יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
dino
קיבל.ה  2360 לייקים

Asafasraf כתב: 15 אוגוסט 2024, 23:58
dino כתב:אנחנו לא גורמים להם לשלם מחיר לא סתם, מכיוון שביכולות שלנו, האמיתיות, לא אלו שדדי שמחי או חברי פאנל בערוץ טוב חושבים שיש לנו, אין לנו יכולת ארוכת טווח להתמודד לבד נגד איראן והלהקת מעודדות שלה.
הדרך היחידה להתמודד זה להיות יד ביד עם ארהב כי אנחנו תלויים בהם על 200.
אנחנו לא בשנת 1948 ולא ב1973
יש לנו יכולת להתמודד מול אירן לבד והטייסים שלנו יכולים להגיע אליהם, בדיוק כמו שהגיעו לתימן.
לישראל יש גם טילי קרקע- קרקע שטרם השתמשה בהם, כשלאיראנים יש הגנה הרבה פחות טובה מאצלנו.

Sent from my iPhone using Tapatalk
לכמה זמן להתמודד? כמה כיפת ברזל יש לנו מול האלפי טילים ושאר מעופפים שיפלו עליך יום יום?
איך תכריע את זה מכמה חזיתות במקביל, כשחייל האוויר יכול לטוס רחוק למבצעים נקודתיים ולא לשהות שם באוויר ימים?
שים לב שהכוונה היא מצב לחימה לטווח ארוך, שרידות לאורך זמן ובמצב שיש נגדך אמברגו נשק.
טילי קרקע קרקע יש לך מעט.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1542 לייקים
יצירת קשר:

כשהקריה ועזריאלי יבערו אחרי שיפגעו בהם 200 טילים, לא תתנחם בזה שהורדנו את שאר ה9800 ששלחו לכיוונם?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1175 לייקים

הפועל כתב: 16 אוגוסט 2024, 12:10 כשהקריה ועזריאלי יבערו אחרי שיפגעו בהם 200 טילים, לא תתנחם בזה שהורדנו את שאר ה9800 ששלחו לכיוונם?
גם לאיראנים יש נכסים שיכולים לבעור מטילים שלנו.
אני די בטוח שהתקיפה של מאגרי הדלק החות'ים היה יותר עבור האיראנים מאשר עבור החות'ים.
ולאריאנים יש יכולת אפילו יותר מוגבלת ליירט מאשר לנו
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1542 לייקים
יצירת קשר:

סומך כתב: 16 אוגוסט 2024, 12:18
הפועל כתב: 16 אוגוסט 2024, 12:10 כשהקריה ועזריאלי יבערו אחרי שיפגעו בהם 200 טילים, לא תתנחם בזה שהורדנו את שאר ה9800 ששלחו לכיוונם?
אני די בטוח שהתקיפה של מאגרי הדלק החות'ים היה יותר עבור האיראנים מאשר עבור החות'ים.
ייתכן בהחלט, אני בספק כמה זה ינחם אותי כשאני אשב בבית בלי חשמל ומים זורמים במשך שבועות.
ובהתחשב בכך שהאיראנים מונהגים ע"י חבורת מטורפים דתיים בסגנון הפסיכופת בעזה שמחכך ידיים בהנאה כבר 10 חודשים בזמן שאנחנו הופכים את עזה למגרש חניה, אני גם מתקשה להתייחס ברצינות להרתעה לכאורה שיש ביכולות הפגיעה שלנו באיראן.
dino
קיבל.ה  2360 לייקים

סומך כתב: 16 אוגוסט 2024, 12:18
אבל אלו פעולות נקודתיות
אתה לא תכריע אותם ככה ותפסיק את השיגורי מעופפים של הפרוקסיז
השאלה היא ברורה- מלחמה על מלא, לאורך זמן(הרי אי אפשר להכניע 3-4 חזיתות שחלקם צריכים תדלוק אווירי כמה פעמים ביום) אתה מצליח להכניע אותם? זה ישתלם לך להרוג פה אלפי אזרחים כשאולי בתכנון יותר נכון וראיה לרחוק אפשר להכריע את איראן בלי המון נזקים?
ואני מוציא מהמשוואה נשק התאבדות. אני עברתי את כיתה ב׳.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1175 לייקים

אני חושב שהשלטון באיראן הרבה יותר שקול ממה שאתם מייחסים לו (תמיד יכול להיות שאני טועה)
ושגם הם רוצים יציבות וחוששים מחוסר יציבות פנימים שיכולים להתעורר בעימות מתמשך מולנו
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הפוסט קיבל לייק אחדעידן סרור
dino
קיבל.ה  2360 לייקים

אבל בסופו של דבר המטרה או אחת מהמטרות שלהם היא להעיף אותנו מפה ושלא תהיה פה הפועל ת״א. נכון לרגע זה לא מתאים להם כנראה מלחמה ונזקים כבדים והם מחכים לרגע אחר. לטעמי גם אנחנו צריכים לחכות לרגע יותר מתאים וכמובן שנצטרך בשביל זה או שיתופי פעולה, או שנצליח להתארגן על יכולת האכלה, הזנת חיים והחמשה צבאית כולל יצור עצמי של כלים כבדים, בכוחות עצמינו. כרגע אין לך את אופציה שתיים ובזכות המשיחיסטים והאינטרסים האישיים של ביבי, אולי נצליח לפרק את השותפות עם האמריקאים. הסינים לא יעזרו לנו.
Asafasraf
קיבל.ה  1258 לייקים

הפועל כתב:כשהקריה ועזריאלי יבערו אחרי שיפגעו בהם 200 טילים, לא תתנחם בזה שהורדנו את שאר ה9800 ששלחו לכיוונם?
אתה מתייחס לזה כאילו לנו אין מספיק טילי קרקע-קרקע שיכולים לעשות שם בלגן.
אני לא רוצה חזית עם אף אחת מהמדינות שנגדנו ועדיין, אל תזלזל ביכולות של ישראל.
אנחנו מסוגלים להפוך את הכלכלה של אירן (שגם ככה רעועה) ללא קיימת וזה לבדו יכול לייצר התקוממות פנימית שם.

Sent from my iPhone using Tapatalk
dino
קיבל.ה  2360 לייקים

לא מזלזלים ביכולות של ישראל לעשות נזקים, מזלזלים ביכולות שלה למנוע(לבד) נזקים מאוד כבדים פה במדינה בתקיפות מעופפים של האוייב לאורך תקופה ולא מספר ימים בודדים.
ואתה לא יכול להכריע אותם(לבד) בלחימה רב זירתית, גם אם תהרוג אותם כלכלית
וגם לא תבזבז את כל מערך טילי היריחו שלך, שהוא קטן(חלק ממנו מיועד למצבים גרעיניים)

שורה תחתונה- או שתמצוץ לאמריקאים, או שתהפוך למדינה שיכולה להפיח חיים בכוחות עצמה ולאורך תקופה
וכמובן שזה יעלה פה ברמת חיים של מדינת עולם שלישי. אם זאת תוכנית מהירה.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1542 לייקים
יצירת קשר:

סומך כתב: 16 אוגוסט 2024, 13:51 אני חושב שהשלטון באיראן הרבה יותר שקול ממה שאתם מייחסים לו (תמיד יכול להיות שאני טועה)
ושגם הם רוצים יציבות וחוששים מחוסר יציבות פנימים שיכולים להתעורר בעימות מתמשך מולנו
אני אישית אחרי ה7.10 מתקשה לייחס לאויבים שלנו חשיבה רציונלית, ולא כזו שהיא קודם כל של מטורפים דתיים. מה שקורה עכשיו בעזה היה צריך לגרום לכל מנהיג רציונלי לעצור מזמן. מה שקורה בלבנון היה צריך לגרום לכל מנהיג רציונלי לעצור מזמן. האמת, גם מה שקורה באיראן שהמשבר הכלכלי בה הוא נוראי.
הפוסט קיבל 2 לייקיםdinoסומך
תא מרבוטא
קיבל.ה  473 לייקים

הפועל כתב: 16 אוגוסט 2024, 17:15
סומך כתב: 16 אוגוסט 2024, 13:51 אני חושב שהשלטון באיראן הרבה יותר שקול ממה שאתם מייחסים לו (תמיד יכול להיות שאני טועה)
אני אישית אחרי ה7.10 מתקשה לייחס לאויבים שלנו חשיבה רציונלית, ולא כזו שהיא קודם כל של מטורפים דתיים. מה שקורה עכשיו בעזה היה צריך לגרום לכל מנהיג רציונלי לעצור מזמן. מה שקורה בלבנון היה צריך לגרום לכל מנהיג רציונלי לעצור מזמן. האמת, גם מה שקורה באיראן שהמשבר הכלכלי בה הוא נוראי.
1. נסראללה לא רןאה עצמו במנהיג לבנוני או לפחות רק ככזה, הוא פרוקסי. ולכן לצפות ממנו לדאןג ללבנון זה לשכוח למי הוא נאמן
2. לקלקל ברית ישראלית סעודית אמירתית נגד איראן זה מאד הגיוני. רצחני והגיוני
3. בממשלה שלך יש שר שרצה להפיל פצצה אטומית על עזה, עוד אחת שטוענת שב7.10 קרה נס ועוד אחד שמבסס את המישנה הכלכלית שלו על ציוויים דתיים ומתעלם מ3 דירוגי אשראי שירדו. לא הייתי ממהר לשפוט את ההיגיון של האויבים שלנו
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1542 לייקים
יצירת קשר:

תא מרבוטא כתב: 17 אוגוסט 2024, 18:42
1. נסראללה לא רןאה עצמו במנהיג לבנוני או לפחות רק ככזה, הוא פרוקסי. ולכן לצפות ממנו לדאןג ללבנון זה לשכוח למי הוא נאמן
3. בממשלה שלך יש שר שרצה להפיל פצצה אטומית על עזה, עוד אחת שטוענת שב7.10 קרה נס ועוד אחד שמבסס את המישנה הכלכלית שלו על ציוויים דתיים ומתעלם מ3 דירוגי אשראי שירדו. לא הייתי ממהר לשפוט את ההיגיון של האויבים שלנו
1. בגדול, אני מסכים! מחזק את דבריי. לנסראללה לא מאד אכפת שנבעיר את לבנון.
2. זה הגיוני, אבל רק במסגרת אותו הגיון מטורף של פסיכים דתיים שחושבים שהמטרה שלהם זה להשמיד את מדינת ישראל וזאת תהיה דרך טובה יותר לעשות את זה, כן?
3. יש לי ביקורת על ממשלות ישראל (בוודאי הנוכחית) מפה ועד הודעה חדשה. עדיין מקבלי ההחלטות שלנו לא הגיעו לשלב של להצדיק מתקפה המונית ברברית כמו ה-7.10, להצדיק אותה, ולהמשיך להצדיק אותה גם אחרי שהתוצאות שלה הן הרס מוחלט של כל התשתיות של העם שלהם ומוות מיותר של עשרות אלפי אזרחים, כולל ילדים.
ארז שדה
קיבל.ה  884 לייקים

הפועל כתב: 18 אוגוסט 2024, 08:41
2. זה הגיוני, אבל רק במסגרת אותו הגיון מטורף של פסיכים דתיים שחושבים שהמטרה שלהם זה להשמיד את מדינת ישראל וזאת תהיה דרך טובה יותר לעשות את זה, כן?
3. יש לי ביקורת על ממשלות ישראל (בוודאי הנוכחית) מפה ועד הודעה חדשה. עדיין מקבלי ההחלטות שלנו לא הגיעו לשלב של להצדיק מתקפה המונית ברברית כמו ה-7.10, להצדיק אותה, ולהמשיך להצדיק אותה גם אחרי שהתוצאות שלה הן הרס מוחלט של כל התשתיות של העם שלהם ומוות מיותר של עשרות אלפי אזרחים, כולל ילדים.
מקבלי ההחלטות שלנו או יותר נכון מקבל ההחלטות שלנו הגיע לשלב שבו הוא מוכן לעשות הכל כדי להישאר בשלטון , כולל מלחמה אזורית כוללת שתגרום הרס רב ומוות המוני בנוסף על כל המוות, החטופים והמפונים שהיו לנו עד עכשיו וכל זה כדי להימנע מבחירות.
תא מרבוטא
קיבל.ה  473 לייקים

הפועל כתב: 18 אוגוסט 2024, 08:41
2. לא דווקא. לערער ברית אזורית ובמקביל לחזק רשרים עם אותם גורמים (למשל סעןדיה שאיתה איראן מחממת יחסים) במקביל, ולוך לשחקן חשוב באזור- זה לא פנאטיות דתית. זה שיקול אסטרטגי קר כמו שגם במדינות חילוניות מנהלים.
3. הם ממש קרובים לזה
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1542 לייקים
יצירת קשר:

אתה אומר "שיקול אסטרטגי קר". אבל מה משרתת האסטרטגיה פה? מה המטרה? שיפור חיי האזרחים? העלאת רמת החיים? בטחון לאזרחים? שום מטרה שפויה והגיונית. המטרה היא השמדת מדינה רחוקה מטעמים גזעניים ופנאטיות דתית. כלומר "היגיון", במובן המקובל אין פה.
זה שהם לא מטורפים לחלוטין ופשוט צועדים אלינו עם נשק לא אומר שהם לא מטורפים דתיים. זה רק אומר שהם מטורפים דתיים חכמים יותר מהנהוג.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1175 לייקים

הפועל כתב: 18 אוגוסט 2024, 10:43 אתה אומר "שיקול אסטרטגי קר". אבל מה משרתת האסטרטגיה פה? מה המטרה? שיפור חיי האזרחים? העלאת רמת החיים? בטחון לאזרחים? שום מטרה שפויה והגיונית. המטרה היא השמדת מדינה רחוקה מטעמים גזעניים ופנאטיות דתית. כלומר "היגיון", במובן המקובל אין פה.
זה שהם לא מטורפים לחלוטין ופשוט צועדים אלינו עם נשק לא אומר שהם לא מטורפים דתיים. זה רק אומר שהם מטורפים דתיים חכמים יותר מהנהוג.
לא מסכים, ההגיון שלהם (לדעתי המאוד צנועה כמובן) הוא שעדיף לתחזק עימות עם כוחות רשע חיצוניים שמאיימים עלינו, כדי להסיט מהשחיתות והבעיות הפנימיות שלנו.
בנוסף, אני חושב שהם באמת מאמינים שאיראן צריכה לחזור להיות אימפרייה עולמית, והם חושבים ששליטה על החופים המזרחיים של הים התיכון, ועל המעבר היבשתי מאיראן, דרך עיראק, סוריה, לבנון וישראל מקדם אותם דרמטית למטרה הזאת.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הפוסט קיבל לייק אחדתא מרבוטא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1759 לייקים

הפועל כתב: 18 אוגוסט 2024, 08:41 1. עדיין מקבלי ההחלטות שלנו לא הגיעו לשלב של להצדיק מתקפה המונית ברברית כמו ה-7.10, להצדיק אותה
2. ולהמשיך להצדיק אותה גם אחרי שהתוצאות שלה הן הרס מוחלט של כל התשתיות של העם שלהם ומוות מיותר של עשרות אלפי אזרחים, כולל ילדים.
1. הם בהחלט הגיעו לשלב של להצדיק מתקפה המונית, קטלנית והרסנית הרבה יותר (מסכים שהאמצעים פחות "ברבריים" ויותר "הייטקיים", אבל אני לא מבין איך זה יותר טוב)
2. עושה רושם שהם ממשיכים להצדיק גם אותה וגם עוד הרבה דברים גם לנוכח האיום בהרס התשתיות ומוות מיותר של אלפים רבים

לכל המגיבים הזועמים והמקציפים: סליחה מראש שאני מתעלם
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
הפוסט קיבל לייק אחדתא מרבוטא
תא מרבוטא
קיבל.ה  473 לייקים

הפועל כתב: 18 אוגוסט 2024, 10:43 אתה אומר "שיקול אסטרטגי קר". אבל מה משרתת האסטרטגיה פה? מה המטרה? שיפור חיי האזרחים? העלאת רמת החיים? בטחון לאזרחים? שום מטרה שפויה והגיונית. המטרה היא השמדת מדינה רחוקה מטעמים גזעניים ופנאטיות דתית. כלומר "היגיון", במובן המקובל אין פה.
1. שיחזרו לרכוש מהם נפט וגז ויסירו סנקציות
2. שיזהרו ממגבלות על הגרעין שלהם כי יראו שלא כדאי להתעסק איתם
3. שהם יהפכו לעוד כתובת כגורם מרכזי באיזור ולא איזה מצורע שלא מדברים איתו.
4. שהעם שלהם יתעסק במלחמה עם אויב בחוץ ולא בשחיתות ובעוני (מזכיר קצת שלטון אחר)
dino
קיבל.ה  2360 לייקים

גורם בכיר בממשלה הגיב לדבריו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, שלפיהם "יש דברים שניתן להתגמש בהם בעסקת חטופים ויש דברים שלא, ואמר: "נתניהו חושש מעסקה כי הוא לא רוצה שהמלחמה תיגמר. הוא תמיד ימצא תירוץ למה אי אפשר לעשות עסקה". לדבריו, "נתניהו מבין שעסקה משמעותה סוף המלחמה וסוף הממשלה - ולכן לא יעשה עסקה

היחיד שצודק
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  336 לייקים

הגיע הזמן שהם יחשפו את עצמם מאחורי התג "גורם בכיר"
הפוסט קיבל לייק אחדL.S
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1542 לייקים
יצירת קשר:

נראה שגלנט לומד את כל הטריקים של ביבי
רק הפועל
קיבל.ה  2089 לייקים

אשכרה בנס לא היה פה פיגוע בבלומפילד עם הרבה הרוגים
dino
קיבל.ה  2360 לייקים

רק הפועל כתב: 19 אוגוסט 2024, 17:23 אשכרה בנס לא היה פה פיגוע בבלומפילד עם הרבה הרוגים
נמנע בזכות ביבי
היה הראשון לזהות
אבל אם זה היה מצליח זה היה בגלל אהרון חליווה וראשי הצבא
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1377 לייקים

https://www.mako.co.il/news-money/tech1 ... 191027.htm
"אפילו התרנגולות לא מפחדות מנסראללה"
לאחר מתקפת המנע של צה"ל, חיזבאללה הצליח לירות 320 רקטות לצפון לישראל. אחת מהן פגעה בלול תרנגולות בישוב מנות והפכה לבדיחה ברשתות הערביות: "הנקמה בשוכר היא הריגת תרנגולות ציוניות".
היו גולשים שאפילו קראו לכנס את מועצת הביטחון שתגנה את רצח העם בעופות
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
D&3
קיבל.ה  960 לייקים

מומלץ להסתכל על הסיקןר של כל מיני ערוצי חדשות בינלאומיים של המבצע הנוכחי בגדה. רובם מסתירים יפה יפה את העובדה שחמאס עצמו פרסם ש"לוחמיו" נהרגו. מתארים את האירוע כפלסטינים אקראיים שנהרגו.

בית ספר לפרופגדה פרו חמאסית.

מצד שני זה כנראה קצת יותר טוב מסיקור גל התקיפות ההוא בלבנון, שהתעלמו לגמרי מזה שנסראללה בעצמו אמר שהתקיפה תוכננה מראש לשעות הבוקר.
"israel claims" כמובן, אז מה אם נסראללה מאשר.
dino
קיבל.ה  2360 לייקים

עוד כמה הלכו לטובת השארת הממשלה.
כמה שיותר ילכו מהחטופים, ככה ירד ממנו הלחץ.
הרי לא משנה מה יקרה, השמאל יהיה אשם.

הפעם צעירים, בוא נראה מתי עוד היה אפשר להציל אותם.
ציר פילדלפי המזדיין או אותם.
מיותר לציין שציר פילדלפי זה רק תירוץ.

כמתגורר בעוטף
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1542 לייקים
יצירת קשר:

עוד בוקר של כישלון מוחלט
dino
קיבל.ה  2360 לייקים

הפועל כתב: 01 ספטמבר 2024, 06:39 עוד בוקר של כישלון מוחלט
מבחינתם עוד בוקר ״לניצחון המוחלט״

האנשים שהכי קל לתמרן בעולם כולו
dino
קיבל.ה  2360 לייקים

שבר בעם זה מה שיהיה ואמרתי- זה ישפיע בכל תחום
מעבודה ועד הפועל תל אביב ביציע
נערך לאחרונה על ידי dino ב 01 ספטמבר 2024, 07:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
ארז שדה
קיבל.ה  884 לייקים

תמונה
הלב נקרע, יהי זכרו ברוך :rose:
dino
קיבל.ה  2360 לייקים

לפי דובר צה"ל, החטופים נרצחו באכזריות על ידי מחבלי חמאס, זמן קצר לפני שכוחות הביטחון הגיעו אליהם.

המבצעים משתלמים אין ספק

בכל אופן, פחות לחץ לביבי, חטופים צעירים זה מקור לחץ גדול מאוד מבית
רק הפועל
קיבל.ה  2089 לייקים

dino כתב: 01 ספטמבר 2024, 07:51 לפי דובר צה"ל, החטופים נרצחו באכזריות על ידי מחבלי חמאס, זמן קצר לפני שכוחות הביטחון הגיעו אליהם.

המבצעים משתלמים אין ספק

ובנתיים הוא רק עולה בסקרים , מדינה בדיחה
dino
קיבל.ה  2360 לייקים

רק הפועל כתב: 01 ספטמבר 2024, 07:59
dino כתב: 01 ספטמבר 2024, 07:51 לפי דובר צה"ל, החטופים נרצחו באכזריות על ידי מחבלי חמאס, זמן קצר לפני שכוחות הביטחון הגיעו אליהם.

המבצעים משתלמים אין ספק

ובנתיים הוא רק עולה בסקרים , מדינה בדיחה
אין ברירה חייבים לחשוב על דרך להתגונן מזה
אין שליטה על טמטום

כל אחד יעשה מה שהוא יכול.
dino
קיבל.ה  2360 לייקים

שר האוצר בצלאל סמוטריץ' ספד גם הוא, אך תקף בצל הביקורת על החלטת הקבינט לאשר את הישארות ישראל בציר פילדלפי. "אנו מאמצים אל ליבנו את המשפחות היקרות בכאבן העמוק ומתחייבים שוב כי חמאס לא ינקה על הדם הרב שהוא שופך.

נכה בו עד להשמדתו המוחלטת ונשיב את בנינו ובנותינו הביתה. אני מגנה בכל פה את הניסיונות השקריים וחסרי האחריות של גורמים פוליטיים לרקוד על דם בנינו ובנותינו ולנצל אותו לצרכים פוליטיים ולהחלשת החברה הישראלית בשליחות חמאס",

מי שרוקד על הדם של החטופים ומנצל אותו לצרכים פוליטיים ומשיחיים זה אתה גמד בן גמד מסריח שכמוך

לא נשכח ולא נסלח
להרוג חטופים בתמורה לאפשרות של גמדים כמוך לעורר את חלום ההתיישבות בעזה וחלום ארץ ישראל השלמה
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1377 לייקים

עם של מפקירים. כבר אין זכות קיום למדינה המחורבנת הזו.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
הפוסט קיבל 2 לייקיםdinoהפועל
dino
קיבל.ה  2360 לייקים

its-sick כתב: 01 ספטמבר 2024, 08:51 עם של מפקירים. כבר אין זכות קיום למדינה המחורבנת הזו.
אני אישית לא מסוגלת להסתכל על אנשים שנגד העיסקה
יש לי כמה כאלו הן איפה שאני גר וגם בעבודה וזה אתגר מאוד גדול בשבילי להתנהל מולם.
לא יודע איך לא יהיה פיצוץ. אנחנו עם אחד שאדם אחד קרע אותו מבפנים טוב טוב ואולי אין לזה כבר תיקון.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1542 לייקים
יצירת קשר:

ומסתבר שכנראה נרצחו לפני זמן קצר לאחר שחוטפיהם נבהלו מפעילות צבאית סמוכה וחשבו שבאים לחלץ אותם.
האם נשמע מישהו מגיבורי "רק לחץ צבאי ישחרר את החטופים" מכה על חטא?
או שמא יודו שבעצם הכל היה רק תירוץ להמשך המלחמה והגשמת תוכנית ההכרעה המטורללת?
הפוסט קיבל לייק אחדסומך
dino
קיבל.ה  2360 לייקים

לא יקח הרבה זמן עד שלא יתנדבו מילואימניקים שיבינו את המטרה האמיתית של המלחמה בעזה ואז יאלצו לקחת אנשים בכוח מהרחוב או שלא יהיה צבא.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1352 לייקים

dino כתב: 01 ספטמבר 2024, 09:15 לא יקח הרבה זמן עד שלא יתנדבו מילואימניקים שיבינו את המטרה האמיתית של המלחמה בעזה ואז יאלצו לקחת אנשים בכוח מהרחוב או שלא יהיה צבא.
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
תא מרבוטא
קיבל.ה  473 לייקים

dino כתב: 01 ספטמבר 2024, 09:15 לא יקח הרבה זמן עד שלא יתנדבו מילואימניקים שיבינו את המטרה האמיתית של המלחמה בעזה ואז יאלצו לקחת אנשים בכוח מהרחוב או שלא יהיה צבא.
צו 8 זה לא התנדבות למרות הבולשיט שמדברים כאילו מי שלא רוצה, לא חייב וזו זכות וכו
מעבר לעליהום שיעשו עליהם כמו שעשו לטייסים, הם יזכו לביקור של מ.צ, פלוס איסור יציאה מהארץ
שליחת תגובה