תביעה ייצוגית
-
- קיבל.ה 748 לייקים
למביני הדין בישראל, יש לנו פה קייס לתבוע מישהו על העונש שהתקבל?
אני ועוד אלפים כמוני היינו אזרחים למופת, לא זרקנו כלום, לא התפרענו ושמרנו על החוק, למה כל אחד מאיתנו צריך להענש עכשיו בכ200 שקלים? (+ הניקובים שנגזלו מאיתנו)
אי אפשר להמשיך להתנהג לאוהדים כאילו אנחנו עבריינים ולזלזל בנו
אני ועוד אלפים כמוני היינו אזרחים למופת, לא זרקנו כלום, לא התפרענו ושמרנו על החוק, למה כל אחד מאיתנו צריך להענש עכשיו בכ200 שקלים? (+ הניקובים שנגזלו מאיתנו)
long live the zapta
- Scofield
- קיבל.ה 201 לייקים
לא מבין בזה, ומקווה מאוד שיש קייס משפטי,
אבל זה פשוט ביזיון שאין התערבות אמיתית של אף גורם בכדורגל וזה עובר בשקט.
איך דברים כאלה קורים? ככה מקדמים את תרבות הספורט בישראל?
אני סטודנט, שילמתי ממיטב כספי (שאין לי) על מנוי כמו כל עונה.
כל פעם שפלוני יזרוק משהו, התקנון שההתאחדות עומדת מאחוריו יקבע שכל היציע יסגר ויזלזלו בכסף של כולנו?
אני מכיר עשרות הורים לילדים, אנשים מבוגרים, ואפילו סתם חבר׳ה שבאים לראות כדורגל ויושבים לידי ביציע. במה מענישים את כולם? על סמך מה מרחיקים 5000 איש מלבוא לראות משחקי כדורגל (ששילמנו עליהם)? כי ישבנו באותו יציע?
בושה. פשוט בושה של התנהלות. קידום תרבות הספורט, עאלק.
היחיד שהעונש הבזיוני הזה פוגע בו - זה הקהל הרחב. הורים עם ילדים ביציע, נוער, סטודנטים, מבוגרים, וכל החברה שבאים ויוצאים מהעבודה מוקדם כדי לנסוע אחרי הקבוצה עד למשחקים כמו קריית שמונה וממלאים כל שבוע את היציע - אלה נפגעים.
אולי מצפים ש5000 איש יתפקדו כשוטרים וישמרו על הסדר.
זה לא יקרה, אבל הלוואי שיהיה חרם ואף אחד לא יכנס למשחק הזה ולמשחק הבא. יציעים ריקים.
טפי
אבל זה פשוט ביזיון שאין התערבות אמיתית של אף גורם בכדורגל וזה עובר בשקט.
איך דברים כאלה קורים? ככה מקדמים את תרבות הספורט בישראל?
אני סטודנט, שילמתי ממיטב כספי (שאין לי) על מנוי כמו כל עונה.
כל פעם שפלוני יזרוק משהו, התקנון שההתאחדות עומדת מאחוריו יקבע שכל היציע יסגר ויזלזלו בכסף של כולנו?
אני מכיר עשרות הורים לילדים, אנשים מבוגרים, ואפילו סתם חבר׳ה שבאים לראות כדורגל ויושבים לידי ביציע. במה מענישים את כולם? על סמך מה מרחיקים 5000 איש מלבוא לראות משחקי כדורגל (ששילמנו עליהם)? כי ישבנו באותו יציע?
בושה. פשוט בושה של התנהלות. קידום תרבות הספורט, עאלק.
היחיד שהעונש הבזיוני הזה פוגע בו - זה הקהל הרחב. הורים עם ילדים ביציע, נוער, סטודנטים, מבוגרים, וכל החברה שבאים ויוצאים מהעבודה מוקדם כדי לנסוע אחרי הקבוצה עד למשחקים כמו קריית שמונה וממלאים כל שבוע את היציע - אלה נפגעים.
אולי מצפים ש5000 איש יתפקדו כשוטרים וישמרו על הסדר.
זה לא יקרה, אבל הלוואי שיהיה חרם ואף אחד לא יכנס למשחק הזה ולמשחק הבא. יציעים ריקים.
טפי
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
אין קייס. אני גם לא מבין מה ייתן שלא אגיע למשחק מול מכבי חיפה. אני מוכן להביע סולידריות בכך שאקנה בקופות במזומן ולא על שמי אבל אין סיכוי שאפספס.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
איך זה באירופה למשל? מבחינת עונשים, האם סוגרים יציעים כעונש?
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
בלתי נתפס הביזיון הזה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 363 לייקים
אני לא מבין עניין גדול אבל לדעתי שווה לעתור לבית דין מנהלי/בג"צ בטענה שעונש קולקטיבי פוגע בכבוד האדם ובזכות הקניין. אם יש פה עו"ד שמוכן להרים את הכפפה.Giovanni Giorgio כתב: ↑11 נובמבר 2021, 18:24 למביני הדין בישראל, יש לנו פה קייס לתבוע מישהו על העונש שהתקבל?
-
- קיבל.ה 564 לייקים
אני לא מצליח לראות את הקשר לפגיעה בקניין. בעניין הטענה על כבוד האדם גם שם באיזה נימוק? בקורס במשפט חוקתי באחד מהשיעורים הראשונים המרצה מסביר שניתן לפגוע בזכויות וחוקי יסוד ושאף זכות היא אינה "בלתי מוגבלת".אוהד כורסא כתב: ↑11 נובמבר 2021, 21:01אני לא מבין עניין גדול אבל לדעתי שווה לעתור לבית דין מנהלי/בג"צ בטענה שעונש קולקטיבי פוגע בכבוד האדם ובזכות הקניין. אם יש פה עו"ד שמוכן להרים את הכפפה.Giovanni Giorgio כתב: ↑11 נובמבר 2021, 18:24 למביני הדין בישראל, יש לנו פה קייס לתבוע מישהו על העונש שהתקבל?
וסתם בשביל הקטע זכות הקניין היא חלק מחוק יסוד כבוד האדם וחירותו סעיף 3 של החוק
-
- קיבל.ה 166 לייקים
מי רשאי לפגוע בזכות חוקתית? איזה בורר שקורא לעצמו בית דין? או חקיקה בהסדר ראשוני? האם לתקוע 4500 אנשים שרכשו מוצר במאות שקלים בגלל כמה אהבלים שזרקו כוסות זו פגיעה בזכות חוקתית לשם תכלית ראויה? מי היה המרצה שלך לחוקתי?Red_man כתב: ↑11 נובמבר 2021, 21:33אני לא מצליח לראות את הקשר לפגיעה בקניין. בעניין הטענה על כבוד האדם גם שם באיזה נימוק? בקורס במשפט חוקתי באחד מהשיעורים הראשונים המרצה מסביר שניתן לפגוע בזכויות וחוקי יסוד ושאף זכות היא אינה "בלתי מוגבלת".אוהד כורסא כתב: ↑11 נובמבר 2021, 21:01אני לא מבין עניין גדול אבל לדעתי שווה לעתור לבית דין מנהלי/בג"צ בטענה שעונש קולקטיבי פוגע בכבוד האדם ובזכות הקניין. אם יש פה עו"ד שמוכן להרים את הכפפה.Giovanni Giorgio כתב: ↑11 נובמבר 2021, 18:24 למביני הדין בישראל, יש לנו פה קייס לתבוע מישהו על העונש שהתקבל?
בכל אופן,
https://www.facebook.com/groups/1197117 ... 875098940/
-
- קיבל.ה 564 לייקים
נתחיל מהשאלה איזה זכות חוקתית נפגעת? כי לא ענית על זה. קניתם מנוי? חתמתם על חוזה. כל העסק הזה הוא חוזי לדעתי ולא חוקתי בכלל. מישהו אי פעם קרא את התנאים של המנוי? מודה שגם אני לא אבל נכון במשחקים גדולים כמו דרבי וכאלה רושמים שאוהדי היריבה שיקנו ליציעים לא שלהם יוצאו מהמגרש וכספם לא יוחזר? אז אני מניח שגם ברכישת המנוי בתנאים כתוב איזה משהו כזה. מסכים איתך בכול הנושא של פגיעה למען תכלית ראויה אבל אולי בחוק למניעת אלימות בספורט יש שם התייחסות לזה. בלי קשר לסגןר יציעים זה עונש מטומטם מהסיבה הפשוטה שהוא לא עוזר והוא לא מרתיע את אותם מפגרים שזורקיםעובדיה כתב: ↑11 נובמבר 2021, 23:32מי רשאי לפגוע בזכות חוקתית? איזה בורר שקורא לעצמו בית דין? או חקיקה בהסדר ראשוני? האם לתקוע 4500 אנשים שרכשו מוצר במאות שקלים בגלל כמה אהבלים שזרקו כוסות זו פגיעה בזכות חוקתית לשם תכלית ראויה? מי היה המרצה שלך לחוקתי?Red_man כתב: ↑11 נובמבר 2021, 21:33אני לא מצליח לראות את הקשר לפגיעה בקניין. בעניין הטענה על כבוד האדם גם שם באיזה נימוק? בקורס במשפט חוקתי באחד מהשיעורים הראשונים המרצה מסביר שניתן לפגוע בזכויות וחוקי יסוד ושאף זכות היא אינה "בלתי מוגבלת".אוהד כורסא כתב: ↑11 נובמבר 2021, 21:01
אני לא מבין עניין גדול אבל לדעתי שווה לעתור לבית דין מנהלי/בג"צ בטענה שעונש קולקטיבי פוגע בכבוד האדם ובזכות הקניין. אם יש פה עו"ד שמוכן להרים את הכפפה.
בכל אופן,
https://www.facebook.com/groups/1197117 ... 875098940/
-
- קיבל.ה 748 לייקים
לא משנה מה התקנון אומר, יש תקנונים שגם אם הסכמת להם הם לאו דווקא קבילים
בכל מקרה, בין אם נוכל לקבל כסף חזרה או לא, עצם התביעה שלנו כנגד ההתאחדות/המנהלת/בית הדין או לא יודע מי זאת אמירה, זה צעד ראשון מסוגו שבו הצד השפוי והנורמטיבי בקהל לוקח עמדה
חייבים לעשות מעשה, אסור לנו להשלים עם העונש הזה
אשמח אם יש עורכי דין בקהל שמוכנים להרים את הכפפה שניצור קשר ואף נאסוף חתימות, אני מוכן להגיע למשחק הבית הבא ולאסוף חתימות מאנשים שנפגעו גם הם
בכל מקרה, בין אם נוכל לקבל כסף חזרה או לא, עצם התביעה שלנו כנגד ההתאחדות/המנהלת/בית הדין או לא יודע מי זאת אמירה, זה צעד ראשון מסוגו שבו הצד השפוי והנורמטיבי בקהל לוקח עמדה
אשמח אם יש עורכי דין בקהל שמוכנים להרים את הכפפה שניצור קשר ואף נאסוף חתימות, אני מוכן להגיע למשחק הבית הבא ולאסוף חתימות מאנשים שנפגעו גם הם
long live the zapta
- הפוסט קיבל לייק אחדgershon
-
- קיבל.ה 1403 לייקים
עדיף שקודם הצד הנורמטיבי והשפוי בקהל יקח עמדה נגד הצד שלא כזה ..Giovanni Giorgio כתב: ↑12 נובמבר 2021, 14:04 לא משנה מה התקנון אומר, יש תקנונים שגם אם הסכמת להם הם לאו דווקא קבילים
לדעתי זה יעשה רושם טוב יותר על כל הגורמים
- הפוסט קיבל לייק אחדDe Niro
-
- קיבל.ה 748 לייקים
זאת בדיוק העמדה, אני לא מבין מה רוצים מהקהל? שיגן בגופו? שיתקוטט עם מתפרעים? אולי שיעשה מעצרים ויתן דוחות?El dudernio כתב: ↑12 נובמבר 2021, 14:39עדיף שקודם הצד הנורמטיבי והשפוי בקהל יקח עמדה נגד הצד שלא כזה ..Giovanni Giorgio כתב: ↑12 נובמבר 2021, 14:04 לא משנה מה התקנון אומר, יש תקנונים שגם אם הסכמת להם הם לאו דווקא קבילים
לדעתי זה יעשה רושם טוב יותר על כל הגורמים
חלאס עם זה, אני כולה אוהד
long live the zapta
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
כבר הביאו באשכול מקביל שהיתה תביעה יצוגית נגד הפועל על עונשי רדיוס ללא קהל והתביעה נדחתה.
אותם נימוקים שפורטו בדחיית התביעה סביר להניח יהיו זהים למקרה שתוגש תביעה דומה
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
אותם נימוקים שפורטו בדחיית התביעה סביר להניח יהיו זהים למקרה שתוגש תביעה דומה
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 564 לייקים
אבל בית משפט החליט כבר שהחוזה הזה קבילGiovanni Giorgio כתב: ↑12 נובמבר 2021, 14:04 לא משנה מה התקנון אומר, יש תקנונים שגם אם הסכמת להם הם לאו דווקא קבילים
-
- קיבל.ה 748 לייקים
אז מה? הוא עדיין דרקוני ונצלני והוא דורס אותנו כצרכניםRed_man כתב: ↑12 נובמבר 2021, 20:59אבל בית משפט החליט כבר שהחוזה הזה קבילGiovanni Giorgio כתב: ↑12 נובמבר 2021, 14:04 לא משנה מה התקנון אומר, יש תקנונים שגם אם הסכמת להם הם לאו דווקא קבילים
איפה זה נשמע שלקוחות יאבדו את הכסף שלהם בגלל דברים שאין להם טיפת אשמה בהם?
למה זה בסדר? למה אנחנו צריכים להשלים עם זה?
זה הכדורגל שלנו, אנחנו הסיפור פה
ביום שאוהדים לא יגיעו למגרשים לכדורגל העלוב במדינת ישראל לא יהיה זכות קיום
צריך לעשות מעשה כדי להתחיל פה שינוי, אי אפשר בכל פעם להבליג על ההחלטות הבזויות שלהם
אנחנו משלמים ממיטב כספנו והדרישה שלנו מאוד בסיסית
long live the zapta
- הפוסט קיבל 2 לייקיםSickleCell • gershon
- 7even
- קיבל.ה 2245 לייקים
עם כל הרצון שלי שיעיפו לכל הרוחות את האנשים שהורסים אותנו מבפנים(קרי - אלו שמשליכים דברים ליציע)....הלוואי ויתבעו את האמא של מי שהעביר את החוק הזה בהתאחדות.
מילא היו אומרים - מיצינו את כל הכלים ואי אפשר לתפוס את העבריינים, אבל עושים שם 0 עגול. שאר יושבי היציע לא אשמים. אם כבר צריכים לקבל פיצוי על פגיעה במוצר שהם רכשו בכסף (צפיה במשחק כדורגל) ולא לשלם אקסטרא.
ולא, זה שתפסו 2 אנשים והכניסו אותם למעצר זה לא נקרא לעשות. אם אני בעיניים שלי רואה 30 איש ובסוף תופסים(ואפילו לא מענישים) רק 2 מהם זו בדיחה.
גם הבדיחה הזו - 'מושעה מכל משחקי הבית' זו בדיחה לא רצינית. ממש מה שמעניין את המשטרה עכשיו זה לחכות למישהו שיבוא פעם בשבועיים לחתום במשטרה בזמן שגנבים ואנסים משוטטים בחוץ.
מילא היו אומרים - מיצינו את כל הכלים ואי אפשר לתפוס את העבריינים, אבל עושים שם 0 עגול. שאר יושבי היציע לא אשמים. אם כבר צריכים לקבל פיצוי על פגיעה במוצר שהם רכשו בכסף (צפיה במשחק כדורגל) ולא לשלם אקסטרא.
ולא, זה שתפסו 2 אנשים והכניסו אותם למעצר זה לא נקרא לעשות. אם אני בעיניים שלי רואה 30 איש ובסוף תופסים(ואפילו לא מענישים) רק 2 מהם זו בדיחה.
גם הבדיחה הזו - 'מושעה מכל משחקי הבית' זו בדיחה לא רצינית. ממש מה שמעניין את המשטרה עכשיו זה לחכות למישהו שיבוא פעם בשבועיים לחתום במשטרה בזמן שגנבים ואנסים משוטטים בחוץ.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 14 נובמבר 2021, 14:10, נערך 2 פעמים בסך הכל.
יחד, רק יחד!
- Scofield
- קיבל.ה 201 לייקים
בדיוק. אז איך אפשר לתמוך בטענות כמו - ״חייבים להגיע למשחק, אסור לפגוע בהפועל״.7even כתב: ↑14 נובמבר 2021, 09:33 עם כל הרצון שלי שיעיפו לכל הרוחות את האנשים שהורסים אותנו מבפנים(קרי - אלו שמשליכים דברים ליציע)....הלוואי ויתבעו את האמא של מי שהעביר לי את החוק הזה בהתאחדות.
מילא היו אומרים - מיצינו את כל הכלים ואי אפשר לתפוס את העבריינים, אבל עושים שם 0 עגול. שאר יושבי היציע לא אשמים. אם כבר צריכים לקבל פיצוי על פגישה במותצר שהם רכשו בכסף (צפיה במשחק כדורגל) ולא לשלם אקסטרא
אז נתמוך בחוק הזה ולא נעשה כלום, ומה? איפה הגבול פה? גם אחרי אלף פעם זה יהיה בסדר? שירחיקו יושבי שער 5 לחצי עונה ששילמו עליה?
איפה נשמע עונש קולקטיבי כזה, ומה יושבי שער 5 שונים מיושבי שער 7 ו-2? ואם החוק הזה היה מרחיק את כולנו ואף אחד לא היה יכול להכנס חוץ מהקהל חוץ, גם היו פה קולות כאלה ש ״אין קייס, אין מה לעשות״?
הרי זה השלב הבא של חוק כזה. למה שלא ישדרגו אותו שוב?
מה הכדורגל שווה בלי אוהדים, פאדיחה שעוד לא התעוררנו.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
D red imperia כתב: ↑11 נובמבר 2021, 19:11 אין קייס. אני גם לא מבין מה ייתן שלא אגיע למשחק מול מכבי חיפה. אני מוכן להביע סולידריות בכך שאקנה בקופות במזומן ולא על שמי אבל אין סיכוי שאפספס.
אין ענשיה קולקטיבית בישראל יש פה קייס קל מאוד.bambo_leo כתב: ↑14 נובמבר 2021, 15:05D red imperia כתב: ↑11 נובמבר 2021, 19:11 אין קייס. אני גם לא מבין מה ייתן שלא אגיע למשחק מול מכבי חיפה. אני מוכן להביע סולידריות בכך שאקנה בקופות במזומן ולא על שמי אבל אין סיכוי שאפספס.
וגם אם אין יש דבר קסום שנקרא לחץ תקשורתי ועצם הגשת עיכוב ביצוע על הענישה
תעשה מספיק כותרות ואתה לא נכנס למלחמה הזאת לבד מכבי אמורים לקבל את אותו העונש
יש להם "על תנאי" לפני הדרבי.
פתרון למקרה חירום יש כאן הנהלה שלא הגיבה בנושא כבר שבועיים
לא חסר פתרונות יצירתיים
כרטיס + כרטיס למשחק הבא
כרטיס מוזל לבעלי מנויים (לא משנה לאיזה שער) אולי ככה גם נמלא את כל היציעים שלנו
בפועל מה שבאמת יקרה זה שההנהלה תצא בהודעות בכי תמכור כרטיסים כרגיל יגרמו להמון אנטי כלפיהם
וכמובן שמקביל הם ימכרו לחיפה את שער 13 !
-
- קיבל.ה 623 לייקים
בטוח שהפועל לא רוצים לקחת 100 שקלים ממנויי שער 4-5
פתרון אפשרי מצד ההנהלה (אמנם עדיין לא צודק לגמרי) הוא להודיע שמנויי 4-5 שיקנו כרטיס יפוצו בדומה למנויים בתחילת שנה, ותינתן להם האופציה לקנות מנוי במחיר מופחת (ההנחה תהיה המחיר שהם שילמו על הכרטיס מן הסתם).
אם סתם יזרקו מחיר ויצפו שהאוהדים יקנו כרטיסים, גם אם כרטיס ימכר ב30 שקלים רק אחוז קטן באמת יקנו ויגיעו.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
אם סתם יזרקו מחיר ויצפו שהאוהדים יקנו כרטיסים, גם אם כרטיס ימכר ב30 שקלים רק אחוז קטן באמת יקנו ויגיעו.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
-
- קיבל.ה 814 לייקים
-
- קיבל.ה 101 לייקים
במה זה שונה מעונש של משחק ללא קהל? בטח תביעות בנושא הוגשו ונדחו
- red in blood
- קיבל.ה 385 לייקים
ההבדל זה ששם אוהדים מורחקים. אפשר לדבר על האם זה בסדר להרחיק את כל האוהדים, אבל זה נושא אחר.
כאן אני לא מורחק, אלא מכריחים אותי לשלם שוב על כרטיס כניסה שכבר שילמתי עליו.
וכן, היו תביעות בנושא, אבל שלא נדחו.
סוקו בעבר תבע על זה את המועדון וניצח.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- הפוסט קיבל לייק אחדgershon
- בז'רנו
- קיבל.ה 568 לייקים
בעבר,במקרים דומים,לא היו פשוט מעבירים את בעלי המינויים ליציע אחר?
-
- קיבל.ה 400 לייקים
מה הסיכוי שניסנובס יחליטו לקחת שקל לכרטיס או משהו כזה?
אנטי ביתר לשעבר
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1001 לייקים
לפי מה שאני הבנתי אם הם עושים מהלך כזה הם יהיו מחוייבים לפי התקנון של ההתאחדות למכור בשקל גם לאוהדים של חיפה וקטמון
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 476 לייקים
הם יכולים לקחת כל מחיר
ובמקביל לזכות באותו מחיר את המנוי דרך כרטיס האשראי
ובמקביל לזכות באותו מחיר את המנוי דרך כרטיס האשראי
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
פורסם בוואן:
בהנהלת הפועל תל אביב שברו את הראש כדי למצוא פתרון מתאים לבעיה ולראיה עדיין לא פרסמו מידע לגבי מכירת הכרטיסים למכבי חיפה. לפי מידע שהגיע לאתר ONE, במועדון יציגו במהלך היום פתרון לאותם מנויים, שיוכלו לקנות כרטיס במחיר מוזל יחסית. אוהדי הקבוצה כבר פנו לגורמים משפטיים כדי לבטל את העונש מאחר וקיימת פגיעה בצרכן, ככל הנראה הפתרון שיציגו בחודורב עשוי לא להתקבל אצל כל פלגי האוהדים
בהנהלת הפועל תל אביב שברו את הראש כדי למצוא פתרון מתאים לבעיה ולראיה עדיין לא פרסמו מידע לגבי מכירת הכרטיסים למכבי חיפה. לפי מידע שהגיע לאתר ONE, במועדון יציגו במהלך היום פתרון לאותם מנויים, שיוכלו לקנות כרטיס במחיר מוזל יחסית. אוהדי הקבוצה כבר פנו לגורמים משפטיים כדי לבטל את העונש מאחר וקיימת פגיעה בצרכן, ככל הנראה הפתרון שיציגו בחודורב עשוי לא להתקבל אצל כל פלגי האוהדים
-
- קיבל.ה 460 לייקים
ניחוש שלי: בכדי להתמוד עם ההגבלות הם יעשו מיני מנוי כזה לשער 7-8 למשחקים מול חיפה וירושלים (ואולי יכלול גם גביע מול בני יהודה) במחיר שנמכר לאוהדי חיפה שזה בערך 100-120 שקל. זה יהיה פתוח לכולם. מי שיירצה ייקנה ומי שלא לא…
-
- קיבל.ה 735 לייקים
-
- קיבל.ה 735 לייקים
האפשרות הזו יחד עם אפשרות להחזר כמו שנעשה השנה עם הזיכויים מתקופת הקונה אלו הפתרונות היחידים בהתחשב בעובדה שלאוהדי חיפה צריך למכור באותו מחיר.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 238 לייקים
אבל אז אנחנו עדיין משלמים 120 שקל לשני משחקים במקום לשלם 0.
-
- קיבל.ה 460 לייקים
-
- קיבל.ה 238 לייקים
אני מצפונית לא מסוגל לשלם על כרטיס חדש גם אם יעלה עשרה שקלים. לא רוצה ששקל נוסף יילך להתאחדות ממני.
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
ההתאחדות מקבלת כספים על משחקי ליגה?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- קיבל.ה 238 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
בית הדין של ההתאחדות (שהוא גוף עצמאי בהחלטות שלו)
-
- קיבל.ה 101 לייקים
כתבו שזה חוק חדש. אז אולי בית הדין פועל לפי חוק שהמנהלת או ההתאחדות העבירו?De Niro כתב:בית הדין של ההתאחדות (שהוא גוף עצמאי בהחלטות שלו)
- Scofield
- קיבל.ה 201 לייקים
הבנתי מחבר שאמרו בספורט 5 שהוגשה תביעה על ידי 17 אוהדים. מישהו שמע או יודע איפה אפשר לקרוא על זה?
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה
השורה הקבועה