Xavi כתב: ↑26 אפריל 2024, 20:43
כתבתי לפני כמה שבועות שאנחנו 90 אחוז בלאומית ואמרו לי שהגזמתי
אז סבבה תרשו לי לתקן - אנחנו 99 אחוז בלאומית. רק נס גלוי ימנע את זה ומי שלא רואה את זה או מתכחש למציאות או עיוור
80-90 אחוז זו הערכה סבירה לגמרי.
99 זה עדיין מוגזם אבל מתקדמים לשם יפה
99 עדיין מוגזם?
יש יותר סיכוי שהפועל פ״ת לא תרד ואני לא ציני בכלל
Xavi כתב: ↑26 אפריל 2024, 20:43
כתבתי לפני כמה שבועות שאנחנו 90 אחוז בלאומית ואמרו לי שהגזמתי
אז סבבה תרשו לי לתקן - אנחנו 99 אחוז בלאומית. רק נס גלוי ימנע את זה ומי שלא רואה את זה או מתכחש למציאות או עיוור
80-90 אחוז זו הערכה סבירה לגמרי.
99 זה עדיין מוגזם אבל מתקדמים לשם יפה
99 עדיין מוגזם?
יש יותר סיכוי שהפועל פ״ת לא תרד ואני לא ציני בכלל
אדום כתב: ↑28 אפריל 2024, 17:52
ומי ישלם את חבילת הפיצויים המנופחת של יוסי? יגלגלו את זה לספרא?
מאוד מקווה שספרא ,אם יקנה ויעשה סיכום תשלומים,יכניס ניקוי שכר של אבוקסיס מהתשלום הכללי.
לא בגלל שלא היה צריך לפטר את האפס,אבל מאוד קל לקבל כזו החלטה כלכלית שאתה לא משלם.
אלא אם כמובן,ספרא עודכן ונתן את הסכמתו
בז'רנו כתב: ↑29 אפריל 2024, 11:36
מאוד מקווה שספרא ,אם יקנה ויעשה סיכום תשלומים,יכניס ניקוי שכר של אבוקסיס מהתשלום הכללי.
לא בגלל שלא היה צריך לפטר את האפס,אבל מאוד קל לקבל כזו החלטה כלכלית שאתה לא משלם.
אם הוא יתעקש על ניכוי שכר לא תהיה עסקה.
המינצברגים World Class מורידים אותנו ליגה בסבבה שלהם כי רק כסף חשוב להם.
שים לב שבכל הודעה שלהם הם חזרו על דבר אחד, שהם מצפים לקבל את כל ההשקעה שלהם במלואה.
ספרא היה משאיר את אבוקסיס? אין מצב, ולכן זה שפיטרו אותו עכשיו בחודש שבו הם גם ככה ישלמו לו את הפיצויים ולא ספרא זה חסר חשיבות מבחינה כלכלית לעסקה ואין מה לנקות.
עוד לא שנה מאז שדוויד לקח את המושכות.
הצליח לרסק המעט שעוד תפקד כאשר הגיע למודעון.
אין מנכ"ל למועדון (למעשה מאז חודש אוקטובר).
עברו 3 מאמנים (אחד התפטר, שניים פוטרו).
המנהל המקצועי שמסוגל להשתלב בכל מועדון בעולם, התפטר.
הפועל תא על המגרש זה שיקוף מלא מאיכות הניהול הכללי.
שני עיקולים נגד המועדון כבר אושרו על ידי בית המשפט.
לגבי התחום הכספי-כלכלי : עוד נקבל תמונה מפורטת כאשר יסתיים הליך בדיקת הנאותות.
המועדון מרוסק מבחינה המקצועית. אם תהיה עסקת מכירה של המניות של דוויד, הבעלים החדש יכנס במחצית יולי במקרה הטוב.
לדעתי אם בדיקת הנאותות תהיה קצרה ולא יתגלו מחלוקות רבות , הסכם מחייב יכול להחתם בעוד כחודש עד כחודש וחצי.
לדעתי אפשר להתחיל להכין העונה הבאה כבר כעת תוך כדי הסכמות עם הבעלות הנוכחית.
ספרא היה משאיר את אבוקסיס? אין מצב, ולכן זה שפיטרו אותו עכשיו בחודש שבו הם גם ככה ישלמו לו את הפיצויים ולא ספרא זה חסר חשיבות מבחינה כלכלית לעסקה ואין מה לנקות.
ממש לא משנה.בגלל זה כתבתי שאם ספרא עודכן והסכים- מצויין.
שאתה עומד למכור עסק/ חברה ויש קונה פוטנציאלי בהליכים מתקדמים,אתה לא מגלגל התחייבויות עתידיות ללא שהצד השני מיודע ומסכים לכך.
אפילו הניסנובים העלובים לא מכרו שחקנים לאחר שהאמריקאים הטילו וטו על הנושא
ממש לא משנה.בגלל זה כתבתי שאם ספרא עודכן והסכים- מצויין.
שאתה עומד למכור עסק/ חברה ויש קונה פוטנציאלי בהליכים מתקדמים,אתה לא מגלגל התחייבויות עתידיות ללא שהצד השני מיודע ומסכים לכך.
אפילו הניסנובים העלובים לא מכרו שחקנים לאחר שהאמריקאים הטילו וטו על הנושא
אני דיי בטוח שפיטורי מאמן כושל שספרא היה מפטר בכל מקרה זה לא משהו שמפר את מה שהוסכם.
הניסנובים לא מכרו שחקנים כי הם לא יכלו חוזית, הם עשו אומנם דברים לא פחות גרועים כמו יצירת חובות בהיקף של מיליונים.
הם מבינים שאם הם לא מוכרים הם צריכים לשים איזה כמה מליונים טובים שנה הבאה. ואחרי העונה הזאת שסכנין ורינה עשו פליאוף עליון ואנחנו יורדים ליגה קצת קשה לי להאמין בחברה האלה שיעשו משהו עם המועדון שלנו.
רק הפועל כתב: ↑29 אפריל 2024, 20:05
דורשים 21 מליון שקל על זכות הניהול , הזויי
מאיפה המספרים?
צנצי?
ראיתי בone
איזה סקופ. הרי מדברים על השקעה של כ-7 מיליון דולר שהם רוצים חזרה מתחילת הדרך. זה בערך 21 מיליון שקל.
סתם כתבה ממוחזרות להביא קליקים. בתוך הכתבה כרגיל כתיבה ברמה של ילד בטיקטוק.
רישום השערות כעובדות, הבניית מציאות וסידור עבודה לחברים.
אתר עלוב.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
ההבדל משנה שעברה זה גול עצמי של 1 מ 1000.
בהסתכלות ניהולית רחבה הם עדיפים בהרבה על ניסנוב.
נכשלו כשלון מקצועי מחפיר בעיקר בלמידה תוך כדי תנועה.
ההתחלה היתה עוד איכשהו סבירה וככל שעבר הזמן התחילו עוד ועוד טעוית.
מינוי לאמה ואח"כ הפארסה עם אבוקסיס זה בושה וחרפה.
אוגוסטוס היל כתב: ↑11 מאי 2024, 21:12
ההבדל משנה שעברה זה גול עצמי של 1 מ 1000.
בהסתכלות ניהולית רחבה הם עדיפים בהרבה על ניסנוב.
נכשלו כשלון מקצועי מחפיר בעיקר בלמידה תוך כדי תנועה.
ההתחלה היתה עוד איכשהו סבירה וככל שעבר הזמן התחילו עוד ועוד טעוית.
מינוי לאמה ואח"כ הפארסה עם אבוקסיס זה בושה וחרפה.
D red imperia כתב: ↑11 מאי 2024, 21:19
לא מאמין שביזבזתי שעה מחיי בלהקשיב לפרנקו מלהג בפודקאסט על המודל החדשני שהם מביאים לכדורגל ואיך זה בעצם טוב לנו שהם באו לעשות אקזיט
עמית כתב: ↑15 מאי 2023, 21:53
כל ציטוט או משפט? הוא אומר פה שחור על גבי לבן כן לא נשים הרבה כסף אולי נשיג פלייאוף עליון
זה לא משהו רגיל אני חלילה לא מזלזל באמריקאים ואני אופטימי שהאנשי מקצוע בהפועל מהראשון לחודש הבא ישימו פה סגל שיוציא מים מסלע. אבל זו הצהרה שפשוט לא נהיה עם תקציב גבוה יחסית (לא אני לא מצפה להיות עכשיו מכבי/חיפה זה לא הפואנטה)
באמת, סחתיין על הכנות וזה נותן לי כבוד לבן אדם את האמת כי כל אחד שדרך פה ב30 שנה האחרונות הוא שקרן בן שקרן וזה מראה מקצועיות ובגרות. מצד שני, W T F זה פשוט ראיון הזוי שמוריד לי את הציפיות לרצפה. הפואנטה להשתפר זה לא גם מקצועית, זה על המגרש
הלוואי נתחרה על פלייאוף עליון עכשיו כוס אמק
Confie no Processo
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)