אייזאה מיילס
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1001 לייקים
קצת נבלע אתמול עם חדלי האישים שטוענים שהם משחקים כדורגל.
שיהיה בהצלחה
שיהיה בהצלחה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- הפוסט קיבל לייק אחד7even
-
- קיבל.ה 576 לייקים
שיהיה לשחקן בהצלחה!
כפי שכתבתי בפוסטים באשכול אחר, אני ממשיך לטעון שהחתמתו מהווה כשל מוסרי עלינו!
כפי שכתבתי בפוסטים באשכול אחר, אני ממשיך לטעון שהחתמתו מהווה כשל מוסרי עלינו!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- הפוסט קיבל לייק אחדKarl Marx
-
- קיבל.ה 564 לייקים
סלח לי אבל אחרי הביזיון של האפסים בכדורגל אני מוכן שיקנו פה את בולדווין קולסון ניבו ורנדולף אם זה מה שצריך.
אגב אני באמת חושב שהפאק הוא של רמת גן הציעו להם כסף הם רצו וזהו. זה לא שסגרנו איתו לעונה הבאה כשהוא צריך עכשיו לעלות לסדרת גמר מולנו
- הפוסט קיבל לייק אחדgershon
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1001 לייקים
זה בדיוק ההבדל גם לטעמי, לא פנינו אליו מאחורי הגב שלהם ולא סגרנו איתו כשהוא באמצע סדרה מולנו. שילמנו להם את מה שהם רצו בשבילו. זה כמו לומר שאסור לקנות עכשיו שחקנים בכלל מקבוצות באותה הליגה בכלל, ככה עובד הביזנס.
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1171 לייקים
אין קשר לכדורגל הכושל.
ברור שחלק מההחתמה היא הסכמתה של רמת גן, זה לא הופך את זה למשהו שעובר בגרון בצורה יותר חלקה.
לרכוש שחקנים מהיריבות הישירות שלך העונה, גם אם הכל נעשה כדין, מזכיר לחלוטין את מה שההם נוהגים לעשות ואנחנו נוהגים להתלונן עליו.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה, הצלחתו-הצלחתנו.
-
- קיבל.ה 564 לייקים
ברור שאין קשר לחדלי האישים בכדורגל.הלך המומנטום כתב: ↑28 אפריל 2024, 12:12אין קשר לכדורגל הכושל.
ברור שחלק מההחתמה היא הסכמתה של רמת גן, זה לא הופך את זה למשהו שעובר בגרון בצורה יותר חלקה.
לרכוש שחקנים מהיריבות הישירות שלך העונה, גם אם הכל נעשה כדין, מזכיר לחלוטין את מה שההם נוהגים לעשות ואנחנו נוהגים להתלונן עליו.
שוב אני חושב שהעניין זה שהוא עובר מיידית ולא בעונה הבאה אחרי סדרה מולנו
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1171 לייקים
אפילו יותר גרוע. כשאין קשר אמיתי בין המיקום הסופי לבין השתתפות בגביעי אירופה, מה שמשנה זו העונה הזו ותוצאותיה. כשמכבי עשו את זה בשנות התשעים היה קשר בין המיקום לבין השתתפות בגביעי אירופה ולכן עם ההבטחה לחוזה לעונה הבאה בעצם נאמר לשחקן - אם תתאמץ בשנה הבאה לא תשחק בגביע הבכיר באירופה.Red_man כתב: ↑28 אפריל 2024, 12:20ברור שאין קשר לחדלי האישים בכדורגל.הלך המומנטום כתב: ↑28 אפריל 2024, 12:12אין קשר לכדורגל הכושל.
-
- קיבל.ה 564 לייקים
אז אסור יותר לקנות שחקנים מקבוצות בארץ? בכדורגל זה בסדר? פשוט שם זה ממוסגר בחלון העברות נוקשה יותר זה הכלהלך המומנטום כתב: ↑28 אפריל 2024, 12:32אפילו יותר גרוע. כשאין קשר אמיתי בין המיקום הסופי לבין השתתפות בגביעי אירופה, מה שמשנה זו העונה הזו ותוצאותיה. כשמכבי עשו את זה בשנות התשעים היה קשר בין המיקום לבין השתתפות בגביעי אירופה ולכן עם ההבטחה לחוזה לעונה הבאה בעצם נאמר לשחקן - אם תתאמץ בשנה הבאה לא תשחק בגביע הבכיר באירופה.Red_man כתב: ↑28 אפריל 2024, 12:20ברור שאין קשר לחדלי האישים בכדורגל.הלך המומנטום כתב: ↑28 אפריל 2024, 12:12
אין קשר לכדורגל הכושל.
-
- קיבל.ה 74 לייקים
לכל הטהרנים - אם הוא היה כזה כוכב ברמת גן הם לא היו רצים להביא לו מחליף בשביל פציעה של שבועיים. אאלט ר"ג משחקת עם 4 זרים ולכן ההחתמה שלו אצלנו לא מקצרת להם את הסגל.
אני מסכים שזה לא נראה הכי טוב, אבל זה בטח לא הפיצות של צ'ורצ'יץ או משהו כזה. בעיקר תעודת עניות לליגה שלנו, שקבוצות בה מסכימות לחזק קבוצה בתחרות ישירה בשביל 150 אלף דולר.
"מכבי עירוני רמת גן הודיעה היום (שלישי) על החתמתו של נוני אומאט, פורוורד נבחרת דרום סודאן (29, 2.04 מ'). אחת הסיבות להחתמה היא פציעתו של אייזיה מיילס, שנפגע ברשתית העין וייאלץ לנוח מפעילות בשבועיים הקרובים."
אני מסכים שזה לא נראה הכי טוב, אבל זה בטח לא הפיצות של צ'ורצ'יץ או משהו כזה. בעיקר תעודת עניות לליגה שלנו, שקבוצות בה מסכימות לחזק קבוצה בתחרות ישירה בשביל 150 אלף דולר.
"מכבי עירוני רמת גן הודיעה היום (שלישי) על החתמתו של נוני אומאט, פורוורד נבחרת דרום סודאן (29, 2.04 מ'). אחת הסיבות להחתמה היא פציעתו של אייזיה מיילס, שנפגע ברשתית העין וייאלץ לנוח מפעילות בשבועיים הקרובים."
- מילפורד
- קיבל.ה 1647 לייקים
150 אלף דולר זה מה שזרים מרוויחים פה על שנה שלמה.
נראה לך סביר שזה מה ששילמנו להם על פחות מחודשיים?
ואם כן שילמנו להם סכום כזה, למה אנחנו כאלה פריארים?
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1171 לייקים
גם בכדורגל אתה לרוב לא מביא שחקנים מהמתחרות הישירות שלךRed_man כתב: ↑28 אפריל 2024, 12:39אז אסור יותר לקנות שחקנים מקבוצות בארץ? בכדורגל זה בסדר? פשוט שם זה ממוסגר בחלון העברות נוקשה יותר זה הכלהלך המומנטום כתב: ↑28 אפריל 2024, 12:32אפילו יותר גרוע. כשאין קשר אמיתי בין המיקום הסופי לבין השתתפות בגביעי אירופה, מה שמשנה זו העונה הזו ותוצאותיה. כשמכבי עשו את זה בשנות התשעים היה קשר בין המיקום לבין השתתפות בגביעי אירופה ולכן עם ההבטחה לחוזה לעונה הבאה בעצם נאמר לשחקן - אם תתאמץ בשנה הבאה לא תשחק בגביע הבכיר באירופה.
-
- קיבל.ה 380 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1028 לייקים
כמו שאמרתי באשכול אחר, לא מאמין ששילמנו ביאאוט כזה.מילפורד כתב:150 אלף דולר זה מה שזרים מרוויחים פה על שנה שלמה.
לענין פראיירים - בלי קשר לסכום - פשוט אין שחקנים שמסכימים לבוא לארץ. מניח שזה יחד עם העובדה שהמאמן מכיר אותו וחשב שזה השחקן שמתאים למה שהוא רוצה לעשות גרם לכך שהלכנו דוקא עליו ושילמנו ביאאוט.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1818 לייקים
הזיה אחת ענקיתמילפורד כתב:150 אלף דולר זה מה שזרים מרוויחים פה על שנה שלמה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 641 לייקים
רמת גן מביאים את ג׳יילן אדאמס עם הכסף ששילמנו להם.
תפסיקו לחשוב שהם מסכנים. הבכתם את עצמכם עד עכשיו. תפסיקו עם השטות הזאת
תפסיקו לחשוב שהם מסכנים. הבכתם את עצמכם עד עכשיו. תפסיקו עם השטות הזאת
- הפוסט קיבל לייק אחדנועם שחם
-
- קיבל.ה 810 לייקים
גם מה הקשר מה ר"ג עושים?
נתנו הצעה, הם קיבלו אותה. זהו
לא כיוונו לאף אחד אקדח לראש
נתנו הצעה, הם קיבלו אותה. זהו
לא כיוונו לאף אחד אקדח לראש
-
מכבי רמת גן פעלו חכם.
החתימו את אומאט במקום מיילס. כניראה שהוא שחקן טוב יותר.
ובכסף ששילמנו להם על מיילס הביאו את אדמס(שהשם יעזור להם עם ההגנה שלו).
לדעתי הם רק הרויחו מכל העיסקה הזה. אולי גם יותר מאיתנו
החתימו את אומאט במקום מיילס. כניראה שהוא שחקן טוב יותר.
ובכסף ששילמנו להם על מיילס הביאו את אדמס(שהשם יעזור להם עם ההגנה שלו).
לדעתי הם רק הרויחו מכל העיסקה הזה. אולי גם יותר מאיתנו
-
- קיבל.ה 1848 לייקים
טוב לנו הסגל שלהם לא באמת ברמה שלנו שיסיימו שלישי על חשבון ירושלים ועד הגמר לא נצטרך לפגוש את מכבי /ירושלים
-
- קיבל.ה 1162 לייקים
כשרמת גן עצמה עשתה את זה להפועל חיפה זה גם היה לא מוסרי?
אז הם היו העשירים שניצלו מצוקה כלכלית של חיפה?
אז הם היו העשירים שניצלו מצוקה כלכלית של חיפה?
-
- קיבל.ה 1162 לייקים
תזכיר לי מאיפה הגיעו טוריאל וקופרמן?הלך המומנטום כתב: ↑28 אפריל 2024, 14:25גם בכדורגל אתה לרוב לא מביא שחקנים מהמתחרות הישירות שלךRed_man כתב: ↑28 אפריל 2024, 12:39אז אסור יותר לקנות שחקנים מקבוצות בארץ? בכדורגל זה בסדר? פשוט שם זה ממוסגר בחלון העברות נוקשה יותר זה הכלהלך המומנטום כתב: ↑28 אפריל 2024, 12:32
אפילו יותר גרוע. כשאין קשר אמיתי בין המיקום הסופי לבין השתתפות בגביעי אירופה, מה שמשנה זו העונה הזו ותוצאותיה. כשמכבי עשו את זה בשנות התשעים היה קשר בין המיקום לבין השתתפות בגביעי אירופה ולכן עם ההבטחה לחוזה לעונה הבאה בעצם נאמר לשחקן - אם תתאמץ בשנה הבאה לא תשחק בגביע הבכיר באירופה.
- מילפורד
- קיבל.ה 1647 לייקים
א. זה היה בעיתוי אחר לגמרי של העונה.
ב. זה היה בפועל טרייד בין הקבוצות.
ג. כן, זה היה מוזר בעיני גם.
ד. אם רמת גן רצו במהלך הזה (ואז למה שילמנו עליו כל כך הרבה) אז אין לי בעיה עם זה.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1171 לייקים
1. זה שלרוב זה לא קורה זה לא אומר שזה לא קורה בכלל.בני12 כתב: ↑29 אפריל 2024, 01:00תזכיר לי מאיפה הגיעו טוריאל וקופרמן?
2. להזכיר לך מה היה מצב שתי הקבוצות בעת העסקאות?
לא תראה פתאום באמצע העונה את באר שבע מוכרת שחקן למכבי, את ליברפול למנצ׳סטר סיטי או את אתליטיקו מדריד לברצלונה, נכון?
אגב, בתחתית זה קורה יותר כי לרוב יש שם שחקנים זבל שקבוצות רק מחפשות להיפתר מהם ולקבוצת תחתית אחרת הזבל של קבוצה אחת יכול להיות פלסטר.
שוב, אם היו מפרסמים שרמת גן מנסים לצאת מהחוזה של אייזאה מיילד אז אחלה, אבל כנראה שזה לא העניין ורק כסף רב הוציא אותו.
אין פה שום דבר לא חוקי, חלילה, אני לא אוהב את הגישה של הוצאת שחקנים מיריבות ישירות באמצע העונה
- רדנקו
- קיבל.ה 1028 לייקים
הם החתימו שחקן אחר במקומו עוד קודם.
ובכסף שיקבלו הם מנסים להביא שחקן שהוא כוכב על לליגה הזו ויכול לתת להם הרבה יותר ממיילס.
הם לא נפגעו וזה אפילו יחזק אותם משמעותית.
ובכסף שיקבלו הם מנסים להביא שחקן שהוא כוכב על לליגה הזו ויכול לתת להם הרבה יותר ממיילס.
הם לא נפגעו וזה אפילו יחזק אותם משמעותית.
- red in blood
- קיבל.ה 385 לייקים
זו הייתה עסקה הוגנת לשני הצדדים.בני12 כתב: ↑29 אפריל 2024, 01:00תזכיר לי מאיפה הגיעו טוריאל וקופרמן?
קנינו מהם את טוריאל והחלשנו אותם, ובתמורה לקחנו את קופרמן ונותנים לו לשחק, כדי לאזן הכל.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- הפוסט קיבל לייק אחדRed Wolf
-
- קיבל.ה 596 לייקים
מצטרף לשאלה.Gal כתב:בנושא אחר וחשוב, איך ההגנה שלו?
עזבו אותי עכשיו מבלבולי ביצים על ״מוסר״, איך השחקן מבחינה מקצועית? זה מה שמעניין
-
- קיבל.ה 238 לייקים
לקחנו להם שחקן ספסל ואנשים פה מתווכחים על מוסריות
-
- קיבל.ה 842 לייקים
הופעה מרשימה בעונשין 7 מ7 וזהו פחות או יותר, שיהיה בהצלחה בהמשך.
-
- קיבל.ה 1848 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1171 לייקים
לאט לאט מצטייר כגרסה יותר מעצבנת של ג׳ורדן המילטון וזה לא כזה פשוט.
-
- קיבל.ה 1818 לייקים
אני מקווה ששכנעו את עופר לקנות גם את הבית שלו שיהיה כבר בייאאוט כמו שצריך
-
- קיבל.ה 132 לייקים
-
- קיבל.ה 1818 לייקים
זר העונה!
ביי אאוט!
אחלה דדאס!!!
ביי אאוט!
אחלה דדאס!!!
- 7even
- קיבל.ה 2245 לייקים
מדכא אותי להיזכר כמה נכנסו בי כאן כשאמרתי שהוא צריך לשחק במקום אנגולה בסדרה הזו, רק כי אנשים ראו אחד שהגיע ממכבי ר"ג והשני מרוויח 450 אלף דולר לעונה.
זה מדכא כי גם אבל בעיקר כי אנגולה כבר 3/4 עונה על תקן נעדר ולא מלהיב בלשון המעטה כשהוא כבר כן משחק.
מקווה שאלו שנאחזו באנגולה רק כדי שמיילס לא ישחק כאילו מדובר בלוקה דונצ'יץ' מול איתי שגב, והוא הדבר הכי קריטי בסדרה, מבינים עכשיו ומכים על חטא .
מספיק המאסה שמיילס היה נותן בצבע. התקפית והגנתית...לא יותר מזה...ולדעתי אנחנו מנצחים את משחק אחד, כל הדרך לתואר בדרייב אין.
הועלו פה לא מעט דוגמאות בשבועות האחרונים למה מיילס, למרות שלא מדובר בעילוי בלשון המעטה, פשוט הרבה יותר תורם נקודתית.
אבל לא... אחד זה ממכבי ר"ג והשני זה חצי מיליון דולר אז השני בהכרח טוב יותר
בבחירה בין הגרוע לסביר לצערי חלק מהאוהדים שלנו והמאמן שלנו בחרו בגרוע בלי להבין את המשמעות, רק כי יש סיכוי שאולי הוא יתפוצץ באיזה משחק.
אכן התפוצץ. דף הסטטיסטיקה כמעט נשבר.
זה מדכא כי גם אבל בעיקר כי אנגולה כבר 3/4 עונה על תקן נעדר ולא מלהיב בלשון המעטה כשהוא כבר כן משחק.
מקווה שאלו שנאחזו באנגולה רק כדי שמיילס לא ישחק כאילו מדובר בלוקה דונצ'יץ' מול איתי שגב, והוא הדבר הכי קריטי בסדרה, מבינים עכשיו ומכים על חטא .
מספיק המאסה שמיילס היה נותן בצבע. התקפית והגנתית...לא יותר מזה...ולדעתי אנחנו מנצחים את משחק אחד, כל הדרך לתואר בדרייב אין.
הועלו פה לא מעט דוגמאות בשבועות האחרונים למה מיילס, למרות שלא מדובר בעילוי בלשון המעטה, פשוט הרבה יותר תורם נקודתית.
אבל לא... אחד זה ממכבי ר"ג והשני זה חצי מיליון דולר אז השני בהכרח טוב יותר
בבחירה בין הגרוע לסביר לצערי חלק מהאוהדים שלנו והמאמן שלנו בחרו בגרוע בלי להבין את המשמעות, רק כי יש סיכוי שאולי הוא יתפוצץ באיזה משחק.
אכן התפוצץ. דף הסטטיסטיקה כמעט נשבר.
יחד, רק יחד!
- מילפורד
- קיבל.ה 1647 לייקים
לא חוזר בי מזה שהעדפתי את אנגולה.
הלוגיקה שהיתה אז רלוונטית עדיין גם בדיעבד, אם מיילס היה משחק, לא רואה שהיה לנו סיכוי לנצח.
עם אנגולה, זה היה תלוי ביכולת שלו, אם היה משחק נורמאלי היינו אלופים.
אז בבחירה בין אין סיכוי , לבין סיכוי כלשהו , היה נכון ללכת בכיוון שנותן סיכוי כלשהו.
הלוגיקה שהיתה אז רלוונטית עדיין גם בדיעבד, אם מיילס היה משחק, לא רואה שהיה לנו סיכוי לנצח.
עם אנגולה, זה היה תלוי ביכולת שלו, אם היה משחק נורמאלי היינו אלופים.
אז בבחירה בין אין סיכוי , לבין סיכוי כלשהו , היה נכון ללכת בכיוון שנותן סיכוי כלשהו.
- הפוסט קיבל לייק אחדshaharot
- 7even
- קיבל.ה 2245 לייקים
בלי צחוק בכלל...אני חושב שאנגולה לא מספיק טוב בשביל קרית אתא והפועל חיפה.
איכשהו הדבר הזה נחת בהפועל והצליח לגרום לעופר לשלם לו 900 אלף דולר לשנתיים.
ובשביל שאולי הוא יצדיק מזה משהו נתנו לו לשחק המון דקות במשחקים הכי קריטיים רק כדי שיראה שוב ושוב ושוב שהוא לא שייך למעמד.
אני חושב שבלשיר שירים בעברית ולהניף כיסאות הוא נהדר. לכדורסל ברמה גבוהה הוא לא שייך. זה כולל את הסיבובים המוקדמים בפלייאוף ליגת העל.
עם מיילס יש לך אליפות. גם עם דסטי. טוב נו, אנגולה לוקח מהפועל רק 3.3 מיליון ש"ח בשנתיים. בקטנה.
איכשהו הדבר הזה נחת בהפועל והצליח לגרום לעופר לשלם לו 900 אלף דולר לשנתיים.
ובשביל שאולי הוא יצדיק מזה משהו נתנו לו לשחק המון דקות במשחקים הכי קריטיים רק כדי שיראה שוב ושוב ושוב שהוא לא שייך למעמד.
אני חושב שבלשיר שירים בעברית ולהניף כיסאות הוא נהדר. לכדורסל ברמה גבוהה הוא לא שייך. זה כולל את הסיבובים המוקדמים בפלייאוף ליגת העל.
עם מיילס יש לך אליפות. גם עם דסטי. טוב נו, אנגולה לוקח מהפועל רק 3.3 מיליון ש"ח בשנתיים. בקטנה.
יחד, רק יחד!
-
- קיבל.ה 3198 לייקים
איך יש אליפות עם מיילס? הוא לא פחות נגר מאנגולה.
בגדול וזה לקח מהעונה הזו, כסף בלבד הוא לא עתודה להצלחה.
ראינו את זה במקרה אנגולה, אלכסנדר וגם בbuy out המוגזם של דסטי ומיילס.
זה נכון שהם עזרו לסתום חורים בשלב כזה או אחר בעונה, אבל זה לא מספיק בשביל אליפות.
כל עוד יש מלחמה, זה מה יש. ולדעתי גם אנגולה ישאר.
זה נכון שהם עזרו לסתום חורים בשלב כזה או אחר בעונה, אבל זה לא מספיק בשביל אליפות.
- הפוסט קיבל לייק אחדגביזון
-
- קיבל.ה 1848 לייקים
לפחות הוא מדיי פעם קולע את השלשות שלו בניגוד לאנגולההאדס כתב: ↑18 יוני 2024, 08:30 איך יש אליפות עם מיילס? הוא לא פחות נגר מאנגולה.
- הפוסט קיבל לייק אחד7even