אני באמת ובתמים לא מצליח להבין איך שחקן בית צעיר, ישתפר או יהיה מחוייב יותר אם הקהל הביתי שלו ישרוק לו בוז.
דוידה אושר
-
- קיבל.ה 1443 לייקים
ואחירי שירית באוט' את כל קלישאות הפורום, עדיין לא הבנתי את התשובה לשאלה הזו.
- הפוסט קיבל לייק אחדסומך
- Hapolo
- קיבל.ה 669 לייקים
דיי עם הגניבת דעת הזאת שהקהל אשם ביכולת ובהתפתחות הקלוקלת שלו , אם כבר ההיפך - עד כה הוא קיבל רק ליטופים והפכו אותו לסופרסטאר והתוצאה היא שחקן צעיר וזחוח שבטוח שהוא הדבר הבא בכדורגל הישראלי ומרשה לעצמו לשים זין על הקבוצה . הקהל לא מטומטם, הוא מרגיש את זה, שיש פה ילד שעף על עצמו ומרשה לעצמו להסתובב על המגרש כמו איזה ניימאר ולעשות הגנה בכאילו , וזה עוד לפני כל שפת הגוף המסריחה והמגלומנית שלו כשמעזים להחליף אותו, לומר שהקהל עויין כלפיו בגלל היכולת שלו זו אמ אמא של השרלטנות.
- הפוסט קיבל לייק אחד15.5.2010
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 876 לייקים
כי פשוט לצפות מהקהל לתמוך באופן אוטומטי בשחקן בית צעיר, לא משנה מה הוא עושה על הדשא, רק כדי לתת לו בטחון זו לא קלישאה.
אושר לא צריך לקבל בוז על היכולת שלו אלא על התנהלותו בדרבי, על האמירה שלו באימון השבוע ובעיקר על כך שהוא לא נותן את התחת עבור המועדון הזה.
היות ולצערי יש אוהדים כמוך שחושבים שצריך ללטף לא משנה מה קורה ,לא נותר לי אלא לבקש את סליחתך על כך שבזכות מוחים כמותי יש לנו שחקנים לא מחויבים. ולא רק זה, אם אני אגיד לילד את דעתי עליו אז הוא גם ישחק פחות טוב. אני חושב שאתה צריך לפנות לאיציק ושרון, יש בקהל עשבים שוטים שפוגעים בתשואה של הנכס אולי כדאי להם לתבוע.
-
- קיבל.ה 1443 לייקים
למי הוא אמר שהוא לא נותן את התחת למועדון? איזה משפט מוזר זה ולמה שהוא יגיד אותו בכלל?
איפה כתבתי לתמוך?
אתם ממשיכים להגיד כמה הוא ילד זין והפכתם להיות מומחים לתנועות גוף.
ועדיין לא הצלחתי לקבל תשובה מאוד פשוטה לשאלה ..איך שריקות בוז לשחקן בית יגרמו לו להשתפר או להיות מחוייב יותר?
איפה כתבתי לתמוך?
ועדיין לא הצלחתי לקבל תשובה מאוד פשוטה לשאלה ..איך שריקות בוז לשחקן בית יגרמו לו להשתפר או להיות מחוייב יותר?
-
- קיבל.ה 1403 לייקים
יש פעם אחת שאני זוכר שברגע של משבר וכעס גדול במקום להפנות את הכעס לכל העולם ובעלה בחרנו להפנות אותו לעידוד השחקנים, כולנו יודעים איך זה נגמר.
כי אולי, בדגש על אולי, ככה הוא יבין שההתנהלות שלו כרגע לא מקובלת?שחר כתב: ↑03 מאי 2022, 16:01 למי הוא אמר שהוא לא נותן את התחת למועדון? איזה משפט מוזר זה ולמה שהוא יגיד אותו בכלל?
איפה כתבתי לתמוך?
כי למחוא כפיים ולעודד אותו לא נראה לי יעביר את המסר הזה.
- הפוסט קיבל לייק אחדHapolo
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 876 לייקים
דוידה אמר שאם הוא לא יורד בהליכה בפיגור 1-0 אז אנחנו היינו מקבלים את השישי. בעיניי זה משפט מעליב ששחקן חוצפן אומר לאוהד.שחר כתב: ↑03 מאי 2022, 16:01 למי הוא אמר שהוא לא נותן את התחת למועדון? איזה משפט מוזר זה ולמה שהוא יגיד אותו בכלל?
איפה כתבתי לתמוך?
דוידה לא מתאמץ בהגנה כבר כמה חודשים. אני, בדיוק כמו הגאונים פה שמספרים לי על סט היכולות הבלתי נגמר של הכוכב, ללא גיבוי בשום סטטיסטיקה קובע שהוא זורק זין.
יש פה דיון כמעט פילוסופי אבל אגיד זאת כך: שאני אומר לאושר את דעתי אני מקווה לעורר אצלו את ההבנה שלמרות שחברה שלו מעריצה אותו ולמרות שיש לו סוכן שאומר שהוא גאון, הוא עוד לא קרע זוג נעליים. ולכן אני ממליץ לו לכבד אותי ולא לרדת לחילוף או לסגור את הקו כאילו הוא בטיילת פרישמן.
אני בניגוד אליך לא חושב שהתפקיד שלי בתוך היציע הוא למחוא כפיים, לעודד ולרקוד לא משנה מה קורה. אני לא ישבתי שעה על האתר של לאן כדי לקבל ילד מושתן שלא נלחם עבורי ועבור הקבוצה שלי. עזוב, שלא יבזבז זמן בפיגור 1-0.
- הפוסט קיבל לייק אחדHapolo
-
- קיבל.ה 343 לייקים
או שההבדל בין השחקנים שהבאת לשחקנים של הפועל זה הפרש של 5-10 שנים בגיל וזמן משחק?צ'ימבויקה כתב: ↑03 מאי 2022, 13:01
אולי חלאס עם ההלקאה העצמית הזו?!
זו פריבילגיה לשחק מול קהל אוהדים כזה גדול ובמועדון גדול. מה לעשות, חלק מהמחיר שאתה משלם עבור הפריבילגיה הזו זה קצת לחץ של אוהדים,הרבה מאוד שחקני בית בקבוצות גדולות סבלו מכך החל מדגו דרך טוואטחה ואפילו מעבר לכביש אפשר לראות שחקנים כמו מתן חוזז ואילון אלמוג.
כן אציין את נאתכו, שהיה חריג בעיניי וטעות הייתה להתייחס אליו כפי שהתייחסו.
לאורך השנים האחרונות עברו פה מספר שחקני בית נטולי מוח נטולי יכולת ובעיקר נטולי אישיות ואופי.
אתם באמת מתכוונים להאשים אותי או אחרים על זה ששגיב עלה נגד בש כפי שעלה ועשה שביתה איטלקית ?! על זה שרמזי ספורי בפיגור בחר לבעוט מ-45 מטר פעם אחר פעם ?! שאושר יורד לחילוף בדרבי כאילו הוא בטיילת?! שאליאס יורק על שחקן יריב בדרבי?!
התמיכה האינסופית הזו שאתם מטיפים לה גורמת לשחקנים כמו אושר דוידה לקום בבוקר ולחשוב שהם כוכבי כדורגל. זה ממש לא רק התקשורת, זה גם אתם.
הדיון הזה רלוונטי לכל הדור הנוכחי ולא רק להפועל, אין ספק שהדור הזה יותר מפונק.
יחד עם זאת, אם אתם חושבים שמה שמבדיל בין נטע לביא, יהונתן כהן, וגלזר לבין אליאס אייזן ואושר זה רק יכולתם המקצועית אתם פשוט טועים. כדי להיות שחקן כדורגל צריך עוד משהו מעבר ליכולת, קוראים לזה גישה בריאה ואופי. את התכונות האלה המחלקה שלנו לא יודעת לייצר אצל השחקנים (בניגוד למכבי). מקווה שלמקין קורץ מחומר אחר.
- סומך
- קיבל.ה 1098 לייקים
היו לנו שחקנים עם גישה בריאה ואופי, את אלטמן שיחררו כדי להביא חסרי אופי במקומו.
שחקן בית שהיה לנו עם גישה בריאה ואופי, נאתכו, ירד ממרר בבכי אחרי שקיבל בוז צורם משער 5...
שחקן בית שהיה לנו עם גישה בריאה ואופי, נאתכו, ירד ממרר בבכי אחרי שקיבל בוז צורם משער 5...
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
הבדל של 2-4 שנים. טוב שלא כתבת 20.InFlames כתב: ↑03 מאי 2022, 17:24או שההבדל בין השחקנים שהבאת לשחקנים של הפועל זה הפרש של 5-10 שנים בגיל וזמן משחק?צ'ימבויקה כתב: ↑03 מאי 2022, 13:01
זו פריבילגיה לשחק מול קהל אוהדים כזה גדול ובמועדון גדול. מה לעשות, חלק מהמחיר שאתה משלם עבור הפריבילגיה הזו זה קצת לחץ של אוהדים,הרבה מאוד שחקני בית בקבוצות גדולות סבלו מכך החל מדגו דרך טוואטחה ואפילו מעבר לכביש אפשר לראות שחקנים כמו מתן חוזז ואילון אלמוג.
לאורך השנים האחרונות עברו פה מספר שחקני בית נטולי מוח נטולי יכולת ובעיקר נטולי אישיות ואופי.
אתם באמת מתכוונים להאשים אותי או אחרים על זה ששגיב עלה נגד בש כפי שעלה ועשה שביתה איטלקית ?! על זה שרמזי ספורי בפיגור בחר לבעוט מ-45 מטר פעם אחר פעם ?! שאושר יורד לחילוף בדרבי כאילו הוא בטיילת?! שאליאס יורק על שחקן יריב בדרבי?!
התמיכה האינסופית הזו שאתם מטיפים לה גורמת לשחקנים כמו אושר דוידה לקום בבוקר ולחשוב שהם כוכבי כדורגל. זה ממש לא רק התקשורת, זה גם אתם.
יחד עם זאת, אם אתם חושבים שמה שמבדיל בין נטע לביא, יהונתן כהן, וגלזר לבין אליאס אייזן ואושר זה רק יכולתם המקצועית אתם פשוט טועים. כדי להיות שחקן כדורגל צריך עוד משהו מעבר ליכולת, קוראים לזה גישה בריאה ואופי. את התכונות האלה המחלקה שלנו לא יודעת לייצר אצל השחקנים (בניגוד למכבי). מקווה שלמקין קורץ מחומר אחר.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
דווידה זורק, חלש, עף על עצמו או סתם לא הולך לו - בלי קשר הקהל מגעיל, במקום להרים שחקן בית הוא נהנה לרמוס אותו ולדרוך עליו, בדיוק כמו עם רז שלמה.
זה בעיקר ראי לכמה הקהל תופס את הקבוצה קטנה - אין דרך אחרת לשפוט ירידה ביכולת של שחקן (או במוטיבציה) חוץ מ״הוא לא רוצה להיות פה״ (ובמאחורה של הראש ״בסוף הוא יגמור במכבי״). מפה התענוג ״להוכיח״ שהוא בכלל זבל ומי צריך אותו.
זה בעיקר ראי לכמה הקהל תופס את הקבוצה קטנה - אין דרך אחרת לשפוט ירידה ביכולת של שחקן (או במוטיבציה) חוץ מ״הוא לא רוצה להיות פה״ (ובמאחורה של הראש ״בסוף הוא יגמור במכבי״). מפה התענוג ״להוכיח״ שהוא בכלל זבל ומי צריך אותו.
-
- קיבל.ה 343 לייקים
צודק, חשבתי שנטע וגלזר 28-29 מודה בטעותרדפוקס כתב: ↑03 מאי 2022, 18:01הבדל של 2-4 שנים. טוב שלא כתבת 20.InFlames כתב: ↑03 מאי 2022, 17:24או שההבדל בין השחקנים שהבאת לשחקנים של הפועל זה הפרש של 5-10 שנים בגיל וזמן משחק?צ'ימבויקה כתב: ↑03 מאי 2022, 13:01
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אשכרה חשבו לעשות עליו 2 מליון יורו.
אין לו גרם של שכל.
נטל.
אין לו גרם של שכל.
נטל.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2245 לייקים
השיא היום: מקבל כדור דקה 95 משטקוס.
לרוץ ולמצוא שחקן פנוי.
אז הוא רץ ומסר לרפואה.
לרוץ ולמצוא שחקן פנוי.
אז הוא רץ ומסר לרפואה.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 16 מאי 2022, 22:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד!
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
למכור ב-700k.אם יתנו.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1403 לייקים
הוא רץ קדימה כי זאת ברירת המחדל שלו.
מי שהרג את ההתקפה היה יאנקוביץ שגם במקום לרוץ לקחת את הכדור ולפנות את דווידה נשאר לעמוד, וגרם לאושר לקחת כדור תחת לחץ.
וגם אחרי זה נשאר לעמוד ולא זז ואז לא אפשר לאושר שום אפשרות מסירה וגם חסם לו את הריצה קדימה.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
דוידה סימן לו שישאיר לו.El dudernio כתב:הוא רץ קדימה כי זאת ברירת המחדל שלו.
מי שהרג את ההתקפה היה יאנקוביץ שגם במקום לרוץ לקחת את הכדור ולפנות את דווידה נשאר לעמוד, וגרם לאושר לקחת כדור תחת לחץ.
וגם אחרי זה נשאר לעמוד ולא זז ואז לא אפשר לאושר שום אפשרות מסירה וגם חסם לו את הריצה קדימה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 3198 לייקים
אם מקבלים עליו כסף זה באמת הישג ענק. הוא לא דומה לכלום כבר 4 חודשים.
-
- קיבל.ה 1403 לייקים
אז תרוץ קדימה.... אל תעמוד 5 מטר ממנו לתחסום אותו...Chegi כתב: ↑16 מאי 2022, 23:11דוידה סימן לו שישאיר לו.El dudernio כתב:הוא רץ קדימה כי זאת ברירת המחדל שלו.
בכלל יאנקוביץ לא זז היום. ועדין נתן כדור לשער כמו גם דווידה.
- הפוסט קיבל לייק אחדרדפוקס
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
אכזבה כבר תקופה ארוכה, אבל מקווה שיישאר
- Shacham
- קיבל.ה 677 לייקים
איכשהו הצליח לעשות משחק של ציון 3 בעיתון, בלי שעשה איזה טעות קריטית או החמצה גדולה. פשוט 0 פעולות חיוביות.
מקווה שיוכיח לכולנו שיש לו אופי וירים את עצמו מהמצב הזה.
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
היתה לו מסירה אחת טובה לאזולאי במחצית הראשונה.Shacham כתב:איכשהו הצליח לעשות משחק של ציון 3 בעיתון, בלי שעשה איזה טעות קריטית או החמצה גדולה. פשוט 0 פעולות חיוביות.
מעבר לזה כלום
אין בכלל מה לנתח ולהתעמק בפעולות שלו, זה אותו דבר מאז לפני הדרבי שהבקיע בו את השוויון. כל עוד לא יעבדו איתו על קבלת ההחלטות ועל האגו שלו זה לא ילך לשום מקום
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
עזב?
לא יצליחו למכור אותו לקראת העונה הבאה.
עניין של תמחור לא ריאלי
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
בוא ניפטר ממנו קודם.D red imperia כתב:לא נתגעגע
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 876 לייקים
בן רייכרט בבלגיה זה מקרה קל למול מה שצפוי לו באירופה
*בהנחה שמישהו אשכרה מוכן לשלם מאות אלפי יורו על הדבר הזה
*בהנחה שמישהו אשכרה מוכן לשלם מאות אלפי יורו על הדבר הזה
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
חשבתי על זה, אם הייתי המוכר בייגלה בחוץ והיו מציעים לי דוידה תמורת 3 בייגלה לא הייתי לוקח.
עלאק 2 מליון יורו.
לא משנה איזה שחקן היו שמים ב10 מחזורים האחרונים במקומו היה תורם יותר.
עלאק 2 מליון יורו.
לא משנה איזה שחקן היו שמים ב10 מחזורים האחרונים במקומו היה תורם יותר.
- shai.m
- קיבל.ה 122 לייקים
נראה לי הוא סגור בקבוצה אחרת. אין לי הסבר לאיך שהוא נראה.
i stand with israel
לא יודע אם לומר בלוף כי חצי עונה ראשונה הוא כן עשה דברים יפים אבל אם מסתכלים על החצי השני הוא לא מתאים לרמה הזו ובטח לא לאירופה.
קבלת החלטות מפגרת בכל מהלך, מעביר את עצמו בלחץ, לא מוסר שצריך וכן מוסר שלא צריך!
כל בכום מעל 300-400 אלף הוא ברכה וצריך לשחרר לשלום.
קבלת החלטות מפגרת בכל מהלך, מעביר את עצמו בלחץ, לא מוסר שצריך וכן מוסר שלא צריך!
כל בכום מעל 300-400 אלף הוא ברכה וצריך לשחרר לשלום.
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
-
- קיבל.ה 564 לייקים
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
הוא עוד יצליח...
רק חבל שהפסיק לשחק בינואר
רק חבל שהפסיק לשחק בינואר
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
זה בעיקר תחושה מההד סביבו ולטעמי מלחץ כבד שהוא מרגיש מהניסנובים להיות משהו ששווה 3 מיליון יורו
זה משהו ששחקן בהפועל צעיר ומבטיח יצטרך להתמודד איתו כי הפועל בניגוד לשאר הגדולות, מאוד בונה על הכסף הזה
-
- קיבל.ה 1443 לייקים
דוידה שחקן שצריך לקבל כדור לשטח ולרוץ.
מעבר לכך יש לו רק רגל אחת, גם לבעיטות וגם למסירות, יכול להיות שאם ישחק בקבוצה התקפית עם שחקני התקפה חזקים מסביבו וקשרים שימסרו לו כדורים יצליח יותר.
לדעיתי יימכר בכמה מאות אלפי דולרים לקבוצת שקר כלשהי בבלגיה, קפריסין או פולין, בינואר יחתום בחיפה או מכבי.
מעבר לכך יש לו רק רגל אחת, גם לבעיטות וגם למסירות, יכול להיות שאם ישחק בקבוצה התקפית עם שחקני התקפה חזקים מסביבו וקשרים שימסרו לו כדורים יצליח יותר.
לדעיתי יימכר בכמה מאות אלפי דולרים לקבוצת שקר כלשהי בבלגיה, קפריסין או פולין, בינואר יחתום בחיפה או מכבי.
- 7even
- קיבל.ה 2245 לייקים
-
- קיבל.ה 343 לייקים
שחר כתב: ↑22 מאי 2022, 08:38 דוידה שחקן שצריך לקבל כדור לשטח ולרוץ.
מוסרים לו כדורים מעולים.
הוא מקבל כל משחק לפחות איזה 3 כדורים לשטח ורץ. ורץ. ורץ. עובר את קו הקרן וכדור שוער
-
- קיבל.ה 576 לייקים
הוא ביכולת ירודה. אין לו מחליף מהספסל אז אי אפשר גם להוריד אותו מההרכב הפותח למשח שניים כדי שיתאושש קצת.
בכל מקרה, לא רואים אצלו התקדמות במשחק וזה חבל.
בקבוצה כמו הפועל הוא צריך אחוז גבוה מאד של פעולות טובות מצידו כי לא מגיעים להרבה מצבים.
בכל מקרה, לא רואים אצלו התקדמות במשחק וזה חבל.
בקבוצה כמו הפועל הוא צריך אחוז גבוה מאד של פעולות טובות מצידו כי לא מגיעים להרבה מצבים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)