על סגרים ונגיפים (אשכול קורונה)
- its-sick
- קיבל.ה 1349 לייקים
אתה מקורב לבכירים בקובה???????
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
- red in blood
- קיבל.ה 385 לייקים
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
הלוואי. אני מקורב רק לבכירים במק"י ו"זו הדרך".
זה אותו אחד? הוא לא נראה בכלל אותו הדבר!
אני מבולבל לגמרי.
חופש לפלסטין כל הכוח למעמד העובדים كل القوة للطبقة العاملة الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם
- teknoboy
- קיבל.ה 1673 לייקים
זה לא אותו אחד
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
"חיסון פח" גרף מספר 1054:
חופש לפלסטין כל הכוח למעמד העובדים كل القوة للطبقة العاملة الحرية لفلسطين
- הפוסט קיבל לייק אחדסומך
בינתיים בעולם:
כמה אלפים עד עשרות אלפי נהגי משאיות בקנדה נוסעים במחאה נגד התו ירוק לכיוון הבירה. אפס אזכורים בתקשורת הישראלית. גם האלפים שמפגינים כל שבוע בארץ לא מוזכרים באף אתר אבל הפגנות בודדים על פינויי התנחלויות כן.
בשבדיה לא מחסנים ילדים מתחת לגיל 11 כי התועלות לא עולות על הסיכונים.
בדנמרק ובריטניה מסירים את כל מגבלות הקורונה.
בישראל חיסון רביעי
כמה אלפים עד עשרות אלפי נהגי משאיות בקנדה נוסעים במחאה נגד התו ירוק לכיוון הבירה. אפס אזכורים בתקשורת הישראלית. גם האלפים שמפגינים כל שבוע בארץ לא מוזכרים באף אתר אבל הפגנות בודדים על פינויי התנחלויות כן.
בשבדיה לא מחסנים ילדים מתחת לגיל 11 כי התועלות לא עולות על הסיכונים.
בדנמרק ובריטניה מסירים את כל מגבלות הקורונה.
בישראל חיסון רביעי
- הפוסט קיבל לייק אחדטכנית לארז
- הפועל
- קיבל.ה 1378 לייקים
- יצירת קשר:
לא יודע אם זה שקר או לא, אבל למה לעזאזל שידווחו בישראל על מחאת נהגי משאיות בקנדה? למה שזה יענין פה מישהו בכלל?
בארה"ב, דנמרק, שבדיה, ובריטניה כבר עושים חיסון רביעי גם אגב לאוכלוסיות בסיכון. אבל לא תשמעו על זה בתשקורת!!!
בארה"ב, דנמרק, שבדיה, ובריטניה כבר עושים חיסון רביעי גם אגב לאוכלוסיות בסיכון. אבל לא תשמעו על זה בתשקורת!!!
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
יש בזה עניין חדשותי כי זו כמות מאוד גדולה כנראה של אנשים וזה אירוע יוצא דופן, וזה מדווח בערוצי תקשורת בשאר העולם. גם אגב בצורה מינימלית.
יש גם עניין תקשורתי לסקר הפגנות של אלפים בארץ נגד התו הירוק. ברגע שלא מדווחים על זה בפועל משתיקים את זה ומתעלמים מזה. אי אפשר שלא להתייחס לחוסר הדיווח הזה, בזמן שהפגנות קטנות בהרבה מסוקרות בתקשורת באופן קבוע.
והיידה שיבטלו פה חיסוני ילדים ויורידו הגבלות קורונה וימשיכו לתת חיסון רביעי למי שפאקינג רוצה ובסיכון
- its-sick
- קיבל.ה 1349 לייקים
למה שיבטלו חיסוני ילדים? אני רוצה להמשיך לחסן את ילדיי!
מי שרוצה לסכן את ילדיו, זכותו. אבל למה לכפות עלי לסכן את שלי?
מי שרוצה לסכן את ילדיו, זכותו. אבל למה לכפות עלי לסכן את שלי?
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 666 לייקים
https://www.hartgroup.org/open-letter-t ... /#_ftnref1
בינתיים בבריטניה, הלמ"ס המקומי מדווח על תמותת יתר של עשרות אחוזים אצל נערים בני 15-19 מאז מאי 2021.
בינתיים בבריטניה, הלמ"ס המקומי מדווח על תמותת יתר של עשרות אחוזים אצל נערים בני 15-19 מאז מאי 2021.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 914 לייקים
"בשבדיה לא מחסנים ילדים מתחת לגיל 11 כי התועלות לא עולות על הסיכונים."
מציאות:
“The vaccines are safe, there are very good vaccines but we are now focusing on the medical benefits of the individual child and we don’t see that the benefits are great enough for us to recommend for the whole group,” Britta Björklund of the Public Health Agency told a press conference on Thursday
“We don’t see that we want to vaccinate a whole group of children for the sake of society,” she said.
“We want to see a clear benefit for the children themselves and the individual child so that’s why we don’t recommend it at the moment.”
ואיפה משטרת הגידופים ע"ש טכנית לארז? יש פה פשע רציני שאני רוצה לדווח עליו
-
- קיבל.ה 666 לייקים
-
- קיבל.ה 914 לייקים
-
- קיבל.ה 914 לייקים
חוץ מזה שגם אתה גונדר במשטרת הגידופים, מה עם איזו נזיפה לדל פיירו
- its-sick
- קיבל.ה 1349 לייקים
שזה בדיוק מה שהיה עד עכשיו. כלומר אתה מרוצה מהמצב הקיים בו יש חיסוני חינם לכל מי שרוצה ואין חובת חיסון.
لا إله
لا إله
בשבדיה לא מחסנים ילדים מתחת לגיל 11 כי התועלות לא עולות על הנזקים. איפה שיקרתי?D&3 כתב: ↑28 ינואר 2022, 15:33"בשבדיה לא מחסנים ילדים מתחת לגיל 11 כי התועלות לא עולות על הסיכונים."
מציאות:
“The vaccines are safe, there are very good vaccines but we are now focusing on the medical benefits of the individual child and we don’t see that the benefits are great enough for us to recommend for the whole group,” Britta Björklund of the Public Health Agency told a press conference on Thursday
“We don’t see that we want to vaccinate a whole group of children for the sake of society,” she said.
“We want to see a clear benefit for the children themselves and the individual child so that’s why we don’t recommend it at the moment.”
-
- קיבל.ה 914 לייקים
זה לא דיווח של הלמ"ס הבריטי, הלמס הבריטי knows better מלחשב תמותת יתר ע"י השוואה לממוצע, בטח בתקופת זמן מאוד ספציפית.( לא יודע אם להחשיב את זה שקר או לא, נראה לא שכן אבל )האדום הצורר כתב: ↑28 ינואר 2022, 15:22 https://www.hartgroup.org/open-letter-t ... /#_ftnref1
ויותר מזה, החיסונים למתחת ל 18 אושרו שם רק בתחילת אוגוסט, מעניין למה בחרו חישוב מתחילת מאי. סתם לא מעניין, אפריל היה חודש עם מעט תמותה, מאי היה עם עודף, יאללה נתחיל במאי.
-
- קיבל.ה 914 לייקים
בשבדיה גם לא ממליצים בצורה גורפת לילדים( אני מניח ) לקחת סיבים תזונתיים, זה אומר שהסיכונים מסיבים תזונתיים גדולים מהתועלת?דל פיירו כתב: ↑28 ינואר 2022, 16:03בשבדיה לא מחסנים ילדים מתחת לגיל 11 כי התועלות לא עולות על הנזקים. איפה שיקרתי?D&3 כתב: ↑28 ינואר 2022, 15:33"בשבדיה לא מחסנים ילדים מתחת לגיל 11 כי התועלות לא עולות על הסיכונים."
מציאות:
-
- קיבל.ה 666 לייקים
איך היית קורא ל-Office for National Statistics אם לא הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה?D&3 כתב: ↑28 ינואר 2022, 16:14זה לא דיווח של הלמ"ס הבריטי, הלמס הבריטי knows better מלחשב תמותת יתר ע"י השוואה לממוצע, בטח בתקופת זמן מאוד ספציפית.( לא יודע אם להחשיב את זה שקר או לא, נראה לא שכן אבל )האדום הצורר כתב: ↑28 ינואר 2022, 15:22 https://www.hartgroup.org/open-letter-t ... /#_ftnref1
ויותר מזה, החיסונים למתחת ל 18 אושרו שם רק בתחילת אוגוסט, מעניין למה בחרו חישוב מתחילת מאי. סתם לא מעניין, אפריל היה חודש עם מעט תמותה, מאי היה עם עודף, יאללה נתחיל במאי.
אינתי עומרי, הפועל.
- its-sick
- קיבל.ה 1349 לייקים
עכשיו, כשיש ואראינט פחות אלים, אתה מקבל את מה שרצית. זה לא היה אפשרי בואריאנטים המקוריים שהיו מסוכנים בהרבה.
אני מקווה שגם עכשיו זו לא טעות, בהתחשב בזה שהמגיפה כרגע הרבה יותר מדבקת.
נערך לאחרונה על ידי its-sick ב 28 ינואר 2022, 16:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 914 לייקים
איזה ספק ש open letter של hartgroup זה דיווח של הלמס הבריטי
- its-sick
- קיבל.ה 1349 לייקים
זה באנגלית. אתה יודע איפה מדברים אנגלית? בבריטניה!!!
אבל ברצינות, אחרי יותר מ 100 עמודים כבר הגיע הזמן שתבינו שהם לא קוראים שום דבר שהם שמים פה. הם מצטטים משקרנים אחרים בלי לבדוק.
لا إله
لا إله
אמן ואמןits-sick כתב: ↑28 ינואר 2022, 16:33עכשיו, כשיש ואראינט פחות אלים, אתה מקבל את מה שרצית. זה לא היה אפשרי בואריאנטים המקוריים שהיו מסוכנים בהרבה.
אני מקווה שגם עכשיו זו לא טעות, בהתחשב בזה שהמגיפה כרגע הרבה יותר מדבקת.
-
- קיבל.ה 666 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1673 לייקים
נראה לי שהכוונה כרגיל היא שהנתונים שמפורשים שם בצורה-שלא-רלוונטית-לכלום-אבל-כזאת-שמבלבלת-אנשים-שאין-להם-מושג הגיעו ממקור רשמי ואמין
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- הפוסט קיבל לייק אחדkruvi
אם היית רוכש סיבים תזונתיים בכמויות מסחריות בהמון כסף, מכניס לבידוד בבתים את מי שלא אוכל אותם והיו מחקרים המראים דיווחים על תופעות לוואי הנובעים מצריכה חד פעמית שלהם אז כןD&3 כתב: ↑28 ינואר 2022, 16:17בשבדיה גם לא ממליצים בצורה גורפת לילדים( אני מניח ) לקחת סיבים תזונתיים, זה אומר שהסיכונים מסיבים תזונתיים גדולים מהתועלת?דל פיירו כתב: ↑28 ינואר 2022, 16:03בשבדיה לא מחסנים ילדים מתחת לגיל 11 כי התועלות לא עולות על הנזקים. איפה שיקרתי?D&3 כתב: ↑28 ינואר 2022, 15:33
"בשבדיה לא מחסנים ילדים מתחת לגיל 11 כי התועלות לא עולות על הסיכונים."
מציאות:
-
- קיבל.ה 914 לייקים
נכון, זה בדיוק מראה שזה לא דיווח של הלמס הבריטי....האדום הצורר כתב: ↑28 ינואר 2022, 16:39מכיוון שאתה לא דביל אני מניח שאתה יודע שההתייחסות של ה-ONS נמצאת בתוך הלינק שקישרתי אליו.
-
- קיבל.ה 666 לייקים
אם זה עוזר לך להרגיש יותר טוב אז הכל בסדר.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 666 לייקים
איזה נודניק. זה דיווח אמין.D&3 כתב: ↑28 ינואר 2022, 16:45נכון, זה בדיוק מראה שזה לא דיווח של הלמס הבריטי....האדום הצורר כתב: ↑28 ינואר 2022, 16:39מכיוון שאתה לא דביל אני מניח שאתה יודע שההתייחסות של ה-ONS נמצאת בתוך הלינק שקישרתי אליו.
אינתי עומרי, הפועל.
- הפוסט קיבל לייק אחדדל פיירו
-
- קיבל.ה 914 לייקים
מה שכן, תמיד טוב לדעת שגם לבריטים יש את הגרסא שלהם למחצ ושהטרלול לא חוגג רק בישראל
מעניין אם גם שם יש תקן לקוקו עם קוקו ע"ש רצף לוי
מעניין אם גם שם יש תקן לקוקו עם קוקו ע"ש רצף לוי
הם נמצאים בכזאת קונספציה חזקה שכל דיווח שלא מסתדר להם זה או שקר או מקור לא אמין. בטח גם בית החולים איכילוב לא אמינים, וכל הרופאים שמתנגדים למדיניות הנוכחית לא אמינים, אבל רק משרד הבריאות הישראלי בסדר.
- הפוסט קיבל לייק אחדטכנית לארז
-
- קיבל.ה 914 לייקים
אני אמרתי שהנתונים לא נכונים?האדום הצורר כתב: ↑28 ינואר 2022, 16:46איזה נודניק. זה דיווח אמין.D&3 כתב: ↑28 ינואר 2022, 16:45נכון, זה בדיוק מראה שזה לא דיווח של הלמס הבריטי....האדום הצורר כתב: ↑28 ינואר 2022, 16:39
מכיוון שאתה לא דביל אני מניח שאתה יודע שההתייחסות של ה-ONS נמצאת בתוך הלינק שקישרתי אליו.
אמרתי שזה לא דיווח של הלמס הבריטי( עובדה ), ושהוא מכיל כשלים רציניים.
אולי גם רצפוש משתמש בנתונים נכונים של הלמס הישראלי, זה לא הופך את הזבל שהוא מפרסם לדיווח של הלמס.
המון מהדיווחים של משרד הבריאות הישראלי וכתבי החצר שלו מכילים כשלים רציניים. השאלה על מה אתה תמיד בוחר להתסכלD&3 כתב: ↑28 ינואר 2022, 16:51אני אמרתי שהנתונים לא נכונים?
אמרתי שזה לא דיווח של הלמס הבריטי( עובדה ), ושהוא מכיל כשלים רציניים.
אולי גם רצפוש משתמש בנתונים נכונים של הלמס הישראלי, זה לא הופך את הזבל שהוא מפרסם לדיווח של הלמס.
-
- קיבל.ה 914 לייקים
קראתי באינטרנט שלפי נתוני הלמס מינואר 2020 עד יוני 2020 הייתה תמותה גבוהה בx, רץ לפרסם שהלמס מדווח על תמותה עודפת כזו ושצריך לחקור את הקשר לקורונה
-
- קיבל.ה 914 לייקים
אם מישהו יפרסם על תמותה עודפת בישראל בחורף 2020 ויקשר את זה לקורונה אני אגיד שיש לו כשל רציני.דל פיירו כתב: ↑28 ינואר 2022, 16:52המון מהדיווחים של משרד הבריאות הישראלי וכתבי החצר שלו מכילים כשלים רציניים. השאלה על מה אתה תמיד בוחר להתסכל
ואתם היחידים שמתייחסים לתקשורת, היא לא מעניינת אף אחד