לא גם לא בגלל זה, זה אולי הוסיף שמן למדורה כמו שאמרתי אבל זאת לא הסיבה שבלעדיה אין.
אוהדי מכבי מותקפים באמסטרדם
- רדפוקס
- קיבל.ה 4349 לייקים
- הפוסט קיבל לייק אחדאדום
-
- קיבל.ה 213 לייקים
ומי שיורד איתם לרמות האלו, ושר את השירים האלו צריך להבין שהוא מטרה ושם את המשפחות שהגיעו רק לראות כדורגל בסיכון. לא כי זה תקין, אלא כי פשוט האוהדים של בית״ר לא עובדים לפי קודים של ארגוני אולטראס אלא יותר לפי קודים של קבוצות של מהגרים מוסלמים ממרוקו וטורקיה. פעם כשהייתי בן 17 היה מגניב לשיר בטדי שיפול עליהם הכותל, היום אני מבין שיש לזה השלכות וכבר לא שר את זה יותר, למרות שממש בא לי שזה יקרה. כי אצל קבוצות של מהגרים מוסלמים, או הגירסא המקומית שלהם בלה פמיליה, אין יכולת לחשוב לעומק מי מולם או מה מולם. מבחינתם כל מה שאדום בר מינן. כמו שאתמול כל מה שצהוב היה בר מינן.D&3 כתב: ↑08 נובמבר 2024, 16:16 בטח פעם הבאה שאוהד שלנו יעבור לינץ' בטדי מייד תתייצבו לכתוב על אוהדי הפועל הדוחים שבאו לכבוש את ירושלים ושרו שירים נגד ירושלים כולל שירים דוחים על אסון ורסאי, תסבירו שזה בטוח בגלל זה ולא נטו בגלל שהוא אוהד הפועל וזה לא שאוהדי ביתר שונאים שמאלנים ואוהדי הפועל, פשוט גרמנו להם לעשות את זה עם המעשים הדוחים שלנו
באמת לא ראיתי אפסים כאלה כבר הרבה זמן
על ילדי השפיך של הפאנטיקס אין מה לדבר. אבל פעם האולטראס שלנו ידעו לתת גב ולראות גם את שאר האוהדים, ולפחות אם הכניסו אותם להרפתקאה ידעו גם להוציא. היום המצב שונה, כל אחד לעצמו. משכך הדבר, עדיף לא להזיק. הייתי זורם על להפוך את האצטדיון לזירת התגוששות אידאולוגית אם היה לה גיבוי, זה כבר לא המצב היום.
-
- קיבל.ה 410 לייקים
אז כשאוהדי הפועל שרים בטדי מגיע להם מכות?ברנדון מלכה כתב: ↑08 נובמבר 2024, 16:11 כנסו לטוויטר ותראו את הסירטונים שגרמו לדבר הזה. לא רק התלישה של הדגל, גם השירים בתהלוכה, כמו "בעזה אין בתי ספר כי כבר אין שם ילדים" וכו'.
תראו את התגובות לפוסטים האלה, של אירופאים לא ערבים. הרבה חושבים שאוהדי מכבי " קיבלו את מה שמגיע להם".
אפשר גם להפסיק עם השטות של "יהודים" ו"אנטישמים". הערבים אינם אנטישמים. יש להם סיבות לשנא ישראלים ומי שתומך בישראל.
יש אלפי יהודים שחיים באמסטרדם. לא שמעתי על בריחה המונית וטיסות חילוץ לפני מה שקרה אתמול. יש פה שנאה לישראלים על רקע מה שקורה בעזה, שבדיוק כמו שלא הראו לכם את הסרטונים על איך הכל התחיל, ככה לא הראו לכם, את מה שכל העולם רואה, על הזוועות שהולכות בעזה.
אין פה דעה. רק אומר שצריך לספר את הסיפור מהתחלה. לא מאיפה שנח. ולראות את התמונה המלאה, כמו שרואים אותה בכל העולם.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
- הפוסט קיבל לייק אחדגביזון
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אתה לא יכול להיות גבר רק מהיציע. כשאתה עוין באופן מיוחד לקהל אחר, צפה פגיעה ולהפך. מה אתה חושב שעובר לניאנדרטלים האלה בגוף כשאתה צועק להם אוגה בוגה ונמצא 40 מטר לידם? הדבר עובד, או לפחות אמור לעבוד, גם לכיוון השני.Segev כתב: ↑08 נובמבר 2024, 16:42אז כשאוהדי הפועל שרים בטדי מגיע להם מכות?ברנדון מלכה כתב: ↑08 נובמבר 2024, 16:11 כנסו לטוויטר ותראו את הסירטונים שגרמו לדבר הזה. לא רק התלישה של הדגל, גם השירים בתהלוכה, כמו "בעזה אין בתי ספר כי כבר אין שם ילדים" וכו'.
תראו את התגובות לפוסטים האלה, של אירופאים לא ערבים. הרבה חושבים שאוהדי מכבי " קיבלו את מה שמגיע להם".
אפשר גם להפסיק עם השטות של "יהודים" ו"אנטישמים". הערבים אינם אנטישמים. יש להם סיבות לשנא ישראלים ומי שתומך בישראל.
יש אלפי יהודים שחיים באמסטרדם. לא שמעתי על בריחה המונית וטיסות חילוץ לפני מה שקרה אתמול. יש פה שנאה לישראלים על רקע מה שקורה בעזה, שבדיוק כמו שלא הראו לכם את הסרטונים על איך הכל התחיל, ככה לא הראו לכם, את מה שכל העולם רואה, על הזוועות שהולכות בעזה.
אין פה דעה. רק אומר שצריך לספר את הסיפור מהתחלה. לא מאיפה שנח. ולראות את התמונה המלאה, כמו שרואים אותה בכל העולם.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 833 לייקים
אז ככה, בגלל שהעולם לא שחור או לבן כמו שאנחנו אוהבים לצייר, נראה שבאירוע הזה היו שני צדדים:
1. אוהדים מטומטמים של מכבי ששרו שירים מטונפים ותלשו דגלי פלסטין ולמעשה חיפשו צרות.
2. מיליציות של איסלאמיסטים קיצונים שחיפשו דם ישראלי/יהודי, שבהצלחה גדולה להולנד ואירופה עם התמודדות איתם.
1. אוהדים מטומטמים של מכבי ששרו שירים מטונפים ותלשו דגלי פלסטין ולמעשה חיפשו צרות.
2. מיליציות של איסלאמיסטים קיצונים שחיפשו דם ישראלי/יהודי, שבהצלחה גדולה להולנד ואירופה עם התמודדות איתם.
- הפוסט קיבל 3 לייקיםתא מרבוטא • dino • ברנדון מלכה
- נורמה ג'ין
- קיבל.ה 17 לייקים
יש הבדל רציני בין לשיר דברים כאלה ביציע לבין להסתובב במדינה זרה ברחובות ולהתנהג כמו ערסים חולים.D&3 כתב: ↑08 נובמבר 2024, 16:16 בטח פעם הבאה שאוהד שלנו יעבור לינץ' בטדי מייד תתייצבו לכתוב על אוהדי הפועל הדוחים שבאו לכבוש את ירושלים ושרו שירים נגד ירושלים כולל שירים דוחים על אסון ורסאי, תסבירו שזה בטוח בגלל זה ולא נטו בגלל שהוא אוהד הפועל וזה לא שאוהדי ביתר שונאים שמאלנים ואוהדי הפועל, פשוט גרמנו להם לעשות את זה עם המעשים הדוחים שלנו
- הפוסט קיבל לייק אחדברנדון מלכה
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אגב, הותיקים זוכרים שבעבר הזקנה הייתה המכרטסת הראשית למשחקי החוץ, ובסוף המשחקים תמיד הייתה יציעה כגוש בצעדה או בהסעה מסודרת למלון כדי למנוע קפיצה. ככה ארגון אוהדים אמיתי אמור לתפקד. בועדת החקירה של הפנאטיקס זה אמור להיות המחדל הראשי.עובדיה כתב: ↑08 נובמבר 2024, 16:33ומי שיורד איתם לרמות האלו, ושר את השירים האלו צריך להבין שהוא מטרה ושם את המשפחות שהגיעו רק לראות כדורגל בסיכון. לא כי זה תקין, אלא כי פשוט האוהדים של בית״ר לא עובדים לפי קודים של ארגוני אולטראס אלא יותר לפי קודים של קבוצות של מהגרים מוסלמים ממרוקו וטורקיה. פעם כשהייתי בן 17 היה מגניב לשיר בטדי שיפול עליהם הכותל, היום אני מבין שיש לזה השלכות וכבר לא שר את זה יותר, למרות שממש בא לי שזה יקרה. כי אצל קבוצות של מהגרים מוסלמים, או הגירסא המקומית שלהם בלה פמיליה, אין יכולת לחשוב לעומק מי מולם או מה מולם. מבחינתם כל מה שאדום בר מינן. כמו שאתמול כל מה שצהוב היה בר מינן.D&3 כתב: ↑08 נובמבר 2024, 16:16 בטח פעם הבאה שאוהד שלנו יעבור לינץ' בטדי מייד תתייצבו לכתוב על אוהדי הפועל הדוחים שבאו לכבוש את ירושלים ושרו שירים נגד ירושלים כולל שירים דוחים על אסון ורסאי, תסבירו שזה בטוח בגלל זה ולא נטו בגלל שהוא אוהד הפועל וזה לא שאוהדי ביתר שונאים שמאלנים ואוהדי הפועל, פשוט גרמנו להם לעשות את זה עם המעשים הדוחים שלנו
על ילדי השפיך של הפאנטיקס אין מה לדבר. אבל פעם האולטראס שלנו ידעו לתת גב ולראות גם את שאר האוהדים, ולפחות אם הכניסו אותם להרפתקאה ידעו גם להוציא. היום המצב שונה, כל אחד לעצמו. משכך הדבר, עדיף לא להזיק. הייתי זורם על להפוך את האצטדיון לזירת התגוששות אידאולוגית אם היה לה גיבוי, זה כבר לא המצב היום.
כאמור כנראה שעניין אותם יותר האחים המפקירים מאייאקס, להתארגן על הפירו, כובעי סקי והקולקציה החדשה של סטון איילנד. פחות האוהדים שלהם.
לפני האסון הבא, ובלי קשר, הייתי ממליץ לערוך גם ועדת בדיקה פנימית אצלנו. אנחנו לא מתקרבים להיות מכבי רק כי הגיע בעלים עשיר. זה יותר גדול מזה.
- הפוסט קיבל 2 לייקיםסומך • SickleCell
- teknoboy
- קיבל.ה 1699 לייקים
היטלר לא שנא את ישראל (מן הסתם, היא לא הייתה קיימת) אלא היה אנטישמי.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑08 נובמבר 2024, 16:15בטח. הרי זה ידוע שהיטלר היה שונא ישראל גדול.teknoboy כתב:ודאי שזה קרה בגלל שאנחנו ישראלים.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑08 נובמבר 2024, 16:09
ברור. גם ה-7/10 לא קרה בגלל היותנו יהודים וישראלים. אין גבול לטמינת הראש בחול.
אתה רואה? אתה מתחיל להתקרב להבנה.
בגלל זה כמעט בכל בית בעזה מוצאים ״מיין קאמפף״ וצלבי קרס. תמשיך לטמון.
שמחתי לעזור.
אגב, ראיתי הרבה תמונות מבתים בעזה, באף אחת לא היה צלב קרב או מיין קמפף. אפשר מקור לטענה המוזרה של "כמעט בכל בית"?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- הפוסט קיבל 2 לייקיםסומך • ברנדון מלכה
-
- קיבל.ה 120 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1699 לייקים
הכעס על ישראל קיים ברקע ומסיבות שדי קל להבין (גם אם לא מצדיקים אותו, ובטח שהוא קיים ולא קשה לפענוח גם אם אנחנו לא מצדיקים את מה שנעשה בשמו או בגללו).
ההתנהלות של חלק מאוהדי מכבי באמסטרדם נועדה לסמן אותן כמייצגים של הישראליות מהסוג השנוא. כשאתה מסתובב ברחובות וצועק "מוות לערבים", זה לא "להוסיף שמן למדורה", זה לסמן את עצמך כמי שמייצג ישות שנואה ומתגאה בה ובמעשים שהפכו אותה לשנואה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- הפוסט קיבל 2 לייקיםSickleCell • ברנדון מלכה
-
- קיבל.ה 296 לייקים
-
- קיבל.ה 35 לייקים
תקפו אתמול יהודים באמסטרדם!!!!
זה ממש לא משנה שהם אוהדי מ@@י. אם הפועל היתה משחקת זה היה קורה.
זה ממש לא קשור לאיזה שירים, זה ממש לא קשור לחגיגות בדאם בצהריים. זה קשור לכך שקבוצות של מהגרים מוסלמים מצאו על מי להוציא את כעסם - על יהודים, על קבוצה של יהודים שבאו לאמסטרדם.
אין לי שום חיבה למ@@י. יש לי חברי ילדות צהובים.
לא מאחל לאף אחד לעבור את מה שעברו אוהדי מ@@י אתמול באמסטרדם.
זה ממש לא משנה שהם אוהדי מ@@י. אם הפועל היתה משחקת זה היה קורה.
זה ממש לא קשור לאיזה שירים, זה ממש לא קשור לחגיגות בדאם בצהריים. זה קשור לכך שקבוצות של מהגרים מוסלמים מצאו על מי להוציא את כעסם - על יהודים, על קבוצה של יהודים שבאו לאמסטרדם.
אין לי שום חיבה למ@@י. יש לי חברי ילדות צהובים.
לא מאחל לאף אחד לעבור את מה שעברו אוהדי מ@@י אתמול באמסטרדם.
- teknoboy
- קיבל.ה 1699 לייקים
אתם חייבים להבין שזה שאתם מדמיינים מה היה קורה במקרה אחר זה לא בדיוק הוכחה למשהו (לפחות לא למה שנדמה לכם שזה מוכיח)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 182 לייקים
זו בדיוק הנקודה שלי. לעגתי לך ולא הבנת.teknoboy כתב:היטלר לא שנא את ישראל (מן הסתם, היא לא הייתה קיימת) אלא היה אנטישמי.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑08 נובמבר 2024, 16:15בטח. הרי זה ידוע שהיטלר היה שונא ישראל גדול.teknoboy כתב: ודאי שזה קרה בגלל שאנחנו ישראלים.
שמחתי לעזור.
אגב, ראיתי הרבה תמונות מבתים בעזה, באף אחת לא היה צלב קרב או מיין קמפף. אפשר מקור לטענה המוזרה של "כמעט בכל בית"?
מעניין שאתה אף פעם לא רואה את הדברים האלה. אני בטוח שיש פה עוד כמה משתמשים שישמחו להגיד לך שהם ראו סרטונים כאלה מעזה. כאמור, לינקים לא תקבל ממני. וברור ש״כמעט בכל בית״ זו הגזמה, אבל היו הרבה סרטונים.
כמו כן, מעניין ששניה לפני שהם רוצחים הם קוראים ״איטבח אל יהוד״ ולא ״איטבח אל סאיווווונים״ או ״איטבח אל איסראילייייין״. לא אנטישמים בכלל. הכי כיף בתוך החול.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
מה אתה עונה להם בכלל? אנשים כאלה רפי שכל שזה מביך בכלל לרדת לרמה הזאתעד המ!!ת הפועל כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:13זו בדיוק הנקודה שלי. לעגתי לך ולא הבנת.teknoboy כתב:היטלר לא שנא את ישראל (מן הסתם, היא לא הייתה קיימת) אלא היה אנטישמי.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑08 נובמבר 2024, 16:15
בטח. הרי זה ידוע שהיטלר היה שונא ישראל גדול.
שמחתי לעזור.
מעניין שאתה אף פעם לא רואה את הדברים האלה. אני בטוח שיש פה עוד כמה משתמשים שישמחו להגיד לך שהם ראו סרטונים כאלה מעזה. כאמור, לינקים לא תקבל ממני. וברור ש״כמעט בכל בית״ זו הגזמה, אבל היו הרבה סרטונים.
כמו כן, מעניין ששניה לפני שהם רוצחים הם קוראים ״איטבח אל יהוד״ ולא ״איטבח אל סאיווווונים״ או ״איטבח אל איסראילייייין״. לא אנטישמים בכלל. הכי כיף בתוך החול.
פעם חשבתי שאפשר לדבר איתם בהיגיון ואז כשתפסתי אותם טועים בלי קאמבק הם הסיתו את הדיון או נעלמו
בקיצור, רק לרחם עליהם
טוב חפרתם את רבי, אני מסכם:
1. את האירוע צריך לגנות, אירוע אנטישמי מכוער.
2. מי שלא גינה ומצדיק, הוא בן של 5 יונות.
3. טוב עשה המנהל שהרחיק את הגלמוד מלוד.
אין עוד מה לנבור בסיפור פה.
1. את האירוע צריך לגנות, אירוע אנטישמי מכוער.
2. מי שלא גינה ומצדיק, הוא בן של 5 יונות.
3. טוב עשה המנהל שהרחיק את הגלמוד מלוד.
אין עוד מה לנבור בסיפור פה.
- הפוסט קיבל לייק אחדnirgo
-
- קיבל.ה 182 לייקים
זה דווקא נחמד לראות אותם מתחמקים מלתת תשובות כשהמציאות דופקת להם את כל האג׳נדה. תנסה לפעמים. צא מנקודת הנחה שמשהו לא תקין אצלם ויהיה לך יותר קל. כמובן שתעשה את זה רק אם יש לך זמן פנוי.Xavi כתב:מה אתה עונה להם בכלל? אנשים כאלה רפי שכל שזה מביך בכלל לרדת לרמה הזאתעד המ!!ת הפועל כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:13זו בדיוק הנקודה שלי. לעגתי לך ולא הבנת.teknoboy כתב: היטלר לא שנא את ישראל (מן הסתם, היא לא הייתה קיימת) אלא היה אנטישמי.
שמחתי לעזור.
פעם חשבתי שאפשר לדבר איתם בהיגיון ואז כשתפסתי אותם טועים בלי קאמבק הם הסיתו את הדיון או נעלמו
בקיצור, רק לרחם עליהם
-
- קיבל.ה 1792 לייקים
מנותקי הקשר, איפה הם נמצאו?
למה בעצם היו מנותקי קשר ככ הרבה שעות?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 452 לייקים
אין טעם שחרר.... העיקר שהיטלר לא שנא את ישראל כי לא הייתה ישראל זה מה שחשוב!עד המ!!ת הפועל כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:13זו בדיוק הנקודה שלי. לעגתי לך ולא הבנת.teknoboy כתב:היטלר לא שנא את ישראל (מן הסתם, היא לא הייתה קיימת) אלא היה אנטישמי.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑08 נובמבר 2024, 16:15
בטח. הרי זה ידוע שהיטלר היה שונא ישראל גדול.
שמחתי לעזור.
שלום לך ליגה ארצית, אני הפועל תל אביב שאותי רצית
- teknoboy
- קיבל.ה 1699 לייקים
כמה פנינים מהאנשים שאוהבים להתלונן על התנשאות ועל סתימת פיות
עד המ!!ת הפועל כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:23 צא מנקודת הנחה שמשהו לא תקין אצלם ויהיה לך יותר קל. כמובן שתעשה את זה רק אם יש לך זמן פנוי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 471 לייקים
עובדיה כתב: ↑08 נובמבר 2024, 08:49 מה הם חשבו שיקרה אחרי שהילדי זין של הפנאטיקס פרסמו *הרבה* סרטונים שונים של מפגרים שתולשים מבתים דגלי פלסטין? או כשהם תקפו ערבים מקומיים שבאו לחפש את זה בכיכר? כמה מפגרים אפשר להיות? לא מצדיק את זה, זה גרוע מאוד שזה קרה, אבל מה עם מודעות בסיסית לסביבה? להשלכות גם על חפים מפשע בקהל שסתם באו לראות משחק ולא לחפש מכות?
לא יודע מה הם חשבו, אני לא חשבתי שאני אראה פה אנשים פח זבל כמוך מצדיקים פוגרומים.
- הפוסט קיבל 3 לייקיםעד המ!!ת הפועל • גביזון • Belos
-
- קיבל.ה 213 לייקים
chimpfive כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:39עובדיה כתב: ↑08 נובמבר 2024, 08:49 מה הם חשבו שיקרה אחרי שהילדי זין של הפנאטיקס פרסמו *הרבה* סרטונים שונים של מפגרים שתולשים מבתים דגלי פלסטין? או כשהם תקפו ערבים מקומיים שבאו לחפש את זה בכיכר? כמה מפגרים אפשר להיות? לא מצדיק את זה, זה גרוע מאוד שזה קרה, אבל מה עם מודעות בסיסית לסביבה? להשלכות גם על חפים מפשע בקהל שסתם באו לראות משחק ולא לחפש מכות?
לא יודע מה הם חשבו, אני לא חשבתי שאני אראה פה אנשים פח זבל כמוך מצדיקים פוגרומים.
- סומך
- קיבל.ה 1120 לייקים
אולי מאושפזים?טכנית לארז כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:26 מנותקי הקשר, איפה הם נמצאו?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4349 לייקים
הכעס מהסוג הזה הרים ראש באירופה ב-7/10 כשהם חגגו את מותם של ישראלים וקראו לשחרור פלסטין מהנהר ועד הים, הרבה ימים לפני שכף רגל של חייל ישראלי דרכה בעזה.teknoboy כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:00הכעס על ישראל קיים ברקע ומסיבות שדי קל להבין (גם אם לא מצדיקים אותו, ובטח שהוא קיים ולא קשה לפענוח גם אם אנחנו לא מצדיקים את מה שנעשה בשמו או בגללו).
ההתנהלות של חלק מאוהדי מכבי באמסטרדם נועדה לסמן אותן כמייצגים של הישראליות מהסוג השנוא. כשאתה מסתובב ברחובות וצועק "מוות לערבים", זה לא "להוסיף שמן למדורה", זה לסמן את עצמך כמי שמייצג ישות שנואה ומתגאה בה ובמעשים שהפכו אותה לשנואה.
-
- קיבל.ה 471 לייקים
"די קל להבין... חלילה לא מצדיק". ברור.רדפוקס כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:48הכעס מהסוג הזה הרים ראש באירופה ב-7/10 כשהם חגגו את מותם של ישראלים וקראו לשחרור פלסטין מהנהר ועד הים, הרבה ימים לפני שכף רגל של חייל ישראלי דרכה בעזה.teknoboy כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:00הכעס על ישראל קיים ברקע ומסיבות שדי קל להבין (גם אם לא מצדיקים אותו, ובטח שהוא קיים ולא קשה לפענוח גם אם אנחנו לא מצדיקים את מה שנעשה בשמו או בגללו).
- הפוסט קיבל 2 לייקיםעד המ!!ת הפועל • גביזון
-
- קיבל.ה 35 לייקים
ה"כעס" כמו שאתה קורא לו או השינאה כמו שהיא במציאות, לא הרימה את ראשה ב7/10 היא אף פעם לא הורידה את הראש. הם אומרים את זה בכל מקום ובכל זמן מאז חייב'ר ועד ימינו. זה לא קשור לדגלים פלסטינאים, זה לא קשור ל"חגיגות" בדאם, לא קשור לזה שהם אוהדי מ@@י...זה קשור לכך שאנחנו מזלג בעין שלהם, אנחנו ד'ימים נחותים שלא יתכן ששולטים על מוסלמים, אנחנו תתי אדם שלא יכול להיות שמצליחים, כשהם מסתכלים על ישראל, ירוקה, מפותחת, מתפקדת, יפה זה הורג אותם. (...ותעזבו את הויכוחים הפנימיים ביננו...)רדפוקס כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:48הכעס מהסוג הזה הרים ראש באירופה ב-7/10 כשהם חגגו את מותם של ישראלים וקראו לשחרור פלסטין מהנהר ועד הים, הרבה ימים לפני שכף רגל של חייל ישראלי דרכה בעזה.teknoboy כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:00הכעס על ישראל קיים ברקע ומסיבות שדי קל להבין (גם אם לא מצדיקים אותו, ובטח שהוא קיים ולא קשה לפענוח גם אם אנחנו לא מצדיקים את מה שנעשה בשמו או בגללו).
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אני יכול להבין מה גורם לפאנט דתי לרצוח ראש ממשלה בדיוק כמו שאני מבין מה גורם לעזתי להצטרף לחמאס, בדיוק כמו שאני מבין מה גורם לאוהד מכבי לפוצץ פרו פלסטיני ולקרוא מוות לערבים, כמו שאני מבין מה הגורם למהגרים ערבים לפוצץ מכות יהודים חפים מפשע. כמו שאני מבין מה גורם לארגונים לאומניים לשגשג באירופה. כמו שאני מבין את הדינמיקה, אני לא מצדיק אותה. דבר אחד אני לא מבין, זה איך אוהדי הפועל מרשים לעצמם לפתוח את הג׳ורה שלהם על אוהדים אחרים תוך איבוד מוחלט של היכולת לנהל דיון.chimpfive כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:53"די קל להבין... חלילה לא מצדיק". ברור.רדפוקס כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:48הכעס מהסוג הזה הרים ראש באירופה ב-7/10 כשהם חגגו את מותם של ישראלים וקראו לשחרור פלסטין מהנהר ועד הים, הרבה ימים לפני שכף רגל של חייל ישראלי דרכה בעזה.teknoboy כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:00
הכעס על ישראל קיים ברקע ומסיבות שדי קל להבין (גם אם לא מצדיקים אותו, ובטח שהוא קיים ולא קשה לפענוח גם אם אנחנו לא מצדיקים את מה שנעשה בשמו או בגללו).
- הפוסט קיבל לייק אחדSickleCell
-
- קיבל.ה 764 לייקים
הדם של היהודים מותר
כשיש להם הזדמנות הם לא מהססים
ההבדל הוא שמאז ה7/10 הם מצאו להם דרך להיות אנטישמים מבלי להתמודד עם ההשלכות, מבלי להיחשב כגזענים או פורעי חוק
כי מאז ה7/10 מותר לעשות הכל לישראל וליהודים באמתלה של פרי פלסטין
כשיש להם הזדמנות הם לא מהססים
ההבדל הוא שמאז ה7/10 הם מצאו להם דרך להיות אנטישמים מבלי להתמודד עם ההשלכות, מבלי להיחשב כגזענים או פורעי חוק
כי מאז ה7/10 מותר לעשות הכל לישראל וליהודים באמתלה של פרי פלסטין
long live the zapta
- הפוסט קיבל 4 לייקיםעד המ!!ת הפועל • גביזון • SickleCell • Belos
-
- קיבל.ה 182 לייקים
אתה האחרון בפורום הזה שיכול לפרסם כזו הודעה. רמת הניתוק שלך זה משהו.teknoboy כתב:כמה פנינים מהאנשים שאוהבים להתלונן על התנשאות ועל סתימת פיות
עד המ!!ת הפועל כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:23 צא מנקודת הנחה שמשהו לא תקין אצלם ויהיה לך יותר קל. כמובן שתעשה את זה רק אם יש לך זמן פנוי.
- הפוסט קיבל לייק אחדגביזון
-
- קיבל.ה 1141 לייקים
לא בכל בית, אבל היו מספיק כתבות על בתים שנתפסו בהם חומרים נאצים וקריאה להשמדה של ישראל.teknoboy כתב:היטלר לא שנא את ישראל (מן הסתם, היא לא הייתה קיימת) אלא היה אנטישמי.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑08 נובמבר 2024, 16:15בטח. הרי זה ידוע שהיטלר היה שונא ישראל גדול.teknoboy כתב: ודאי שזה קרה בגלל שאנחנו ישראלים.
שמחתי לעזור.
שכחתי פשוט שאתה מתייחס לחדשות רק של ערוצים כמו אל ג׳זירה, זה שהתגלה כעוד זרוע של החמאס.
רואים לך בפעם המי יודע כמה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1141 לייקים
שאלת תם:
אם אתמול בלילה באמסטרדם מישהו היה הולך עם דגל ישראל עליו/ סממן יהודי אחר, הוא היה מותקף או לא? I rest my case
אם אתמול בלילה באמסטרדם מישהו היה הולך עם דגל ישראל עליו/ סממן יהודי אחר, הוא היה מותקף או לא? I rest my case
- הפוסט קיבל 2 לייקיםעד המ!!ת הפועל • גביזון
-
- קיבל.ה 833 לייקים
כן אבל דגל ישראל עושה למוסלמים טריגר ועלול לפגוע ברגשותיהם העדינים של אנשי דת השלום. זה ממש לא בסדר.
-
- קיבל.ה 1141 לייקים
אז לתפיסתך, אפשר להאשים את האשה שעברה אונס, בגלל הלבוש מינימלי מול גברים צעירים רווקים וחרמנים, כי היא היתה צריכה להבין שלא עושים כזה דבר? או שחטפה אבנים במאה שערים בגלל שעברה עם אותו הלבוש? אתה מבין שזו חשיבה לא נכונה ועקומה?עובדיה כתב:זה לא עניין של מגיע להם או לא מגיע להם, זה עניין של מודעות למה שקורה בסביבה. נראה לך שאם מכבי היו מתארחים בבשיקטאש, יהיה אוהד שיעיז להוריד דגל פלסטין? יהיה בכלל אוהד שיעיז להתקרב להפגנה פלסטינית? יהיה בכלל אוהדים שיוציאו את האף מהמלון? ברור שלא. זה תקין? לא. אבל זה מה יש. אז באמסטרדם אפשר עדיין להסתובב גם בלי עורלה, כל עוד לא מחפשים תגרות עם פלסטינים, קוראים להם למות ומורידים להם דגלים. בישראל התרגלנו שאפשר לעשות את זה איפה שרוצים בלי לקבל חשבון בסוף הערב. בשאר העולם זה כבר לא הסיפור כי יש מסה קריטית של מוסלמים בכל עיר גדולה. מי שלא מוכן לקבל את המציאות הזו, שישאר בארץ או שפשוט יחטוף מכות.
-
- קיבל.ה 471 לייקים
אתה בן אדם שמבין אלימות, יפה לך. אתה לא רוצה דיון, כי אתה קומוניסט שמתעב את המדינה שלו, בדיוק כמו הקומוניסט הגולה שמתחזק את הפורום הזה. שניכם מבינים, שניכם סמרטוטים שלא עומדים מאחורי המילה שלהם, למרות כל הסלט מילים שלכם, ברור שאתם מצדיקים את המוסלונאצים. ושניכם מוזמנים לחסום אותי כמו קומיסרים טובים.עובדיה כתב: ↑08 נובמבר 2024, 18:05אני יכול להבין מה גורם לפאנט דתי לרצוח ראש ממשלה בדיוק כמו שאני מבין מה גורם לעזתי להצטרף לחמאס, בדיוק כמו שאני מבין מה גורם לאוהד מכבי לפוצץ פרו פלסטיני ולקרוא מוות לערבים, כמו שאני מבין מה הגורם למהגרים ערבים לפוצץ מכות יהודים חפים מפשע. כמו שאני מבין מה גורם לארגונים לאומניים לשגשג באירופה. כמו שאני מבין את הדינמיקה, אני לא מצדיק אותה. דבר אחד אני לא מבין, זה איך אוהדי הפועל מרשים לעצמם לפתוח את הג׳ורה שלהם על אוהדים אחרים תוך איבוד מוחלט של היכולת לנהל דיון.
-
- קיבל.ה 1792 לייקים
מאושפזים ללא זהות במשך ככ הרבה שעות? ואף אחד לא יודע מי הם? ועוד במצב כזה שיש מנותקי קשר ישראלים מהמשחק?סומך כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:42אולי מאושפזים?טכנית לארז כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:26 מנותקי הקשר, איפה הם נמצאו?
ב-7.10 מי שהיה מנותק קשר או מת, או שבאמת הסתתר שעות ולא יכל ליצור קשר עד שחולץ.
פה מה קרה? מ3 בלילה עד היום בצהריים הסתררו במקדונלדס ואז מצאו פאתאם את ירין המנותק קשר באיזה KFC? נו באמת.
קיצר נשמע מהונדס מאוד ובכלל שהאירוע נופח פי 2000 ממה שהיה באמת.
בסוףך מתוך אלפי אוהדים שלהם שנסעו לשם, יצא שיש10-20 פצועים, וזה אחרי שהם בעצמם לא ממש היו תמימים ושוחי שלום שם ביום יומיים שלפני המשחק.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 08 נובמבר 2024, 18:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- הפוסט קיבל לייק אחדThe worker
-
- קיבל.ה 46 לייקים
מה באמת אי אפשר גם להבין שככה או ככה היה קורה משהו אתמול בלילה וגם להבין שההתנהגות של חלק מאוהדי מכבי ביום וחצי שקדמו תרמה מאוד למצב?
לבוא לעיר עם כמות מהגרים מוסלמים כזו, לצעוק מוות לערבים ברחבי העיר ולתלוש דגלים ממרפסות של דירות זה לגמרי להוסיף שמן למדורה שגם ככה בוערת.
מתאר לעצמי שאם לא היינו רואים את הסרטונים והתמונות שקדמו גם לא היינו רואים כמות כזו של סרטונים ותמונות של אוהדים מקבלים מכות ובורחים ברחובות.
אם נסתכל על מקרי עבר מצד אחד היו כבר מספיק משחקים של קבוצות ישראליות באירופה (חיפה בפריז למשל שהיא עיר מוסלמית בהרבה) שעברו בלי בעיות כאלה ומצד שני היה את הפועל ירושלים באאק שזה באמת הגיע משום מקום ובלי שהיו עניינים מלפני.
בסופו של דבר מי שהיה רוצה לבצע לינץ' היה מבצע אבל כניראה שלא מעט הצטרפו כשראו מה הולך בעיר במשך יום וחצי לפני.
מקווה שכל מי שנפגע בסדר וכל מי שפגע ישלם. מקווה גם שהישראלים שהתנהלו בצורה שבה התנהלו יחשבו טוב יותר פעם הבאה.
כשזה הלך הרוח של האנשים שעושים דברים כאלה אין צורך להיתמם כשדברים קורים, גם אם יש הבדל מהותי בין לתלוש דגל לבין לבצע לינץ'
לבוא לעיר עם כמות מהגרים מוסלמים כזו, לצעוק מוות לערבים ברחבי העיר ולתלוש דגלים ממרפסות של דירות זה לגמרי להוסיף שמן למדורה שגם ככה בוערת.
מתאר לעצמי שאם לא היינו רואים את הסרטונים והתמונות שקדמו גם לא היינו רואים כמות כזו של סרטונים ותמונות של אוהדים מקבלים מכות ובורחים ברחובות.
אם נסתכל על מקרי עבר מצד אחד היו כבר מספיק משחקים של קבוצות ישראליות באירופה (חיפה בפריז למשל שהיא עיר מוסלמית בהרבה) שעברו בלי בעיות כאלה ומצד שני היה את הפועל ירושלים באאק שזה באמת הגיע משום מקום ובלי שהיו עניינים מלפני.
בסופו של דבר מי שהיה רוצה לבצע לינץ' היה מבצע אבל כניראה שלא מעט הצטרפו כשראו מה הולך בעיר במשך יום וחצי לפני.
מקווה שכל מי שנפגע בסדר וכל מי שפגע ישלם. מקווה גם שהישראלים שהתנהלו בצורה שבה התנהלו יחשבו טוב יותר פעם הבאה.
כשזה הלך הרוח של האנשים שעושים דברים כאלה אין צורך להיתמם כשדברים קורים, גם אם יש הבדל מהותי בין לתלוש דגל לבין לבצע לינץ'
- הפוסט קיבל 3 לייקיםרק הפועל בלב • סומך • ברנדון מלכה
-
- קיבל.ה 46 לייקים
מחבר שעובדת בחדשות 12 הבנתי שמכל העדויות שאספו אכן היו כמה מקרי אלימות קשים אבל לא היו דקירות ושיש מרחק מאוד גדול מאיך שזה מתואר לבין מה שהיה בפועל. בלי קשר, אני בטוח שלהיות שם כשאתה יודע שרודפים אחר ידראלים ברחובות זה מפחיד מאוד.טכנית לארז כתב: ↑08 נובמבר 2024, 18:50מאושפזים ללא זהות במשך ככ הרבה שעות? ואף אחד לא יודע מי הם? ועוד במצב כזה שיש מנותקי קשר ישראלים מהמשחק?סומך כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:42אולי מאושפזים?טכנית לארז כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:26 מנותקי הקשר, איפה הם נמצאו?
קיצר נשמע מהונדסב מאוד ובכלל שהאירוע נופח פי 2000 ממה שהיה באמת.
בסוףך מתוך אלפי אוהדים שלהם שנסעו לשם, יצא שיש10-20 פצועים, וזה אחרי שהם בעצמם לא ממש היו תמימים ושוחי שלום שם ביום יומיים שלפני המשחק.
כנראה שלא אבל המציאות של היום תמיד קיימת האפשרות.
אני חי באמסטרדם כבר לא מעט שנים. ברגע שמכבי הוגרלה עם אייאקס ידעתי שטוב זה לא יהיה.
הייתה לקהל של מכבי אמונה לא מבוססת שכולם פה יחכו להם בחיבוק דגלי ישראל ומגני דוד מעופפים באוויר. חשבו שמבין הקבוצות שהורגלו לכאן הם יוכלו להגיע בנחת ולהיות ״ישראלים״. את הקהל של אייאקס זה ממש לא מעניין. מתחילת המלחמה כבר אסור להגיע עם דגלי ישראל לארנה, סממן שהיה כלכך בולט בקרב הקהל, וזה עבר בשקט מוחלט. האולטראס של אייאקס אף הוציא הודעה מאוד מפתיעה יום לפני המשחק והודיעו כי לא יאפשרו להגיע עם דגלי ישראל לסביבת האצטדיון וידאגו ״לטפל״ בעצמם מי ביעדה זאת. הכל תחת הקשקוש של לא לערב פוליטיקה וספורט.
לא הבנתי מאיפה הביטחון לצעוד ככה ברחובות, לשיר שירים נגד מוסלמים, לתלוש דגלים וכו׳ וכו׳. ביום המשחק הגעתי למקום עבודתי ואמר לי מכר ישראלי ״יוו אתמול היינו בדאם וחגגנו והיה בלאגן וזה״. בינתיים הופצו גם הסרטונים בקרב המוסלמים ואתם יודעים … מספיק דגל אחד שרוף בשביל להדליק אלפי צעירים.
ברור לחלוטין שזו מעשה תקיפה שנגוע באנטישמיות והויכוח אם מגיע או לא מגיע להם על מה עשו הוא לא רלוונטי. פשוט שהישראלי הממוצע וכאן יותר מדוייק, זה המכביסט הממוצע, שחשב שאמסטרדם זה שאכטות, אנה פרנק והבה נגילה הבין שהעולם הוא לא מה שהיה ואתה צריך להיזהר בכל מקום היום.
במהלך שיחה עם חבר מהארץ סיפרתי לו על הדרך שכשאני נכנס עם אשתי למונית (99.99999% מהמקרים הנהג ערבי מוסלמי) אז אנחנו לא מדברים בעברית בינינו. הוא מיד ענה ״למה שאתה לא תדבר והם כן ידברו ערבית ?!!!?!״
אז הסברתי לו שאי אפשר לתקן את העולם אבל כן אפשר להיזהר קצת. והיום צריך להיזהר יותר מתמיד.
מצטער על מה שקרה אבל האנשים שהתגרו ושרו שירים הם חוצפנים במקרה הטוב ורוצחים פוטנציאלים במקרה הרע. בזמן שאתם העלתם לעמודי החוליגנים בטוויטר עוד תמונה של פנאטיקס, שלחתם אנשים תמימים, חברים שלכם ליציע, לצייד בשדה הקרב.
אני בטוח שהפחדנים מה״אולטראס״ של מכבי חזרו למלון בשלום. מי שחטף היו התמימים מסביב.
מילה אחרונה זה לרשלנות משני הצדדים. גם הישראלי וגם ההולנדי , שפספסו בענק את פוטנציאל הנפץ פה נוכח כמות הישראלים שמגיעה אל מול הקהילה הדי גדולה של מוסלמים פה.
- הפוסט קיבל 4 לייקיםטכנית לארז • סומך • עובדיה • ברנדון מלכה
-
- קיבל.ה 1792 לייקים
ברור שזה מפחיד, אבל אחרי שיומיים הלכת שם כמו טווס ושרת שירים גזעניים, הרעת לתלישת דגלים מבניינים ושיחקת אותה איזה גבר גבר בתור תייר, אל תתפלא שאתה מגיע לסיטואציה כזו .למה זה טוב כתב: ↑08 נובמבר 2024, 18:53מחבר שעובדת בחדשות 12 הבנתי שמכל העדויות שאספו אכן היו כמה מקרי אלימות קשים אבל לא היו דקירות ושיש מרחק מאוד גדול מאיך שזה מתואר לבין מה שהיה בפועל. בלי קשר, אני בטוח שלהיות שם כשאתה יודע שרודפים אחר ידראלים ברחובות זה מפחיד מאוד.טכנית לארז כתב: ↑08 נובמבר 2024, 18:50מאושפזים ללא זהות במשך ככ הרבה שעות? ואף אחד לא יודע מי הם? ועוד במצב כזה שיש מנותקי קשר ישראלים מהמשחק?
קיצר נשמע מהונדסב מאוד ובכלל שהאירוע נופח פי 2000 ממה שהיה באמת.
אני כמובן מוציא החוצה את מי שבאמת לא עשה כלום, אבל לדעתי גם מי שמשתתף ב"צעדות" האלה צריך לדעת שהוא מסתכן.
זה לא יפו פה שהם יכולים ללכת עם הפוזה של הכובעי גרב על הפרצוף, לקלל ערבים ולהרביץ ושלא יקרה כלום.
- הפוסט קיבל 3 לייקיםרק הפועל בלב • למה זה טוב • ברנדון מלכה
-
- קיבל.ה 213 לייקים
מי שנכנסת למאה שערים בלבוש חושפני כשהיא יודעת לאן היא מגיעה, היא חסרת אחריות. היא לא אשמה. כמו כן זורקי האבנים לגרדום ואת הכת החרדית היה צריך כבר חסגור אתמול. היא חסרת אחריות כי זה היה צפוי וכי פשוט כי אין ציפיות מהחרדים. הבנת פחות או יותר?Asafasraf כתב: ↑08 נובמבר 2024, 18:34אז לתפיסתך, אפשר להאשים את האשה שעברה אונס, בגלל הלבוש מינימלי מול גברים צעירים רווקים וחרמנים, כי היא היתה צריכה להבין שלא עושים כזה דבר? או שחטפה אבנים במאה שערים בגלל שעברה עם אותו הלבוש? אתה מבין שזו חשיבה לא נכונה ועקומה?עובדיה כתב:זה לא עניין של מגיע להם או לא מגיע להם, זה עניין של מודעות למה שקורה בסביבה. נראה לך שאם מכבי היו מתארחים בבשיקטאש, יהיה אוהד שיעיז להוריד דגל פלסטין? יהיה בכלל אוהד שיעיז להתקרב להפגנה פלסטינית? יהיה בכלל אוהדים שיוציאו את האף מהמלון? ברור שלא. זה תקין? לא. אבל זה מה יש. אז באמסטרדם אפשר עדיין להסתובב גם בלי עורלה, כל עוד לא מחפשים תגרות עם פלסטינים, קוראים להם למות ומורידים להם דגלים. בישראל התרגלנו שאפשר לעשות את זה איפה שרוצים בלי לקבל חשבון בסוף הערב. בשאר העולם זה כבר לא הסיפור כי יש מסה קריטית של מוסלמים בכל עיר גדולה. מי שלא מוכן לקבל את המציאות הזו, שישאר בארץ או שפשוט יחטוף מכות.