים
חברים הלכתי לאיבוד בין כל הכתבות. יש כתבת פרופיל אחת שמסכמת את פועלו של האיש חוץ מההון של המשפחה שלו? רוצה להבין לעומק מי הוא מה הוא איפה ניהל איזה סוג של מנהל הוא וכו' וכו'
- הפוסט קיבל לייק אחדרועי גווארה
-
- קיבל.ה 1848 לייקים
לא שזה משנה יותר מדיי אבל נשמע שפוטנציאלית זה לא פחות מגולדהאר ואוליי יותרקוקאין ואלכוהול כתב: ↑27 אפריל 2024, 15:22עופר ינאי מוערך באיזור ה500-600 מיליון דולר, אז פחות.
לאדמונד יש גם אשתו שהיא מיליארדרית בעצמה, לא חסר במשפחה כסף לקנות לחם וחלב בבוקר.
-
- קיבל.ה 423 לייקים
בוא נגיד שאם יבוא לו בקיץ להביא את אצילי הוא לא יבקש תרומות מהקהלרק הפועל כתב: ↑27 אפריל 2024, 15:29לא שזה משנה יותר מדיי אבל נשמע שפוטנציאלית זה לא פחות מגולדהאר ואוליי יותרקוקאין ואלכוהול כתב: ↑27 אפריל 2024, 15:22עופר ינאי מוערך באיזור ה500-600 מיליון דולר, אז פחות.
לאדמונד יש גם אשתו שהיא מיליארדרית בעצמה, לא חסר במשפחה כסף לקנות לחם וחלב בבוקר.
-
- קיבל.ה 284 לייקים
גולדהאר באיזור ה3 מיליארד לא?רק הפועל כתב: ↑27 אפריל 2024, 15:29לא שזה משנה יותר מדיי אבל נשמע שפוטנציאלית זה לא פחות מגולדהאר ואוליי יותרקוקאין ואלכוהול כתב: ↑27 אפריל 2024, 15:22עופר ינאי מוערך באיזור ה500-600 מיליון דולר, אז פחות.
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 826 לייקים
בוא נגיד שהוא יצטרך לפתוח את הארנק במשך כמה שנים טובות בשביל שאצילי יבוא להפועלדוגיס כתב: ↑27 אפריל 2024, 15:38בוא נגיד שאם יבוא לו בקיץ להביא את אצילי הוא לא יבקש תרומות מהקהלרק הפועל כתב: ↑27 אפריל 2024, 15:29לא שזה משנה יותר מדיי אבל נשמע שפוטנציאלית זה לא פחות מגולדהאר ואוליי יותרקוקאין ואלכוהול כתב: ↑27 אפריל 2024, 15:22
עופר ינאי מוערך באיזור ה500-600 מיליון דולר, אז פחות.
-
אני מקווה שלראשונה בחיינו(אפילו בימי תאומים תמיד ריחפה התחושה שמשהו מתבשל) כאוהדי הפועל לא נצטרך לדאוג מעניינים כלכליים ונפסיק להפוך לחשבים פיננסיים אלא סוף סוף להיות רק אוהדים.רק הפועל כתב: ↑27 אפריל 2024, 15:29לא שזה משנה יותר מדיי אבל נשמע שפוטנציאלית זה לא פחות מגולדהאר ואוליי יותרקוקאין ואלכוהול כתב: ↑27 אפריל 2024, 15:22עופר ינאי מוערך באיזור ה500-600 מיליון דולר, אז פחות.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 876 לייקים
ההון המוערך של גולדהאר הוא כ 2.7 מיליארד
ההון המוערך, בעת מותו ב 2014, של Moise Safra האבא של אדמונד הוא בין 3.4 מיליארד (לפי בלומברג) לבין 2.2 מיליארד (לפי פורבס)
היורשים של Moise Safra הם אישתו שתבדל לחיים ארוכים וחמשת ילדיו. כאשר אחד מהם הוא אדמונד.
כך שסביר להניח שהונו של אדמונד קטן מזה של גולדהאר.
קחו בחשבון שלאדמונד יש אישה וילדים ואילו לגולדהאר אין בת/בן זוג ואין ילדים ותבינו את הנגזרות מזה.
בכדי לסגור את הגרעונות של עונה 22/23 גולדהאר השלים מכיסו 53 מיליון שקלים.
כגודל הציפייה גודל האכזבה ולכן אני מציע לא לצפות לתקצבים ברמה של מכבי תל אביב ומכבי חיפה.
-
- קיבל.ה 1848 לייקים
אישתו של ספרא היא בת של מיליארדר אז לא יודע אם זה נכון לציין את זה כמינוס מבחינה כספית מול גולדהארקובי כתב: ↑27 אפריל 2024, 18:24ההון המוערך של גולדהאר הוא כ 2.7 מיליארד
ההון המוערך, בעת מותו ב 2014, של Moise Safra האבא של אדמונד הוא בין 3.4 מיליארד (לפי בלומברג) לבין 2.2 מיליארד (לפי פורבס)
היורשים של Moise Safra הם אישתו שתבדל לחיים ארוכים וחמשת ילדיו. כאשר אחד מהם הוא אדמונד.
כך שסביר להניח שהונו של אדמונד קטן מזה של גולדהאר.
קחו בחשבון שלאדמונד יש אישה וילדים ואילו לגולדהאר אין בת/בן זוג ואין ילדים ותבינו את הנגזרות מזה.
בכדי לסגור את הגרעונות של עונה 22/23 גולדהאר השלים מכיסו 53 מיליון שקלים.
כגודל הציפייה גודל האכזבה ולכן אני מציע לא לצפות לתקצבים ברמה של מכבי תל אביב ומכבי חיפה.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 83 לייקים
אותי מעניין כמה IQ יש לו. אם הוא חכם. אם יש לו חכמת חיים.
אם הוא למד לימודים גבוהים, מה הוא למד ובאיזה ציון סיים.
מקווה שאמא שלו (חייה?) לא שתלטנית מדי והוא לא שפוט שלה.
איך הוא מתפקד במצבי לחץ. למי הוא מספר ששוב חלם בלילה שמגייסים אותו למילואים וזה מדכא אותו.
במקום האחרון משנה לי אם יש לו 100 מיליארד שקל או דולר.
אם הוא למד לימודים גבוהים, מה הוא למד ובאיזה ציון סיים.
מקווה שאמא שלו (חייה?) לא שתלטנית מדי והוא לא שפוט שלה.
איך הוא מתפקד במצבי לחץ. למי הוא מספר ששוב חלם בלילה שמגייסים אותו למילואים וזה מדכא אותו.
במקום האחרון משנה לי אם יש לו 100 מיליארד שקל או דולר.
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 810 לייקים
א. נאחס לנעול להרחיק את כולם
ב. זה ככ מוקדם מדי לדבר על זה בכל מקרה. ורוב הסיכויים גם ככה עונה הבאה אנחנו בלאומית
ג. כמה כסף יש לו זה לא פקטור בכלל כמו מי הGM, מי המאמן, שיפור מחלקת הנוער, סקאוטינג וכו
ב. זה ככ מוקדם מדי לדבר על זה בכל מקרה. ורוב הסיכויים גם ככה עונה הבאה אנחנו בלאומית
ג. כמה כסף יש לו זה לא פקטור בכלל כמו מי הGM, מי המאמן, שיפור מחלקת הנוער, סקאוטינג וכו
- עמית
- קיבל.ה 321 לייקים
אם זה יפול אני באמת לא יודע מה נעשה
עשור שחור משחור
עשור שחור משחור
Confie no Processo
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 284 לייקים
אם במקרה מגיע
ובטח הכל יתפוצץ וכו
אבל אם במקרה
להשאיר בלאומית רק את טוריאל
כל שאר הסגל לא ברמה לליגה שנייה אפילו
ובטח הכל יתפוצץ וכו
אבל אם במקרה
להשאיר בלאומית רק את טוריאל
כל שאר הסגל לא ברמה לליגה שנייה אפילו
- בז'רנו
- קיבל.ה 568 לייקים
קלאסי הפועל שהעסקה תתפוצץ ונשאר עם ה world class
-
- קיבל.ה 3198 לייקים
מת על כל האופטימיים בבלומפילד היום.
״הוא יבוא גם ללאומית״
״עדיף לו לבנות קבוצה בשקט״
״הוא יבוא גם ללאומית״
״עדיף לו לבנות קבוצה בשקט״
-
- קיבל.ה 173 לייקים
אני בטוח שהסרטונים מהמכות עם הסדרנים והשמשות המנופצות העלו בו רצון עז כבר להתחיל בתהליך
- הפוסט קיבל לייק אחדגביזון
-
- קיבל.ה 3198 לייקים
אני מניח שהוא קיבל דברים הרבה יותר גרועים למייל שלו.
זה לא מה שימנע ממנו לרכוש. ירידת ליגה, שזה בערך השמדת ערך טוטאלית של מעודון גדול, אולי כן.
זה לא מה שימנע ממנו לרכוש. ירידת ליגה, שזה בערך השמדת ערך טוטאלית של מעודון גדול, אולי כן.
-
- קיבל.ה 564 לייקים
הבן אדם צריך לדרוש עכשיו חצי מחיר על הדבר הזה.
ברצינות עכשיו אם הבן אדם באמת בא לשנים כמו שמספרים לנו שנה בלאומית להתאפס פה על החיים לא אמור להזיז לו. אנשים לא מתעשרים ברמות האלה אם אין להם סבלנות ועצבים מברזל. הם לא נהיים עשירים בין לילה זה תהליך ארוך שלוקח שנים. לא הירידת ליגה אמורה להרתיע אותו דברים אחרים אמורים להטריד יותר
ברצינות עכשיו אם הבן אדם באמת בא לשנים כמו שמספרים לנו שנה בלאומית להתאפס פה על החיים לא אמור להזיז לו. אנשים לא מתעשרים ברמות האלה אם אין להם סבלנות ועצבים מברזל. הם לא נהיים עשירים בין לילה זה תהליך ארוך שלוקח שנים. לא הירידת ליגה אמורה להרתיע אותו דברים אחרים אמורים להטריד יותר
-
- קיבל.ה 132 לייקים
כמה אנחנו מועדון מסכן.
ליגה עם ריינה ,חדרה ,אשדוד...ואנחנו מצליחים לרדת ליגה.
איך הם מסוגלים לקום בבוקר וללכת לעבודה כאילו כלום?
זה לא אמיתי.
ליגה עם ריינה ,חדרה ,אשדוד...ואנחנו מצליחים לרדת ליגה.
איך הם מסוגלים לקום בבוקר וללכת לעבודה כאילו כלום?
זה לא אמיתי.
- הפוסט קיבל לייק אחדGavritz
-
- קיבל.ה 596 לייקים
כבר יצאה ההודעה שספרא החליט לוותר? או שהוא מחכה שבועיים עד שזה יהיה רשמי?
מינצברג לא יוכל להגיע יותר לישראל ותקוע עם מועדון שבמקרה הטוב הוא ימכור אותו בהפסד של מיליונים, אם ימצא בכלל קונה לפח האשפה הזה .
מינצברג לא יוכל להגיע יותר לישראל ותקוע עם מועדון שבמקרה הטוב הוא ימכור אותו בהפסד של מיליונים, אם ימצא בכלל קונה לפח האשפה הזה .
-
- קיבל.ה 484 לייקים
רק שלא יתחרבן.
אם זה לא יוצא לפועל אנחנו בדרך לאבדון. עם מינצברג, חן סול וחבורת נבחרת הנוער העדינים מחוזקים בטמבדו אנחנו לא עולים ליגה.
אם זה לא יוצא לפועל אנחנו בדרך לאבדון. עם מינצברג, חן סול וחבורת נבחרת הנוער העדינים מחוזקים בטמבדו אנחנו לא עולים ליגה.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1171 לייקים
אני זוכר מועדון שירד יותר פעמים מאיתנו ועדיין בעשר השנים האחרונות מוגדר כ״מועדון גדול״.
אם יום יבוא ותיבנה פה קבוצה ראוייה שתתחרה על תארים שנה שנתיים אנחנו נוגדר ככה הרבה יותר מהר מבאר שבע.
-
- קיבל.ה 1848 לייקים
-
- קיבל.ה 370 לייקים
מה אנחנו יודעים על העסקה?
בן משפחת ספרא רוצה לרכוש גרעין שליטה. מה זה אומר ? לא להיות בעלים של 100% מניות. להחליף את האמריקאים ולקבל זכויות הניהול.
כנראה גם יחליף ערבויות של הניסנובים ושות'.
עסקה נמוכה כספית מהמספרים שנזרקו בהדלפות הראשונות.
אבל נניח שבאים מוכנים עם צוות מקצועי.
בעונה 24-25 היכולת להשפיע נמוכה ביותר.
יכנסו לניהול המועדון בפועל רק ביולי במקרה הטוב.
רוב הסגל (הרכש של העונה) מחזיק בחוזים רב שנתיים כולל המאמן.
לביגה הלאומית נבלה יותר מעונה אחת כנראה.
- בז'רנו
- קיבל.ה 568 לייקים
לרדת ליגה זה מכה ספורטיבית אדירה,אבל אפשר להתגבר עליה.
אבל העובדה שיש "אוהדים",שרואים ומבינים שהפועל הולכת כנראה להימכר,ויש סיכוי לא רע שמגיע אדם שרוצה להעמיד קבוצה רצינית- אבל עדיין מתנהגים ככה,אז העסק אבוד.
מילא אם הניסנובים היו בעלים.אז באמת שאין מה להפסיד,כי אף אחד לא רוצה שהם ישארו.
אבל רגע לפני שהקבוצה נמכרת לבעלים יחיד,בפרופיל גבוה שתמיד רצינו,להתנהג ככה זה פשע .
אם אני במקומו- לא קונה בחיים.
לא בגלל שיש גם להפועל חוליגנים.לכל קבוצה עם הרבה אוהדים יש אותם.אלא בגלל שהם פשוט שמים זין על הכל.גם אם אנחנו יורדים ליגה,דקה לפני שמגיע בעלים שתמיד התפללנו שיבוא?
אשכרה הוא דביל אם הוא מכניס את עצמו לחרא הזה
אבל העובדה שיש "אוהדים",שרואים ומבינים שהפועל הולכת כנראה להימכר,ויש סיכוי לא רע שמגיע אדם שרוצה להעמיד קבוצה רצינית- אבל עדיין מתנהגים ככה,אז העסק אבוד.
אבל רגע לפני שהקבוצה נמכרת לבעלים יחיד,בפרופיל גבוה שתמיד רצינו,להתנהג ככה זה פשע .
לא בגלל שיש גם להפועל חוליגנים.לכל קבוצה עם הרבה אוהדים יש אותם.אלא בגלל שהם פשוט שמים זין על הכל.גם אם אנחנו יורדים ליגה,דקה לפני שמגיע בעלים שתמיד התפללנו שיבוא?
- Hapolo
- קיבל.ה 669 לייקים
אם הרכישה הזו מתבטלת בגלל קשר ישיר או עקיף למשחק הזה עם ביתר מדובר בשחמט היסטורי שאכלנו מהם. אם הוא ירכוש את ביתר במקום את הפועל זה כבר כדור בראש
אתמול תפסתי את הראש במגרש רק בגלל זה לא בשל החמישייה ולא ישנתי כל הלילה מחשש שהעסקה תיפול. כמה טמטום וחוסר ראייה קדימה יש לאנשים . אני מיואש לחלוטיןבז'רנו כתב: ↑28 אפריל 2024, 05:26 לרדת ליגה זה מכה ספורטיבית אדירה,אבל אפשר להתגבר עליה.
-
- קיבל.ה 1049 לייקים
-
- קיבל.ה 132 לייקים
קחו אוויר. אם על זה הוא יבטל אז זה לא רציני מראש.
התפקיד שלו הוא לגרום לכל האוהדים האלה לחייך.
התפקיד שלו הוא לגרום לכל האוהדים האלה לחייך.
-
- קיבל.ה 1443 לייקים
״ התפקיד שלו הוא לגרום לאנשים לחייך״?
אתה באמת כתבת את המשפט הזה עכשיו ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
אתה באמת כתבת את המשפט הזה עכשיו ?
- הפוסט קיבל לייק אחדגביזון
-
- קיבל.ה 132 לייקים
את הפורעים המשטרה צריכה להכניס לכלא . לא בעלים.
את אלה שבכו אתמול,כן. הוא יכול לגרום לנו לחייך. אולי.
את אלה שבכו אתמול,כן. הוא יכול לגרום לנו לחייך. אולי.
-
- קיבל.ה 1443 לייקים
זה בטח לא ״התפקיד״ שלו .
הוא לא חייב לנו כלום ואם הוא קונה אותנו זה בגלל אינטרסים אישיים שאין לי מושג לגביהם .
מאוד יכול להיות שמשהו באינטרסים שלו ישתנה אחרי מה שקרה אתמול .
הוא לא חייב לנו כלום ואם הוא קונה אותנו זה בגלל אינטרסים אישיים שאין לי מושג לגביהם .
מאוד יכול להיות שמשהו באינטרסים שלו ישתנה אחרי מה שקרה אתמול .
-
- קיבל.ה 1818 לייקים
לגמרי, אם כל הבעיות של הפועלאיל כתב:אתמול תפסתי את הראש במגרש רק בגלל זה לא בשל החמישייה ולא ישנתי כל הלילה מחשש שהעסקה תיפול. כמה טמטום וחוסר ראייה קדימה יש לאנשים . אני מיואש לחלוטיןבז'רנו כתב: ↑28 אפריל 2024, 05:26 לרדת ליגה זה מכה ספורטיבית אדירה,אבל אפשר להתגבר עליה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk