כדורגל אירופי 21/22
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
במשחק הראשון ביניהן בשבדיה מאלמו כבשה פעמיים תוך 2 דקות מול ריינג'רס.
היום ב-10 שחקנים הם הופכים עם שני שערים תוך 5 דקות מולם בסקוטלנד.
די מדהים.
היום ב-10 שחקנים הם הופכים עם שני שערים תוך 5 דקות מולם בסקוטלנד.
די מדהים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
רק לי מרגיש שפסז לא תצליח העונה?
ניימאר אמבפה ומסי על כדור אחד...
למרות כל הבאז על ההעברה שלו לפסז לי זה נראה יותר מידי דרים טים..
מזכיר לי את קבוצות הגלאקטיקוס של ריאל שנכשלו..
ניימאר אמבפה ומסי על כדור אחד...
למרות כל הבאז על ההעברה שלו לפסז לי זה נראה יותר מידי דרים טים..
מזכיר לי את קבוצות הגלאקטיקוס של ריאל שנכשלו..
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
- DJSavta
- קיבל.ה 327 לייקים
מסי ניימאר וסוארז (MSN) דווקא הצליח מאוד.
אני לא רואה סיבה שעם אמבפה (שלדעתי טוב יותר מסוארז) זה לא יילך, אולי אולי בגלל שמסי מעט פחות טוב ממה שהיה אז.
לדעתי אין דמיון בין הגלאקטיקוס של ריאל לפסז.
תוסיף את די מריה שהוא אחד החברים הקרובים שלו שיירצה להיות איתם על המגרש.
תוסיף את מאורו איקרדי...
4 דרום אמריקאים ואמבפה..
יש גם את דרקסלר...
לא יודע,יש לי הרגשה שזה לא יילך..
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
https://m.one.co.il/Mobile/Article/21-2 ... tml?ref=hp
בגדול איינדהובן זה המכ׳ חיפה של הולנד(באופי)?
זהבי מבקיע-החלוץ הטוב בעולם. לא מבקיע- ללכת לספסל
- DJSavta
- קיבל.ה 327 לייקים
די מריה שחקן מצוין שיש לו גם חיבור עם מסי, שניהם ארגנטינאים, לא רואה כאן בעיה.אדום בבית כתב: ↑11 אוגוסט 2021, 08:06תוסיף את די מריה שהוא אחד החברים הקרובים שלו שיירצה להיות איתם על המגרש.
תוסיף את מאורו איקרדי...
4 דרום אמריקאים ואמבפה..
יש גם את דרקסלר...
לא יודע,יש לי הרגשה שזה לא יילך..
איקרדי כנראה עוזב, וגם אם לא הוא עוד ארגנטינאי.
דרקסלר עוד שחקן מצוין.
כן יש כאן לא מעט אגו, אבל אין שחקן שלא יודע מי זה ומה זה מסי, קשה לי לראות את זה לא מצליח או נופל ברמת הגלאקטיקוס של ריאל.
-
- קיבל.ה 748 לייקים
מסי מגיע בסוף, מסי יוצא מאיזור הנוחות שלו ולכן אני צא חושב שנראה את הגירסא הכי טובה שלו
כמובן שגם הגירסא הזאת תהייה מעל לרוב השחקנים בעולם ולכן פריז ככל הנראה ילכו חזק באלופות
אישית אני מאוד אוהב את מסי, הוא בעניי השחקן הגדול ביותר בכל הזמנים ובארסה זה אחד המועדונים הכי כושלים בעשור האחרון, לא מצליח איך אפשר להגיע מאיפה שהם היו לאן שהם עכשיו כשיש לך את מסי
ההנהלה שלהם גרועה ברמת הפועל
כמובן שגם הגירסא הזאת תהייה מעל לרוב השחקנים בעולם ולכן פריז ככל הנראה ילכו חזק באלופות
אישית אני מאוד אוהב את מסי, הוא בעניי השחקן הגדול ביותר בכל הזמנים ובארסה זה אחד המועדונים הכי כושלים בעשור האחרון, לא מצליח איך אפשר להגיע מאיפה שהם היו לאן שהם עכשיו כשיש לך את מסי
long live the zapta
האמת שחבל שלא הלך לפרמיירליג.
הייתי רוצה לראות אותו בארסנל כזאת,סוחב אותם למשהו מרגש.
הייתי רוצה לראות אותו בארסנל כזאת,סוחב אותם למשהו מרגש.
-
- קיבל.ה 334 לייקים
יוצא מאיזור הנוחות? הבנאדם עזב קבוצה שלא היה בה כלום חוץ ממנו (פחות או יותר) והולך לקבוצה שגם בלעדיו הייתה מועמדת לזכות באלופות בכל שנה בחמש שנים האחרונות. הוא אולי יצליח להוסיף להם את מה שחסר להם. אבל מדובר בקבוצה הכי נוחה בערך שהוא יכל ללכת אליה. הוא יוכל לנוח מתי שבא לו מבחינת רוטציה (חוץ מכשניימאר יחזור לברזיל לקראת סוף העונה בשביל להיות עם המשפחה).Giovanni Giorgio כתב: ↑11 אוגוסט 2021, 11:22 מסי מגיע בסוף, מסי יוצא מאיזור הנוחות שלו ולכן אני צא חושב שנראה את הגירסא הכי טובה שלו
פסז' עשו השנה רכש מטורף בלי כמעט לקנות אף אחד. הביאו את דונהרומה, ראמוס ומסי בלי להוציא שקל על רכישה. הביאו את חכימי.
אם הוא לא ייקח אלופות הפעם הוא יתברר (שוב) כלוזר ענק, המעבר שלו מזכיר לי את דוראנט שהצטרף לקרי, תומפסון וגרין
-
- קיבל.ה 1848 לייקים
האמת שגם בלי זהבי יש שם קבוצה ממש טובה העונה הם יכולים ללכת רחוק לדעתיdino כתב: ↑11 אוגוסט 2021, 08:58 https://m.one.co.il/Mobile/Article/21-2 ... tml?ref=hp
-
- קיבל.ה 284 לייקים
הקיצון ימין מהקבוצה של זהבי (מאדווקה משהו) נראה כמו הדבר הבא בצד ימין. בטח בקיץ יעבור לבאיירן/ריאל/אנגליה כי הוא באמת נראה כמו משהו מיוחד
את הסם הכי גדול
אני חושב שמסי לא כזה שחקן גדול כשאין מאחוריו את צ'אבי ואינייסטה.jonati כתב: ↑11 אוגוסט 2021, 12:37יוצא מאיזור הנוחות? הבנאדם עזב קבוצה שלא היה בה כלום חוץ ממנו (פחות או יותר) והולך לקבוצה שגם בלעדיו הייתה מועמדת לזכות באלופות בכל שנה בחמש שנים האחרונות. הוא אולי יצליח להוסיף להם את מה שחסר להם. אבל מדובר בקבוצה הכי נוחה בערך שהוא יכל ללכת אליה. הוא יוכל לנוח מתי שבא לו מבחינת רוטציה (חוץ מכשניימאר יחזור לברזיל לקראת סוף העונה בשביל להיות עם המשפחה).Giovanni Giorgio כתב: ↑11 אוגוסט 2021, 11:22 מסי מגיע בסוף, מסי יוצא מאיזור הנוחות שלו ולכן אני צא חושב שנראה את הגירסא הכי טובה שלו
פסז' עשו השנה רכש מטורף בלי כמעט לקנות אף אחד. הביאו את דונהרומה, ראמוס ומסי בלי להוציא שקל על רכישה. הביאו את חכימי.
אם הוא לא ייקח אלופות הפעם הוא יתברר (שוב) כלוזר ענק, המעבר שלו מזכיר לי את דוראנט שהצטרף לקרי, תומפסון וגרין
בלי צ'אבי הוא לא התקרב לגמר האלופות.
בלי אינייסטה גם אליפות הוא כבר לא לקח.
שחקן גדול כן, אבל לא כזה גדול כמו שעושים ממנו.
וכמו שאמרו פה הוא הלך למקום הכי נוח שיש.
חב שלא הלך לפריימר ליג.
- הפוסט קיבל לייק אחדמריו פצ'אלקה
-
- קיבל.ה 748 לייקים
מסי התרגל למעמד של אלוהים בבארסה ועכשיו הוא יצטרך לדעת להתברג מחדשjonati כתב: ↑11 אוגוסט 2021, 12:37יוצא מאיזור הנוחות? הבנאדם עזב קבוצה שלא היה בה כלום חוץ ממנו (פחות או יותר) והולך לקבוצה שגם בלעדיו הייתה מועמדת לזכות באלופות בכל שנה בחמש שנים האחרונות. הוא אולי יצליח להוסיף להם את מה שחסר להם. אבל מדובר בקבוצה הכי נוחה בערך שהוא יכל ללכת אליה. הוא יוכל לנוח מתי שבא לו מבחינת רוטציה (חוץ מכשניימאר יחזור לברזיל לקראת סוף העונה בשביל להיות עם המשפחה).Giovanni Giorgio כתב: ↑11 אוגוסט 2021, 11:22 מסי מגיע בסוף, מסי יוצא מאיזור הנוחות שלו ולכן אני צא חושב שנראה את הגירסא הכי טובה שלו
אם אתה חושב שהוא יבוא ויפרשו בפניו שטיח אדום ויגידו כן לכל מה שהוא רוצה אז לדעתי זאת טעות
יש שם מספיק אגו ושחקנים מעולים שלא יהיו מוכנים לקבל כל כיפוף שלהם רק בשביל מסי
זאת בדיוק הנוחות שהוא איבד, אם בבארסה עשו מגריזמן שחקן חלש רק בשביל שלמסי יהיה יותר נוח אז בפריז המצב יהיה שונה
כמובן שהקבוצה מעולה אבל אל תשכח שהם כבר שנים מנסים לקחת את האלופות ולא מצליחים, לא משנה מה ההשקעה, זאת לא בדיוק הסיטואציה הכי נוחה לבוא ולהושיע את הלוזרים הכי גדולים של המפעל (אולי סיטי קצת יותר) בגיל 34
long live the zapta
-
- קיבל.ה 3198 לייקים
-
- קיבל.ה 400 לייקים
מעדיף להיות אוהד הפועל מאוהד ארסנל כרגע. נראה לי שגם אנחנו מנצחים אותם במצב הנוכחי
אנטי ביתר לשעבר
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1001 לייקים
אגב, ברנטפורד
מאני בול גרסת הפרמייר ליג
מאני בול גרסת הפרמייר ליג
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 826 לייקים
ווסטהאם עם מחירי מנויים/כרטיסים של סיטיאמה גולדמן כתב: ↑13 אוגוסט 2021, 22:46 מעדיף להיות אוהד הפועל מאוהד ארסנל כרגע. נראה לי שגם אנחנו מנצחים אותם במצב הנוכחי
עצוב מה שנהיה מהמועדון הזה עם בעלים ששונא כדורגל.
-
- קיבל.ה 343 לייקים
באנגליה וגרמניה היום אצטדיונים מלאים?
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
כןמריו פצ'אלקה כתב:באנגליה וגרמניה היום אצטדיונים מלאים?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 399 לייקים
מסתבר שאת השער השלישי לזכות צ'לסי הבקיע אחד בשם צ'אלובה. האם זה בעצם שיבוש של חלובה וזה אומר שלעסקן הידוע מההתאחדות יש קשרים בצ'לסי?
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
תגידו, מה הקטע של הליגה האוסטרית שכל חלוץ דרג ג׳-ד׳ מישראל מחורר שם רשתות? יכול להיות שהליגה הישראלית יותר טובה?
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
ועוד בנושא אירופה ארלינג האאלנד זה וואווווו...
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
פיטר בוס מתכוון להתפטר מליון הערב או לא?
-
- קיבל.ה 826 לייקים
מישהו יודע מה הולך לקרות עם רונאלדו הערב?
-
- קיבל.ה 1848 לייקים
שריף טירספול קבוצה מהליגה המולדובית בדרך לשלב הבתים בליגת האלופות אחרי ניצחון 3 0 על דינמו זאגרב .... זה מרשים
- הפוסט קיבל 2 לייקיםלירון האדום • De Niro
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
לקבוצה כמו טוטנהאם, יש איזה דגדוג ונחיצות יתרה בקונפרנס ליג? בהתחשב בשאר המטרות שלה העונה
הפסידה לפאקו פריירה, אבל אני לא בטוח כמה התלהבות תהיה שם בגומלין
הפסידה לפאקו פריירה, אבל אני לא בטוח כמה התלהבות תהיה שם בגומלין
- Hapolo
- קיבל.ה 669 לייקים
האמת שזה מסתדר עם היכולת שלו, הגיוני שקהל ידרוש לספסל שחקן ש3-4 משחקים נראה כמו כלום לא תורם למשחק הולך לבד ומחטיא הרבה מצבים שחלוצים בינוניים ומטה אמורים להבקיע, ואז נותן פתאום צמד , נראה לי שבגלל זה הם לא מחזיקים ממנו מי יודע מה ואתה לא רואה כתבות שם ובאזז סביבו, אין להם את עמיחי שפיגלר שיעשה ממנו מינימום רונאלדו ויצרח כמו משוגע כל פעם שהוא נותן משחק, אולי הם לא כאלה טיפשים ו"כפויי טובה" כמו שחושבים אוהדי ערן זהבי בישראלdino כתב: ↑11 אוגוסט 2021, 08:58 https://m.one.co.il/Mobile/Article/21-2 ... tml?ref=hp
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
איפה משודרת הליגה האיטלקית? נעלם הone2
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
ONE2dino כתב:איפה משודרת הליגה האיטלקית? נעלם הone2
- Shacham
- קיבל.ה 677 לייקים
יס לא הגיעו להסכמות כספיות עם וואן אז אין את הערוץ שם.
הרבה אוהדים של הליגה פונים ליס בנושא כדי להפעיל לחץ, מוזמן לשלוח להם הודעה בפייסבוק.
https://www.facebook.com/tv.yes
- הפוסט קיבל לייק אחדDe Niro