זרים
לדעתי בינואר צריך לעשות חישוב מסלול מחדש לגבי 2 זרים - מקאריץ ודודו.
את אנטוניץ החרגתי כי הוא באמת נותן ערך מוסף במנהיגות והוא גם מסוכן במצבים נייחים (כבש 2 שערים)
מקאריץ ודודו לא נותנים ערך מוסף מספיק לזרים, בטח שבליגה הלאומית מותר רק 3 ולבחור זר טוב הופך להיות עוד יותר קריטי מבליגת העל.
לדעתי בינואר שניהם צריכים להיות משוחררים, ואנחנו צריכים להביא 2 זרים איכותיים בראיה גם לליגת העל.
חלוץ מהיר וגולר במקום מקאריץ
פליימיקר/גרזן למרכז המגרש במקום דודו
זה הזמן של ספרא לפתוח את הכיס ובתקווה שעד ינואר יהיה מנהל מקצועי שיידע לבחור זרים נורמליים
את אנטוניץ החרגתי כי הוא באמת נותן ערך מוסף במנהיגות והוא גם מסוכן במצבים נייחים (כבש 2 שערים)
מקאריץ ודודו לא נותנים ערך מוסף מספיק לזרים, בטח שבליגה הלאומית מותר רק 3 ולבחור זר טוב הופך להיות עוד יותר קריטי מבליגת העל.
לדעתי בינואר שניהם צריכים להיות משוחררים, ואנחנו צריכים להביא 2 זרים איכותיים בראיה גם לליגת העל.
חלוץ מהיר וגולר במקום מקאריץ
פליימיקר/גרזן למרכז המגרש במקום דודו
זה הזמן של ספרא לפתוח את הכיס ובתקווה שעד ינואר יהיה מנהל מקצועי שיידע לבחור זרים נורמליים
-
- קיבל.ה 1701 לייקים
למה שזר טוב לליגת העל ירצה להגיע ללאומית?
אולי צריך לשקול להחליף את הזרים, אבל גם אם כן לשאוף שלו יהיו זרים טובים לליגת העל זה לחיות בסרט
לפעמים קורה שיש מציאות (כמו עלי מוחמד למשל), אבל זה יותר מזל משכל
אולי צריך לשקול להחליף את הזרים, אבל גם אם כן לשאוף שלו יהיו זרים טובים לליגת העל זה לחיות בסרט
-
- קיבל.ה 691 לייקים
אני מסכים עם ההודעה הפותחת של האשכול. עד ינואר יש בערך 10 משחקים, אם נראה שאנחנו בכיוון, אז לשים כסף על שני זרים מצוינים שיודעים שבאים לחצי עונה בלאומית ולאחר מכן ישחקו בליגת העל זה יכול לעבוד. קשה, אבל אפשרי אם פותחים את הכיס יפהoleg neduda כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 13:17 למה שזר טוב לליגת העל ירצה להגיע ללאומית?
-
- קיבל.ה 1701 לייקים
הציפיות שלי היא שבליגת העל יביאו זרים עם רזומה טוב ולא שחקנים שמוכנים לבןא לליגה שנייה בליגה השישית בטיבה באירופהredrony כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 13:54אני מסכים עם ההודעה הפותחת של האשכול. עד ינואר יש בערך 10 משחקים, אם נראה שאנחנו בכיוון, אז לשים כסף על שני זרים מצוינים שיודעים שבאים לחצי עונה בלאומית ולאחר מכן ישחקו בליגת העל זה יכול לעבוד. קשה, אבל אפשרי אם פותחים את הכיס יפהoleg neduda כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 13:17 למה שזר טוב לליגת העל ירצה להגיע ללאומית?
לחלום זה יפה, אבל בליגה השנייה כמעט אף פעם לא נוחתים זרים שהם מאוד איכותיים לליגת העל, וגם כשכן זה לרוב שלקנים צעירים עם רזומה לליגה למקומות עבודה כמו בוקולי ומוחמד שהגיעו לליגה לאומית
- הפוסט קיבל לייק אחדGili
-
- קיבל.ה 691 לייקים
אני מסכים, אבל בסוף זה גם תלוי תקציב. תביא שחקן ותיתן לו כסף גדול ותמכור לו חזון, יכול להיות שהוא יסכים לשחק חצי שנה בליגה שניהoleg neduda כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 14:25הציפיות שלי היא שבליגת העל יביאו זרים עם רזומה טוב ולא שחקנים שמוכנים לבןא לליגה שנייה בליגה השישית בטיבה באירופהredrony כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 13:54אני מסכים עם ההודעה הפותחת של האשכול. עד ינואר יש בערך 10 משחקים, אם נראה שאנחנו בכיוון, אז לשים כסף על שני זרים מצוינים שיודעים שבאים לחצי עונה בלאומית ולאחר מכן ישחקו בליגת העל זה יכול לעבוד. קשה, אבל אפשרי אם פותחים את הכיס יפהoleg neduda כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 13:17 למה שזר טוב לליגת העל ירצה להגיע ללאומית?
לחלום זה יפה, אבל בליגה השנייה כמעט אף פעם לא נוחתים זרים שהם מאוד איכותיים לליגת העל, וגם כשכן זה לרוב שלקנים צעירים עם רזומה לליגה למקומות עבודה כמו בוקולי ומוחמד שהגיעו לליגה לאומית
-
- קיבל.ה 2081 לייקים
אין סיבה אמיתית להחליף את מקאריץ'.
כן צריך להביא עוד חלוץ ישראלי לצידו במקום סהר הגופה.
דודו בינתיים לא מספק מספרים, אותו כן היתי מחליף
אין סיבה אמיתית להשאיר את מקאריץ', אתה מתכוון.לירון האדום כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 14:30 אין סיבה אמיתית להחליף את מקאריץ'.
התקפית- הוא לא תורם לאף אספקט של המשחק, שליטה בכדור לא טובה, על המהירות אין מה להוסיף. תוקע את המשחק לחלוטין, רוב הזמן הוא פשוט לא פקטור.
כל דבר שהוא לא להרים לו כדור ולקוות לטוב, לא רלוונטי. וגם את זה הוא עושה לא טוב.
בנוסף, בדקות שהקבוצה לוחצת, הוא לא תורם בשום דבר. בקושי זז. זה לא רציני העסק הזה.
- הפוסט קיבל לייק אחדL.S
-
- קיבל.ה 2081 לייקים
הסיכוי להביא עכשיו זר חלוץ שהוא תותח לליגה שניה בישראל בינואר הוא סיכוי נמוך.bambo_leo כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 14:39אין סיבה אמיתית להשאיר את מקאריץ', אתה מתכוון.לירון האדום כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 14:30 אין סיבה אמיתית להחליף את מקאריץ'.
התקפית- הוא לא תורם לאף אספקט של המשחק, שליטה בכדור לא טובה, על המהירות אין מה להוסיף. תוקע את המשחק לחלוטין, רוב הזמן הוא פשוט לא פקטור.
כל דבר שהוא לא להרים לו כדור ולקוות לטוב, לא רלוונטי. וגם את זה הוא עושה לא טוב.
בנוסף, בדקות שהקבוצה לוחצת, הוא לא תורם בשום דבר. בקושי זז. זה לא רציני העסק הזה.
הרי אם אותו חלוץ הוא חלוץ סקורר וטוב, למה שיגיע לליגה שניה במדינה שיש בה מלחמה?
כל חלוץ שלא תביא, יצטרך להתחיל להסתגל לקבוצה וללחץ בה.
הרי לא תביא חלוץ זר במקום מקאריץ שיהיה על הספסל...
עם מקאריץ צריך לדעת איך לשחק, בינתיים כבש 4 שערים.
דודו גם ככה נע בין הספסל להרכב, לא מספק מספרים ולא מספיק טוב, אז אם תביא זר אחר שגם לא יהיה משהו, לפחות לא תרד ברמה.
מקאריץ זה סיכון גדול מידי להחליף בינואר
מסכים לגבי הזרים , לא רואה חלוץ ישראלי טוב בנמצאלירון האדום כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 14:30 אין סיבה אמיתית להחליף את מקאריץ'.
-
- קיבל.ה 463 לייקים
להחליף רק את דודו.
לחפש קודם כל ישראלים שייתפנו בינואר או לא מסתדרים בקבוצה שלהם, עדיף כמובן מליגת העל אבל לא גמורים שאיבדו חשק ויכולת לשחק כדורגל.
לאחר מכן לנצל את העובדה שהתפנה מקום לזר ולחזק בעמדה שנותר בה צורך אבל עם זר נורמלי (לא שולל רעיון של לגנוב להפועל פ״ת או כפר שלם את הזר שלהם)
לחפש קודם כל ישראלים שייתפנו בינואר או לא מסתדרים בקבוצה שלהם, עדיף כמובן מליגת העל אבל לא גמורים שאיבדו חשק ויכולת לשחק כדורגל.
לאחר מכן לנצל את העובדה שהתפנה מקום לזר ולחזק בעמדה שנותר בה צורך אבל עם זר נורמלי (לא שולל רעיון של לגנוב להפועל פ״ת או כפר שלם את הזר שלהם)
- 7even
- קיבל.ה 2284 לייקים
חלוץ סביר, ישראלי או זר, ישכיח פה הרבה מהעמדות האחרות שצריכות חילוף לטעמי.
עם כל הביקורת על רוטמן, ובאמת לא חסר על מה... הבחור יודע איפה לעמוד ברחבה כדי לתת נגיחה אפילו מול שער ריק.
מה כבר צריך מחלוץ בלאומית? מיקום.
עם כל הביקורת על רוטמן, ובאמת לא חסר על מה... הבחור יודע איפה לעמוד ברחבה כדי לתת נגיחה אפילו מול שער ריק.
מה כבר צריך מחלוץ בלאומית? מיקום.
יחד, רק יחד!
-
- קיבל.ה 187 לייקים
איזה חזון תמכור לשחקן זר?? השוק הישראלי מת אז בינואר בכלל לא חושב שיהיה את מי להביאredrony כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 14:26אני מסכים, אבל בסוף זה גם תלוי תקציב. תביא שחקן ותיתן לו כסף גדול ותמכור לו חזון, יכול להיות שהוא יסכים לשחק חצי שנה בליגה שניהoleg neduda כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 14:25הציפיות שלי היא שבליגת העל יביאו זרים עם רזומה טוב ולא שחקנים שמוכנים לבןא לליגה שנייה בליגה השישית בטיבה באירופה
צריך למצוא לפחות זר אחד טוב במקום דודו, חלוץ שובר שיוויון ללאומית קשה לי להאמין שימצאו משהו
צריך גם סקאוטינג טוב כמו שהפועל פת הביאה את סונגה
-
- קיבל.ה 2309 לייקים
אם עופר ינאי היה אומר לעצמו את כל השיכנועים למה אי אפשר להביא זר טוב שיכול לשחק במקום יותר טוב מפה. איזה סגל היה בסל?
אתם לא רוצים להסתכן וכנראה שאתם במצב מאוזן בהוצאות הכנסות, כי אתם הולכים על בטוח. בסדר. אבל יש גם גישה נועזת יותר.
אתם תסבלו אם הפועל יוציאו יותר כסף? אני בא בבקשה כזו לשרון ניסנוב?
להשאר עוד עונה בלאומית זה נזק כלכלי יותר גדול מלהשקיע קצת יותר בזרים שבמקום שהם שווים 200 אלף בליגת העל, תצטרך להביא להם 300 לעונה עם אופציה
אתם לא רוצים להסתכן וכנראה שאתם במצב מאוזן בהוצאות הכנסות, כי אתם הולכים על בטוח. בסדר. אבל יש גם גישה נועזת יותר.
להשאר עוד עונה בלאומית זה נזק כלכלי יותר גדול מלהשקיע קצת יותר בזרים שבמקום שהם שווים 200 אלף בליגת העל, תצטרך להביא להם 300 לעונה עם אופציה
-
- קיבל.ה 1701 לייקים
עופר ינאי העמיד את התקציב הכי גבוה בליגה הראשונה בישראל ובמפעל השני בחשיבותו באירופה. באמת דוגמא טובה נתתdino כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 15:19 אם עופר ינאי היה אומר לעצמו את כל השיכנועים למה אי אפשר להביא זר טוב שיכול לשחק במקום יותר טוב מפה. איזה סגל היה בסל?
אם ספרא ישפוך 70-80 מיליון שקל בינואר כמו שינאי עשה השנה, אז כן- אני מסכים שנביא זרים טובים גם לליגת העל
איפה אתם חיים בחיי
-
- קיבל.ה 2309 לייקים
oleg neduda כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 15:25עופר ינאי העמיד את התקציב הכי גבוה בליגה הראשונה בישראל ובמפעל השני בחשיבותו באירופה. באמת דוגמא טובה נתתdino כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 15:19 אם עופר ינאי היה אומר לעצמו את כל השיכנועים למה אי אפשר להביא זר טוב שיכול לשחק במקום יותר טוב מפה. איזה סגל היה בסל?
הכל יחסי
אנחנו לא יכולים להעמיד את התקציב הגבוה אי פעם בלאומית?
הבעלים לא יכול להשכיב סכום נכבד על זר אם ימצא אחד כזה?
אם לא, אז יועיל לספר לנו על זה והכל בסדר.
-
- קיבל.ה 803 לייקים
עזוב דינו אני מסכים שצריך לדרוש יותר אבל אין קשר בין הכדורגל לסלdino כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 15:19 אם עופר ינאי היה אומר לעצמו את כל השיכנועים למה אי אפשר להביא זר טוב שיכול לשחק במקום יותר טוב מפה. איזה סגל היה בסל?
שום קבוצת כדורגל ישראלית לא מנחיתה פה זרים טופ אירופה כמו בסל
כן צריך לכוון גבוה יותר, וזה בסדר גם להיות ריאלים בציפיות שלנו.
מסכים שמצב הזרים היום הוא מביך ורחוק ממה שצריך להיות אצלנו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 610 לייקים
לפני שאתה רוצה לטפל בזרים שלנו מה עם כל הזרים-לכדורגל שמסתובבים לך בסגל?
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 2309 לייקים
L.S כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 15:29עזוב דינו אני מסכים שצריך לדרוש יותר אבל אין קשר בין הכדורגל לסלdino כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 15:19 אם עופר ינאי היה אומר לעצמו את כל השיכנועים למה אי אפשר להביא זר טוב שיכול לשחק במקום יותר טוב מפה. איזה סגל היה בסל?
לא צריך טופ
תקחו מזה את הגישה של ינאי
הלך על זה בסופו של דבר בגישה קצת אחרת מהמקובל.
הפרופורציות שונות
-
- קיבל.ה 2309 לייקים
החישוב הכלכלי זה או להסתכן בלהשאר בלאומית או לעלות את ההשקעה ברכש. זה מול זה.
-
- קיבל.ה 803 לייקים
עופר ינאי בן אדם משוגע. כרגע זה לטובתנו וזה יכול להיות גם לרעתנו באותה מידה בעתיד.dino כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 15:32L.S כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 15:29עזוב דינו אני מסכים שצריך לדרוש יותר אבל אין קשר בין הכדורגל לסלdino כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 15:19 אם עופר ינאי היה אומר לעצמו את כל השיכנועים למה אי אפשר להביא זר טוב שיכול לשחק במקום יותר טוב מפה. איזה סגל היה בסל?
לא צריך טופ
תקחו מזה את הגישה של ינאי
הלך על זה בסופו של דבר בגישה קצת אחרת מהמקובל.
הפרופורציות שונות
לא יודע אם הייתי רוצה שכפול של הפרסונה הזו לכדורגל.
אני מעדיף ברגל בעלים שקול, שיבנה יסודות אבן על אבן. (זה לא סותר הזרמה של כסף גדול למערכת)
אבל שיתחילו כבר לדבר אלינו למען השם
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 187 לייקים
זה לא רק עניין של כלכלי, כמה אפשר לשכנע שחקנים לרדת ללאומית? כל ישראלי בנוני כמו גיא מלמד מועמד למכבי חיפה ומכבי תל אביב ושחקנים שהם לא רוצות כמו אליאל פרץ וגיא בדש הולכים לבאר שבע אז ללאומית את מי תצליחו להביא?
המבחן הגדול של ספרא יהיה בליגת העל שנגיע לשם מתישהו וגם בהבאת מנהל מקצועי בטווח זמן הקרוב, אסור לתת לדגו לבחור שחקנים בינואר.
המבחן הגדול של ספרא יהיה בליגת העל שנגיע לשם מתישהו וגם בהבאת מנהל מקצועי בטווח זמן הקרוב, אסור לתת לדגו לבחור שחקנים בינואר.
-
- קיבל.ה 1792 לייקים
להביא עכשיו את הצב הספרדי
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 691 לייקים
מה זאת אומרת כמה אפשר לשכנע?
כסף משכנע. הפועל ת״א משכנע. קבוצה עם שאיפות לשנה הבאה משכנע. הכל תלוי למה הבעלים מכוון.
מדובר על שני שחקנים לחצי שנה. לא נשמע לי מופרך. קשה למצוא אותם? כן.
אני מסכים לגמרי שצריך להיות מנהל מקצועי שיהיה אחראי על זה
כסף משכנע. הפועל ת״א משכנע. קבוצה עם שאיפות לשנה הבאה משכנע. הכל תלוי למה הבעלים מכוון.
מדובר על שני שחקנים לחצי שנה. לא נשמע לי מופרך. קשה למצוא אותם? כן.
אני מסכים לגמרי שצריך להיות מנהל מקצועי שיהיה אחראי על זה
- הפוסט קיבל לייק אחדdino
אני אפילו אחדד את הפוסט שפתחתי איתו ואגיד שלדעתי להחליף אותם זה לא ״נייס טו האב״ אלא זה ״מאסט״ גם בראייה של העונה הנוכחית והמאמץ להבטיח עלייה כמה שיותר מהר.
איתם בהרכב אנחנו נלחמים על עלייה וכלום לא בטוח (הנזק הכלכלי והתדמיתי של לא לעלות יהיה מטורף) והחלפה שלהם בזרים יותר איכותיים לדעתי יתנו לנו את האקסטרה מייל לעלייה בטוחה השנה.
אז מדובר גם על העונה הנוכחית, לא רק בראייה קדימה לליגת העל
איתם בהרכב אנחנו נלחמים על עלייה וכלום לא בטוח (הנזק הכלכלי והתדמיתי של לא לעלות יהיה מטורף) והחלפה שלהם בזרים יותר איכותיים לדעתי יתנו לנו את האקסטרה מייל לעלייה בטוחה השנה.
אז מדובר גם על העונה הנוכחית, לא רק בראייה קדימה לליגת העל
- הפוסט קיבל לייק אחדRed Ghost
דודו גמר את העונה, ואפילו הביטוח ישלם את השכר שלו.
עכשיו להביא פה זר לאמצע בין אם זה 6, 8 ואפילו 10
עכשיו להביא פה זר לאמצע בין אם זה 6, 8 ואפילו 10
-
- קיבל.ה 2309 לייקים
לכן צריך להתמקד ולבנות על זרים על מקסימום יכולת השקעה(כן אני יודע שאתה תאמר לי שדגו לא צריך לבחור אותם)Adom_Adom כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 16:09 זה לא רק עניין של כלכלי, כמה אפשר לשכנע שחקנים לרדת ללאומית? כל ישראלי בנוני כמו גיא מלמד מועמד למכבי חיפה ומכבי תל אביב ושחקנים שהם לא רוצות כמו אליאל פרץ וגיא בדש הולכים לבאר שבע אז ללאומית את מי תצליחו להביא?
הנזק הכלכלי של לא לעלות ליגה יהיה גדול פי כמה וכמה מ״הנזק הכלכלי״ של להשקיע 200-300 אלף יורו יותר ממה שתוכנן כדי להנחית פה זרים ברמה גבוהה שיגדילו סיכוי עליית ליגהdino כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 17:29לכן צריך להתמקד ולבנות על זרים על מקסימום יכולת השקעה(כן אני יודע שאתה תאמר לי שדגו לא צריך לבחור אותם)Adom_Adom כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 16:09 זה לא רק עניין של כלכלי, כמה אפשר לשכנע שחקנים לרדת ללאומית? כל ישראלי בנוני כמו גיא מלמד מועמד למכבי חיפה ומכבי תל אביב ושחקנים שהם לא רוצות כמו אליאל פרץ וגיא בדש הולכים לבאר שבע אז ללאומית את מי תצליחו להביא?
אגב זה נכון גם לקבוצה שמכוונת לאירופה, תמיד טענתי שהפועל צריכה להשקיע יותר בשביל להגדיל את הסיכוי לאירופה ששם המענקים מאוד גבוהים ויחזירו את ההשקעה ויתנו גם רווח יפה, מאשר לחסוך את ההשקעה
-
- קיבל.ה 120 לייקים
לא רוצה לשמוע שום מילה על נזק כלכלי.
מכרו את לאיוס
+ יש לנו בעלים שמתיימר להעמיד תקציבים גבוהים
לא אמורה להיות בעיה בשבילו להנחית פה 2 זרים רציניים שיעשו פה שדרוג כדיי להעלות ליגה
אם זה לא קורה וספרא לא פותח את הכיס אז בשביל מה הוא הגיע?
עוד עונה בלאומית תקבור את הפועל.
מכרו את לאיוס
לא אמורה להיות בעיה בשבילו להנחית פה 2 זרים רציניים שיעשו פה שדרוג כדיי להעלות ליגה
-
- קיבל.ה 2081 לייקים
לפגוע בזרים בעת הזאת זה לא כזה פשוט, גם חיפה מכבי וב"ש לקח להם זמן וחלקם אולי נפל עם הזריםאנחנו בתהליך כתב: ↑31 אוקטובר 2024, 00:59 לא רוצה לשמוע שום מילה על נזק כלכלי.
מכרו את לאיוס
ואנחנו מדברים על ליגה לאומית.
צריך להחליף את דודו בקשר וותיק עם ניסיון שיבוא לחצי עונה/עונה ויעלה אותנו ליגה.
כמו מוליץ בפעם הקודמת.
לא שחקן צעיר שלא יעמוד בלחץ
-
- קיבל.ה 593 לייקים
זה הזמן למהלך רציני של המנכל החדש, להביא את נאתכו מפרטיזן בחוזה גם לשנה הבאה.
זה השחקן שאנחנו צריכים.
פרטיזן עפה מהמפעלים האירופיים, וגם בליגה הם במרחק גדול מאד מהכוכב האדום. יתכן ופתוחים למומ ותמורת מחיר מתאים אפשר יהיה להביאו להפועל.
כמו כן, לנסות להביא להביא אחד מקשרי בש שלא זוכה כמעט לדקות משחק, אפילו בהשאלה.
זה השחקן שאנחנו צריכים.
פרטיזן עפה מהמפעלים האירופיים, וגם בליגה הם במרחק גדול מאד מהכוכב האדום. יתכן ופתוחים למומ ותמורת מחיר מתאים אפשר יהיה להביאו להפועל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 803 לייקים
בפודקאסט צבע אדום דובר על כך שגורדנה & חטואל יהיו רכש ישראלי של ינואר.אדום ותיק כתב: ↑31 אוקטובר 2024, 10:49 זה הזמן למהלך רציני של המנכל החדש, להביא את נאתכו מפרטיזן בחוזה גם לשנה הבאה.
זה השחקן שאנחנו צריכים.
לא יודע מאיפה המידע שלהם וכמה רציני.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2081 לייקים
מסכים, להביא את נאתכו, שיעלה אותנו ליגה, יפרוש וימונה למנהל מקצועי עם ברדה מתחתיו כמאמן.אדום ותיק כתב: ↑31 אוקטובר 2024, 10:49 זה הזמן למהלך רציני של המנכל החדש, להביא את נאתכו מפרטיזן בחוזה גם לשנה הבאה.
זה השחקן שאנחנו צריכים.
מב"ש צריך להביא את אליאס או גורדנה.
- הפוסט קיבל לייק אחדL.S
-
- קיבל.ה 593 לייקים
אם המידע נכון, זה מהלך טוב.L.S כתב: ↑31 אוקטובר 2024, 11:25בפודקאסט צבע אדום דובר על כך שגורדנה & חטואל יהיו רכש ישראלי של ינואר.אדום ותיק כתב: ↑31 אוקטובר 2024, 10:49 זה הזמן למהלך רציני של המנכל החדש, להביא את נאתכו מפרטיזן בחוזה גם לשנה הבאה.
זה השחקן שאנחנו צריכים.
בכל מקרה, החיזוק צריך להצטרף מיד עם פתיחת החלון ולא בסופו!
-
- קיבל.ה 1792 לייקים
מקצועית חטואל טוב, בכל מה שלא מקצועי יהיה מבאס לקבל את הראפר הטורטל הזה.
אבל אני אשמח אם זה יקרה כי זה מעיד ששמים כסף.
ביברס הלוואי שיבוא, אבל נראה לי שהוא מחובר לפרטיזן וגם יש עכשיו הנהלה חדשה לדעתי ו"רוח חדשה" (האולטראס שלהם חזרו אחרי חרם). עדיין לדעתי אפשרי בהחלט שיבוא, זה לא שמקצועית הוא מה שהיה לפני עשור.
אבל אני אשמח אם זה יקרה כי זה מעיד ששמים כסף.
ביברס הלוואי שיבוא, אבל נראה לי שהוא מחובר לפרטיזן וגם יש עכשיו הנהלה חדשה לדעתי ו"רוח חדשה" (האולטראס שלהם חזרו אחרי חרם). עדיין לדעתי אפשרי בהחלט שיבוא, זה לא שמקצועית הוא מה שהיה לפני עשור.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 691 לייקים
אני שמעתי על רוזריגז...
זה שחקן שאם יבוא ועוד נהיה ריאלית בתמונה יכול להיות מה שיבטיח את העלייה
זה שחקן שאם יבוא ועוד נהיה ריאלית בתמונה יכול להיות מה שיבטיח את העלייה
- הפוסט קיבל לייק אחדdino
-
- קיבל.ה 803 לייקים
-
- קיבל.ה 2309 לייקים
פרנקו(אמין)L.S כתב: ↑31 אוקטובר 2024, 11:25בפודקאסט צבע אדום דובר על כך שגורדנה & חטואל יהיו רכש ישראלי של ינואר.אדום ותיק כתב: ↑31 אוקטובר 2024, 10:49 זה הזמן למהלך רציני של המנכל החדש, להביא את נאתכו מפרטיזן בחוזה גם לשנה הבאה.
זה השחקן שאנחנו צריכים.
הם דיברו על חיבורים מאוד הגיוניים בעניין הזה-
הסוכן של שניהם זה אבי נמני(שהוא מקורב לעידן עופר וכפועל יוצא מזה לספרא) ופרימור שהיה המנכל שלהם בבאר שבע ולפי פרנקו הוא(פרימור) יקבע את הסגל בינואר במקום דגו.
- הפוסט קיבל לייק אחדL.S
-
- קיבל.ה 593 לייקים
אולי לנסות להעביר (בתשלום) את מתן בן יעקב ממכבי יפו. כן זה יעלה כסף, אבל זה שחקן מוכח שחסר לך כמוהו בסגל.אדום ותיק כתב: ↑31 אוקטובר 2024, 10:49 זה הזמן למהלך רציני של המנכל החדש, להביא את נאתכו מפרטיזן בחוזה גם לשנה הבאה.
זה השחקן שאנחנו צריכים.
-
- קיבל.ה 120 לייקים
אין בעיה אבל אתה מסכים איתי שחייב לנסות?לירון האדום כתב: ↑31 אוקטובר 2024, 08:37לפגוע בזרים בעת הזאת זה לא כזה פשוט, גם חיפה מכבי וב"ש לקח להם זמן וחלקם אולי נפל עם הזריםאנחנו בתהליך כתב: ↑31 אוקטובר 2024, 00:59 לא רוצה לשמוע שום מילה על נזק כלכלי.
מכרו את לאיוס
ואנחנו מדברים על ליגה לאומית.
צריך להחליף את דודו בקשר וותיק עם ניסיון שיבוא לחצי עונה/עונה ויעלה אותנו ליגה.
כמו מוליץ בפעם הקודמת.
לא שחקן צעיר שלא יעמוד בלחץ
חוסה זה בינגו, שחקן מוכח שאנחנו יודעים מה הוא שווה לעמדה קריטית
וחלוץ זר נקווה שניפגע, למרות שאפשר לתת הצעה נורמלית לגיל יצחק וזהו
-
- קיבל.ה 515 לייקים
היועץ של מינצברג אמין? במה בדיוק?dino כתב: ↑31 אוקטובר 2024, 15:12פרנקו(אמין)L.S כתב: ↑31 אוקטובר 2024, 11:25בפודקאסט צבע אדום דובר על כך שגורדנה & חטואל יהיו רכש ישראלי של ינואר.אדום ותיק כתב: ↑31 אוקטובר 2024, 10:49 זה הזמן למהלך רציני של המנכל החדש, להביא את נאתכו מפרטיזן בחוזה גם לשנה הבאה.
זה השחקן שאנחנו צריכים.
הם דיברו על חיבורים מאוד הגיוניים בעניין הזה-
הסוכן של שניהם זה אבי נמני(שהוא מקורב לעידן עופר וכפועל יוצא מזה לספרא) ופרימור שהיה המנכל שלהם בבאר שבע ולפי פרנקו הוא(פרימור) יקבע את הסגל בינואר במקום דגו.