חייב לשתף במשהו שמפריע לי מאוד בקהל של הפועל
הקהל של הפועל מגיע למשחקים כמו לתיאטרון
במטרה לסמן וי על כל השירים ובסדר מסויים
אפס השפעה על המשחק, אפס לחץ על השופט, אפס לחץ על קבוצה שחצי משחק מבזבזת זמן
בסוף קהל שחי את המשחק מביא שערים שמביאים נצחונות
לנו פשוט אין את זה
אני זוכר שאחת הסיבות שבלומפילד הישן היה מבצר זה שהקהל היה חי את המשחק ומביא נצחונות
היום התחושה היא שגם אם הפועל ירדו למחצית בלאומית בפיגור 3-0 ויסריחו את הדשא מה שחשוב זה להמשיך לשיר את רפרטואר השירים
קהל
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1034 לייקים
אני כותב את זה כל עונה בניסוח אחר, בבלומפילד החדש ועם דור הטיקטוק אין שריקות, לחץ על השיפוט או בחירה של שערים שתעזור לאווירה ותעיר את השחקנים
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 187 לייקים
האמת? לא זכור לי שהיינו חזקים בזה אי פעם. גם לא בבלומפילד הישן. אולי רק מכיוון שער 7 וגם אז זה לא היה בצורה מוסדרת וקולקטיבית.
אגב, ההפך מהכדורסל כי שם זה לגמרי קיים ומוכיח שזה אפשרי.
אגב, ההפך מהכדורסל כי שם זה לגמרי קיים ומוכיח שזה אפשרי.
-
- קיבל.ה 333 לייקים
מסכים לגמרי, הקהל נהיה אדיש מאוד וזה משפיע בסוף, לעומת קהלים כמו ביתר חיפה מכבי.
בכדורסל לעומת זאת הקהל יותר מעורב ואכפתי.
בכדורסל לעומת זאת הקהל יותר מעורב ואכפתי.
״דור הטיקטוק״ של ביתר יודע טוב מאוד להלחיץ את השופט והקבוצה היריבה (והרבה פעמים גם את הקבוצה שלו) ועדיין זה עדיף על אדישותההוא שאמרו לו כתב: ↑04 נובמבר 2024, 21:50 אני כותב את זה כל עונה בניסוח אחר, בבלומפילד החדש ועם דור הטיקטוק אין שריקות, לחץ על השיפוט או בחירה של שערים שתעזור לאווירה ותעיר את השחקנים
אצלנו יש מן אדישות כזאת שהכל מתקבל
השחקנים הולכים על המגרש? לא נורא נשיר שירים
הקבוצה היריבה מבזבזת זמן מדקה 10? לא נורא נשיר שירים
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1034 לייקים
אני לא זוכר משהו מיוחד מהקהל שלהם במשחקים מולנו ואני לא רואה משחקים שהם לא של הפועל אז יכול להיות. בשער 5 כמות ילדי הנזלת הזאת היא פסיכית, מגיעים למשחק וכל הזמן בטלפון כשבין לבין הם צועקים על אנשים לעודד, זה לחלוטין חלק מהבעיה. האדישות של הקהל היא גם בעייתית וקיימת כבר מאז עידן כביריבן לוז כתב: ↑04 נובמבר 2024, 21:59״דור הטיקטוק״ של ביתר יודע טוב מאוד להלחיץ את השופט והקבוצה היריבה (והרבה פעמים גם את הקבוצה שלו) ועדיין זה עדיף על אדישותההוא שאמרו לו כתב: ↑04 נובמבר 2024, 21:50 אני כותב את זה כל עונה בניסוח אחר, בבלומפילד החדש ועם דור הטיקטוק אין שריקות, לחץ על השיפוט או בחירה של שערים שתעזור לאווירה ותעיר את השחקנים
אצלנו יש מן אדישות כזאת שהכל מתקבל
השחקנים הולכים על המגרש? לא נורא נשיר שירים
הקבוצה היריבה מבזבזת זמן מדקה 10? לא נורא נשיר שירים
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 425 לייקים
איזה ילד אהבל אתה צריך להיות כדי לעודד 90 דקות את חבורת הזבל הזאת שמסתובבת במגרש. ואיזה עוד יותר אהבל אתה צריך להיות האיש שצועק על הילדים האלה לעודד. הפכנו להיות הקהל שמגיע לו הקבוצה הזאת.
- הפוסט קיבל לייק אחדברנדון מלכה
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
ממש חדש.
קהל שלא מעורב כבר כמעט 20 שנה.
הקבוצה שהכי נדפקת בעולם בערך זה הפועל.
בכדורסל זה עוד לא הושלם אבל בדרך לשם.
קהל שלא מעורב כבר כמעט 20 שנה.
הקבוצה שהכי נדפקת בעולם בערך זה הפועל.
בכדורסל זה עוד לא הושלם אבל בדרך לשם.
לא רוצה להשמיץ אנשים טובים, אבל מה שאני רואה בקהל, וגם בגוש המעודד, זה אנשים שמגיעים שיכורים ומסטולים, מעשנים וויד, ובגדול - באים לבילוי חברתי, לא להשתתף במשחק.
חלקם אפילו לא מסתכל על המשחק.
אז איך אתה רוצה שהם יפעילו לחץ על השופט או על השחקנים? הם בכלל לא באירוע.
חלקם אפילו לא מסתכל על המשחק.
אז איך אתה רוצה שהם יפעילו לחץ על השופט או על השחקנים? הם בכלל לא באירוע.
- הפוסט קיבל לייק אחדעובדיה
-
- קיבל.ה 273 לייקים
איזה זייני שכל. מעשנים וויד, דור הטיקטוק. עוד קשקושים?
הסבר פשוט - הקהל של הפועל ״מרגש את עצמו״ בזה שהוא מעודד את הקבוצה בכל מצב וגם שרע וכמה שיותר רע , נעודד חזק יותר. רוב השירים שלנו ליטרלי אומרים את זה.
הכי מרגש לראות קהל מעודד את הקבוצה בפיגור 4-0
עלוב, אבל זה האופי
הסבר פשוט - הקהל של הפועל ״מרגש את עצמו״ בזה שהוא מעודד את הקבוצה בכל מצב וגם שרע וכמה שיותר רע , נעודד חזק יותר. רוב השירים שלנו ליטרלי אומרים את זה.
הכי מרגש לראות קהל מעודד את הקבוצה בפיגור 4-0
עלוב, אבל זה האופי
-
- קיבל.ה 352 לייקים
מצטער לבשר לך, כדורגל זה בילוי חברתי
וואלה, לא ידעתי. תודה!
רק שאני חשבתי שהבילוי החברתי הזה מתרכז סביב אירוע שקורה על הדשא. משהו עם שחקנים וכדור.
אתה יודע, כמו שבאים להופעה, ויש מישהו על הבמה, ומסתכלים עליו? אז ככה, רק עם כדור ועל דשא.
אבל כשאנשים מסטולים מהתחת, ומתעסקים רק אחד עם השני, בלי לראות מה קורה על הדשא, ובלי להגיב למה שקורה על הדשא, אז אני לא מבין בשביל מה הם קנו כרטיס. יכלו לשבת בפאב. יותר זול.
-
- קיבל.ה 352 לייקים
אם ההופעה זבל וכבר שילמת על כרטיס לא תנסה להינות מהזמן שלך שם בכל זאת?yos כתב: ↑04 נובמבר 2024, 23:38וואלה, לא ידעתי. תודה!
רק שאני חשבתי שהבילוי החברתי הזה מתרכז סביב אירוע שקורה על הדשא. משהו עם שחקנים וכדור.
אתה יודע, כמו שבאים להופעה, ויש מישהו על הבמה, ומסתכלים עליו? אז ככה, רק עם כדור ועל דשא.
אבל כשאנשים מסטולים מהתחת, ומתעסקים רק אחד עם השני, בלי לראות מה קורה על הדשא, ובלי להגיב למה שקורה על הדשא, אז אני לא מבין בשביל מה הם קנו כרטיס. יכלו לשבת בפאב. יותר זול.
הקהל האחרון שאפשר להאשים אותו במה שקורה פה. שחקנים חרא מאמן חרא אולי הסטלה קצת עוזרת לחרא הזה לעבור ביותר סבבה
-
- קיבל.ה 850 לייקים
אתה רואה אפשרות אחרת להגיע למשחק של הפועל של דגו בלאומית כשאתה לא מטושטש לחלוטין?
- הפוסט קיבל לייק אחדyos
-
- קיבל.ה 425 לייקים
חחחחחחחחחחחח. עזבו שטויות אני חושב שכבר מצופה מהקהל מאיתנו שנפסיק לקבל את החרא הזה בעניים בסבבה. יש מקרים שזה כבר לא מגניב לעודד בכל מצב. אנחנו כבר שם בשלוש שנים האחרונות. אולי אם הקהל יתחיל להלחיץ ולא לקבל את זה נראה קצת שינוי מכל הגורמים. להזכיר לכם לפני שנה אוהדים של ביתר הלכו להרביץ לשחקנים באימון, תראו איפה ביתר היום
- Shacham
- קיבל.ה 717 לייקים
אני ממש לא חושב שהקהל לא מלחיץ מספיק את הקבוצה, להפך. בשנים האחרונות מרגישים את הצקצוקים והרחשים ביציע כבר מדקה 5 של כל משחק ורואים שרוב השחקנים, במיוחד הצעירים, משלשלים במכנסיים מהלחץ.
כמה פעמים גם קרה שהשחקנים פחדו לבוא לקהל בסיום אחרי תבוסות?
אנחנו הכי גרועים שיש בלחץ כלפי השופטים והיריבה, זה כן. אבל זה לא חדש. אני זוכר שלפני איזה 15 שנה היה סקר בין שחקני הליגה ששאלו איפה הם הכי נהנים לשחק, והתשובה הכי פופולרית הייתה בבלומפילד נגד הפועל. וזה לא מחמאה.
כמה פעמים גם קרה שהשחקנים פחדו לבוא לקהל בסיום אחרי תבוסות?
אנחנו הכי גרועים שיש בלחץ כלפי השופטים והיריבה, זה כן. אבל זה לא חדש. אני זוכר שלפני איזה 15 שנה היה סקר בין שחקני הליגה ששאלו איפה הם הכי נהנים לשחק, והתשובה הכי פופולרית הייתה בבלומפילד נגד הפועל. וזה לא מחמאה.
-
- קיבל.ה 833 לייקים
נגד קרית שמונה לפני שנתיים זה היה המשחק היחיד בשהים האחרון שהקהל ״חיי״ את המשחק - וזה גם הביא נקודות
בכל שאר הזמן זה כבר באמת כמו סתם מקהלה
בכל שאר הזמן זה כבר באמת כמו סתם מקהלה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- הפוסט קיבל לייק אחדyos
- Red Wolf
- קיבל.ה 635 לייקים
האוהדים שלנו מעדיפים לקלל את השחקנים שלנו מאשר את של היריבה
לחץ על שופט בשריקות גובליות גורר דיונים ביציע של ״מה אתה רוצה? השופט צודק״
למי אכפת שהוא צודק?? תשרוק בוז שפעם הבאה שזה יהיה גבולי הוא יילך איתנו
יותר צדיקים מהאפפיור