רז אדם
-
- קיבל.ה 696 לייקים
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 162 לייקים
תכלס קיבל 16 דקות ונתן בהן יופי של תרומה בשני צידי המגרש, אז אין לו ככ מה להתלןנן.
יחד עם זאת - זה האגיש שבמחצית השניה הוא כבר לא נספר ואיגור מקבל דקות על חשבונו (לא אומר אם בצדק או לא)
בסיום המשחק ב״יאללה הפועל״ של לוטן הוא נראה חוגג די מאולץ ולא ממש איתנו.
חבל. זה ילד עם מנטליות של הפועל..
(ועדיין - אני לוקח את גיל בני וברטי לפניו בלי לחשוב בכלל)
יחד עם זאת - זה האגיש שבמחצית השניה הוא כבר לא נספר ואיגור מקבל דקות על חשבונו (לא אומר אם בצדק או לא)
בסיום המשחק ב״יאללה הפועל״ של לוטן הוא נראה חוגג די מאולץ ולא ממש איתנו.
חבל. זה ילד עם מנטליות של הפועל..
(ועדיין - אני לוקח את גיל בני וברטי לפניו בלי לחשוב בכלל)
- מילפורד
- קיבל.ה 1679 לייקים
אם כל האהבה אליו, אין לו מקום בהפועל בשנים הבאות, רק אם הוא מקבל את מקומו כשמיני/תשיעי ברוטציה עם שכר בהתאם…
- הפוסט קיבל לייק אחדFrenzy
-
- קיבל.ה 623 לייקים
לקח את ההזדמנות ב-2 ידיים. היה ברור שיקבל דקות משמעותיות כשבראון בחוץ ולא ברור כמה טימור יוכל לתת גם עם הזריקה שקיבל. השלשות שלו באו בזמן ונתן גם משחק הגנה לא רע. בסך הכל טוב שיש אחד כמוהו על הספסל. מה יהיה בעתיד? כרגע נהנה ממה שיש.
- הפוסט קיבל לייק אחדADOM
-
- קיבל.ה 121 לייקים
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
אם נפסיד אותו אני לא חושב שזה יהיה פספוס ברמת הגולן גוט או אבירם זליקוביץ' שבאמת הפסדנו אותם, אבל זה יהיה פספוס מעצבן.
הכל שאלה של איך הוא יגיב לסיטואציה ויקבל את המעמד שמכווינים אותו אליו.
הכל שאלה של איך הוא יגיב לסיטואציה ויקבל את המעמד שמכווינים אותו אליו.
כל מה שאני כותב פה לא מייצג את דעתי או כל מנטרה הגיונית ובעלת תפיסה למציאות בכלל
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
- Frenzy
- קיבל.ה 808 לייקים
אני אוהב את הגישה שלו אבל אני חושש שהתקרה שלו היא שחקן מוביל בלאומית או אולי שחקן רוטציה בקבוצה עם פחות שאיפות
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
- Frenzy
- קיבל.ה 808 לייקים
מתאים, לא מתאים, שחקן 8-9-10,
חתם לעוד שנתיים.
חתם לעוד שנתיים.
- מילפורד
- קיבל.ה 1679 לייקים
שזה אומר שטוב לו במעמדו הנוכחי , טוב מאוד ושיהיה בהצלחה.
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 162 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
שיחק היום שניה וחצי והיה טוב מאוד, אחר כך פרנקו שכח אותו. תחזור אלינו ילד, לוחם אמיתי.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- הפוסט קיבל 3 לייקיםHaunter • ADOM • DavidSheriff9
-
- קיבל.ה 696 לייקים
-
- קיבל.ה 476 לייקים
פרנקו חתיכת בן זונה
מייבש אותו
כואב לי עליו
מייבש אותו
כואב לי עליו
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
- הפוסט קיבל לייק אחדChegi
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
כנל ובאמת לא ברור למה במשחק כזה שאף אחד לא טוב הוא לא ראוי ליותר מדקה וחצי
חופש לפורום שדים מPELEGES
- הפוסט קיבל 2 לייקיםDavidSheriff9 • סומך
- יובל
- קיבל.ה 1301 לייקים
נתן שתי דקות טובות ברבע השני, אבל כמובן שפרנקו חייב לתת דקות לפרוספקט המבטיח גל גילינסקי שלא יכול לעשות סל גם אם חייו יהיו תלויים בזה.
- הפוסט קיבל 4 לייקיםKingAlpaca • Chegi • Haunter • סומך
- Frenzy
- קיבל.ה 808 לייקים
אני לא ממעריצי רז אדם, אבל גם אני חושב שהוא הרבה יותר טוב מהקרדיט שהוא מקבל. מסכן
-
- קיבל.ה 476 לייקים
סתם קוריוז
השנה מכל מיני סיבות לא עשיתי חברות בעמותה,
לפני כשבועיים אני מקבל טלפון:
היי שלום לך תדמור, מה שלומך,
אני סבבה, מי מדבר
רז אדם...
מה רז אדם, לא טעית במספר?
לא,, לא טעיתי
טוב, עכשיו תאמר לי מה איבדת שאתה מתקשר אליי, ואז כזה ניחשתי ואמרתי לו שאני מתאר לי שהתקשרת לגבי חברות בעמותה,אז אין צורך שתתאמץ, אני עושה כבר ואכן עשיתי לאחר השיחה,
ואז עברתי לדבר איתו על הפועל, אמרתי לו שאני אוהב אותו, ואת האופי שלו, נתתי לו כמה דברי עידוד וחיזוק ושלא יתייאש ושילחם על המקום שלו ועוד כמה עצות של "מבוגר אחראי" מבלי להיכנס לפרטים,...
אמרתי לו שיש לו הורים נחמדים מאד,הם יושבים שורה מתחתיי בדרייב אין, ואני רואה את המסירות שלהם והאהבה שלהם אילך, הם מגיעים לכל מקום ולכל משחק ותומכים בך, וזאת למרות שלעיתים בקושי משחק.
בקיצור אוהב את השחקן, כואב לי הלב עליו, סה"כ ילד טוב, אולי צריך להיות קצת " ילד רע "
עכשיו אני באמת סקרן, האם זה באמת היה זה רז אדם שהתקשר אליי, האם שחקנים מתקשרים לגבי החברות בעמותה, או שעבדו עליי חחחח
אני סבבה, מי מדבר
רז אדם...
לא,, לא טעיתי
טוב, עכשיו תאמר לי מה איבדת שאתה מתקשר אליי, ואז כזה ניחשתי ואמרתי לו שאני מתאר לי שהתקשרת לגבי חברות בעמותה,אז אין צורך שתתאמץ, אני עושה כבר ואכן עשיתי לאחר השיחה,
ואז עברתי לדבר איתו על הפועל, אמרתי לו שאני אוהב אותו, ואת האופי שלו, נתתי לו כמה דברי עידוד וחיזוק ושלא יתייאש ושילחם על המקום שלו ועוד כמה עצות של "מבוגר אחראי" מבלי להיכנס לפרטים,...
אמרתי לו שיש לו הורים נחמדים מאד,הם יושבים שורה מתחתיי בדרייב אין, ואני רואה את המסירות שלהם והאהבה שלהם אילך, הם מגיעים לכל מקום ולכל משחק ותומכים בך, וזאת למרות שלעיתים בקושי משחק.
בקיצור אוהב את השחקן, כואב לי הלב עליו, סה"כ ילד טוב, אולי צריך להיות קצת " ילד רע "
עכשיו אני באמת סקרן, האם זה באמת היה זה רז אדם שהתקשר אליי, האם שחקנים מתקשרים לגבי החברות בעמותה, או שעבדו עליי חחחח
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
סיפור מרגש באמת מעניין אם זה הוא דיבר או לא
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מעניין.. זו הייתה שיחה טובה של 2 דקות?
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
זה היה רז אדם בעצמו, כך לפי מקורותי בזרוע המדיהtadmored כתב: ↑15 מרץ 2022, 19:42 סתם קוריוז
אני סבבה, מי מדבר
רז אדם...
לא,, לא טעיתי
כל מה שאני כותב פה לא מייצג את דעתי או כל מנטרה הגיונית ובעלת תפיסה למציאות בכלל
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
-
- קיבל.ה 476 לייקים
שיחה טובה כיפית ומרגשת של כ-10 דקות
אם נוסיף למה שכתבתי
אמרתי לו שאני מזהה את הוריו, "אבא עם מריצה קטנה" חחחחח
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
-
- קיבל.ה 696 לייקים
עובד הכי הרבה שעות בקבוצה,
לא אשכח שנשארנו קצת באולם אחרי המשחק נגד ירושלים בליגה
חצי מהשחקנים כבר היו ברכבים שלהם ורק רז אדם נשאר על הפרקט רץ וזרק לשלוש(באחוזים נוראיים חייב לציין) אבל ראית כמו הוא רוצה.
לא אשכח שנשארנו קצת באולם אחרי המשחק נגד ירושלים בליגה
חצי מהשחקנים כבר היו ברכבים שלהם ורק רז אדם נשאר על הפרקט רץ וזרק לשלוש(באחוזים נוראיים חייב לציין) אבל ראית כמו הוא רוצה.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1186 לייקים
במיוחד בהיעדרות של בראון הוא חייב לראות יותר דקות. מקווה שהבאתו של סטול לא תקבור אותו לחלוטין.
יכול לשחק את ה-10-12 דקות למשחק בכיף, במיוחד במשחקים שצריך הגנה והוא יכול להיות אחלה עתודה לגיל בני או במשחקים שבר לא בכיוון.
יכול לשחק את ה-10-12 דקות למשחק בכיף, במיוחד במשחקים שצריך הגנה והוא יכול להיות אחלה עתודה לגיל בני או במשחקים שבר לא בכיוון.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
מת על הגישה שלו ושהוא לורקח את הסיטוציה שלו בחיוך ולמרות שעשו עליו סל איך שהוא נכנס מגיע לו יותר דקות בטח עכשיו
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אתה מלך העולם רז!
יש לך מאמן שלא מבין אתה לא אשם.
אוהב אותך ילד
יש לך מאמן שלא מבין אתה לא אשם.
אוהב אותך ילד
-
- קיבל.ה 111 לייקים
אין לו מה לחפש תחת דני פרנקו.
מת עליו, שיצא להצליח בקבוצה אחרת בעונה הבאה ואנחנו נאכל את הלב כרגיל.
מת עליו, שיצא להצליח בקבוצה אחרת בעונה הבאה ואנחנו נאכל את הלב כרגיל.
-
- קיבל.ה 36 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אם אשיג כרטיס לכפר בלום אגיע מוקדם במיוחד לחימום לומר לו מה אני חושב עליו.כולם הביתה כתב:ילד טוב שחקן מעולה
הלוואי ויקבל עוד הזדמנויות וישאר באדום
אם הוא קורא פה בטעות אז שתדע שאוהבים אותך ילד
- הפוסט קיבל לייק אחדHaunter
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
מת עליו מגיע לו יותק קרדיט פרנקו בחייאת
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
יצור 100/100 ואני אוהב את זה
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
-
- קיבל.ה 261 לייקים
Chegi כתב: ↑28 מרץ 2022, 23:57#כרטיסים #משחק_על_עונהכולם הביתה כתב:אם אשיג כרטיס לכפר בלום אגיע מוקדם במיוחד לחימום לומר לו מה אני חושב עליו.
מכירת הכרטיסים למשחק מול הפועל ת"א בשיאה. היום בין השעות 14:00-16:00 תתקיים מכירה טלפונית (באשראי). כל הקודם זוכה! ניתן לרכוש עד 5 כרטיסים.
טלפון לרכישה - 052-463-9776
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
beny כתב:מה זה הטלפון הזה? הפועל פרסמו לינק להגרלה.. מעניין כמה כרטיסים יצאו לנוChegi כתב: ↑28 מרץ 2022, 23:57#כרטיסים #משחק_על_עונהכולם הביתה כתב:אם אשיג כרטיס לכפר בלום אגיע מוקדם במיוחד לחימום לומר לו מה אני חושב עליו.
מכירת הכרטיסים למשחק מול הפועל ת"א בשיאה. היום בין השעות 14:00-16:00 תתקיים מכירה טלפונית (באשראי). כל הקודם זוכה! ניתן לרכוש עד 5 כרטיסים.
-
- קיבל.ה 261 לייקים
beny כתב: ↑29 מרץ 2022, 12:49זה טלפון לרכישה מהגליל (לא קשור להגרלה)Chegi כתב: ↑28 מרץ 2022, 23:57#כרטיסים #משחק_על_עונהכולם הביתה כתב:אם אשיג כרטיס לכפר בלום אגיע מוקדם במיוחד לחימום לומר לו מה אני חושב עליו.
-
- קיבל.ה 111 לייקים
-
- קיבל.ה 745 לייקים
שישנו את השם לרז מנקו
יאללה הביתה!!!
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מסכן מה פרנקו עושה לו, הלב איתך רז!
-
- קיבל.ה 121 לייקים
לעומת חולון משחק קצת פחות טוב שלו היום, אבל אני יכול להבין למה זה קורה כשאתה מיובש על הספסל ככה. לא כל כך ברור הקטע ומה היא הרוטציה - קולשוב נכנס לפניו ואז כשאדם עולה קולשוב מיובש לשארית המשחק. אפשר מדי פעם למשל להכניס את אדם ל2 עם גיל בני ב1 ושהם ילחצו בהגנה במקום לחץ של סטול וטימור(?) לדעתי. בכלל, החמישיות שפרנקו מעלה לפעמים לא ברורות לי.
-
- קיבל.ה 111 לייקים
שחקן שעולה במינוס 24 ברבע השלישי בפעם ראשונה אי אפשר לשפוט.BigBaller כתב: ↑03 אפריל 2022, 22:08 לעומת חולון משחק קצת פחות טוב שלו היום, אבל אני יכול להבין למה זה קורה כשאתה מיובש על הספסל ככה. לא כל כך ברור הקטע ומה היא הרוטציה - קולשוב נכנס לפניו ואז כשאדם עולה קולשוב מיובש לשארית המשחק. אפשר מדי פעם למשל להכניס את אדם ל2 עם גיל בני ב1 ושהם ילחצו בהגנה במקום לחץ של סטול וטימור(?) לדעתי. בכלל, החמישיות שפרנקו מעלה לפעמים לא ברורות לי.
מאמן שהוא בן אדם גם לא מעלה אותו בכלל אבל מה לפרנקו וללהיות בן אדם
-
- קיבל.ה 261 לייקים